קומונת ההפלות נסגרה!

מאריונת

New member
קומונת ההפלות נסגרה! ../images/Emo6.gif

וההסבר של שיראל: "לכל המאושרות בהנהלת shirel27 בס"ד הקומונה נסגרה עקב אי יכולת לנהל דיונים תרבותיים ולא עקב חוסר דמוקרטיה. המטרה הייתה לשוחח בנושא ההפלות, לספר סיפורים אישיים, להביע דיעה בעד או נגד ולמה וכדומה. המטרה לא הושגה ובמקום זאת,נעשו מחלוקות ברמה הירודה ביותר, ניבולי פה ועוד...לא זו הסיבה שנפתחה הקומונה. מי שמעוניינת לעסוק בנושא מוזמנת לפתוח קומונה בעצמה ולנהל זאת. בהצלחה." עד היום לא חשבתי שזנ נכון, אבל כניראה שבאמת אין שימחה כמו שימחה לאיד...חה חה חה!!! (פחות מיומיים, בטח שיא עולמי...)

I s t a r

New member
יוווווווווווווווווווווווווווו

איזה כיף!!!! אני לא הילדותית היחידה!!!!!!!!!!

מאריונת

New member
טעיתי! לשווא שמחתי לאיד!

הקומונה לא נסגרה במובן של הפסיקה להתקיים, אלא נסגרה במובן של מעכשיו "הכניסה לחברים בלבד"...

QueenOfMagic

New member
לא טעית...

קראתי הודעה של שיראל בפורום בו ליה מופיעה ואלונה ושאר טרולים שהיו וביקרו במקום הזה. היא סגרה את הקומונה רק כנראה לא רוצה להראות זאת לאחרים. היא סגרה את הקומונה מכיוון שלא שירתה את המטרה (שזה כפייה דתית כוללת על כל מה שזז). אז שימחי ועלוזי בת פלישתים כי נפלה קומונה של אנשים חולים. כמובן שכל חבריה קראו בקול קורע לב...ורסיסים רסיסים ליבם נשבר. אל תסגרי את הקומונה...היא חשובה...(היא אפילו השאירה את כתובת הקומונה שלה בפורום של "שינוי" - הם ממש אוהבים כפייה דתית) מודה היה לי משעמם והלכתי לרגל קצת לטובתינו ולראות מה אנשים חסרי חיים עד כדי כך עושים און ליין. נו קיבלו מחשב ולימדו אותן ללחוץ ENTER ומעכשיו לעולם לא יעזבו אותנו לנפשינו הפרימיטיבי ברברובסקי האלה. ואני לתומי חשבתי שהרב אומר להם לאן לא לגלוש...אני מקווה תשהיה פסיקה שכאן זה אפילו חטא לקרוא..

פאואה

New member
טיפונת ../images/Emo32.gif

(אבל רק טיפונת
) חשבתי על מה שכתבתי בהודעה הזאת, וניראה לי שאכן אני מסכימה עם ההתנגדות לאסור הפלות. השאלה המוסרית הזאת - זכות הבחירה מול הזכות לחיים של העובר - היא לא הנושא, בעצם. השאלה היא מי המחליט - האם זאת האם? האם זה האב? האם האם והאב ביחד? האם וועדה ממלכתית? ההחלטה היא מאד קשה, בגלל השאלה המוסרית, אבל בסופו של דבר זאת צריכה להיות החלטה בעיקר של האם (למרות שגם לאב בוודאי יש זכות הבעת דיעה, אם כי, מכיוון שלא הוא זה שנושא את התינוק ברחמו (שאין לו), לדעתו יש פחות משקל, אני חושבת). בוודאי שזאת לא צריכה להיות החלטה של וועדה ממלכתית. לסיכום, אני תומכת בזכותה של אישה להחליט את החלטותיה בהתאם לתפיסת עולמה. היא זאת שתתמודד עם השאלה המוסרית (אם באמת יש כזאת), ולאף אחד אחר אין זכות להחליט בשבילה.

XUXA141

New member
איזה צבועים.

הם כותבים "לנהל דיונים בעד ונגד" אבל בעצם זה היה אתר הטפה מסיונרי. מז"ט על סגירתו.

QueenOfMagic

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo46.gif

הולך להיות לנו גל אדיר של טרולים. הודעתה של גאטו נגרו נמצאת עכשיו בדף הראשי בתפוז...הו..כמה ניפלא! אני מציעה שתתכופפו כולכן כי מלא בול
הולך לנחות עלינו.. יאללה פרשתי (מקווה שאצליח) עד יעבור זעם

QueenOfMagic

New member
ראיתי אכן שווה

ולכן הרבה אנשים יכנסו לכאן וכשיראו מה נושא הפורום אוי ואבוי לנו. מקווה שיהיו יותר תומכים מכאלה שהם לא תומכים...

gertrude

New member
אל תדאגי גאטו

הרי עוד מעט תהיי אמא וכבר תראי, זה עושה נפלאות לעור הפנים...
(ואגב תמונות, קווין - התמונה בכרטיס שלך היא שלך? הסקרנות הורגת אותי...)

QueenOfMagic

New member
כן זו אני..בימים טובים

עם טונה מייק אפ ותאורה טובה...ככה סתם בחיים אני כונפה אמיתית

עינת12

New member
הצתה מאוחרת ../images/Emo42.gif

איזו הודעה של החתול הופיעה בשער תפוז? תודה מקרב
עבור כל מידע.....

סדר סדר תרדוף

לפני שעתיים זה עוד היה שם (אם כי קצת יותר למטה). תחפשי תמונה של בלודינית מדהימה (זה מה שהם הצמידו להודעה. אני לא אחראית).

למעלה