קומו קומו יום נפלא בפתח

yaely12

New member
קומו קומו יום נפלא בפתח../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

בוקר טוב חברים טובים שלי, מחכה לכם יום מלא הנאות והפתעות ואתם מבזבזים אותו במיטה? או במטבח? בואו בואו בהמוניכם וכתבו קצת. אתמול הייתי בהופעה מהממת לכבוד יום ירושלים, כל ההופעה ריקודים ושירים הלהקה החליפה איזה 20 תלבושות וכל ריקוד או שיר היה משהו מהמם. זו היתה להקה של בית ספר למחול אינני יודעת בדיוק איזה. מקסים. שלכם אוהבת יעלי

jacobf2

New member
בוקר טוב ויום נהדר ל-כ-ו-ל-ם.

בתמונה:פרחי ההדרים.

emmy5

New member
בוקר טוב ,איזה ריחות של הדרים

יום נעים ,בטח מלא ריחות של מאכלים ...

pazi66

New member
יש בפורום שלנו הרבה יוצאי רומניה

אז..... בדיחה ברומנית יעלי לא לדאג, אין גסויות - בהתאם לתקנון תגידו למה רומנית, לא כולם מבינים....אז למה בדיחות באנגלית - לא כולם מבינים......ולמה לא ? Dimineata, in drum spre casa, un evreu vede in statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine imbracat. Prezenta lui il intriga. Un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora din dimineata; daca nu se duce, inseamna ca vine; de unde poate veni in zori de zi un domn astfel imbracat decat de la o femeie; un domn bine vine de la o femeie bine; la noi in cartier sunt trei femei bine: Natasa, care-i insa plecata la Leningrad; Rasela, dar de la ea vin chiar eu; Si sotia mea. Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal), si pe un oarecare domn Abramovici. "Buna dimineata, domnule Abramovici. " "Buna dimineata, Dar de unde ma cunoasteti? " "Simpla deductie. "

jacobf2

New member
היי pazi.

יש לי כבר הובי אחד:אסוף שטרות ואמצעי תשלום של א"י ומדינת ישראל.

offe

New member
בוקר נפלא - הולכת לטייל עם חברה ../images/Emo6.gif

emmy5

New member
פזי זה מקסים,אני עשיתי ...

כמה מסכות מחמר ...מאוד יפה למי שיש סבלנות לעשות מסכות מחרוזים

pazi66

New member
בדיחות לסוף השבוע-לא ברומנית

ילדים קטנים יושבים בקופת חולים ומחכים לבדיקות והאחד בוכה ומילל. שואל אותו " למה אתה בוכה? כי עכשיו אני צריך לעשות בדיקת דם ואח שלי אמר כי כשעושים בדיקת דם חותחים את כל האצבע!!! השני גם הוא מתחיל לבכות. "ולמה עכשיו אתה בוכה? כי אני צריך לעשות בדיקת שתן! בנסיעה של 120 ק"מ לשעה! אתה מגיע לסיבוב מסוכן! תוך כדי נסיעה הגלגלים משמיעים קול "חרקה" צורמת! איזה מהגלגלים ברכב לא מסתובב במהירות שכזו? ה ג ל ג ל ה ר ז ר ב י ! בחור צעיר פרסם מודעה בעיתון בשם "כאילו" (של כל המדינה) בחור נאה מחפש אישה! למחרת קיבל כ 2000 תשובות זהות...קח את שלי ..........קח את שלי ....... לשלמה המלך החכם בעולם! היו 1000 נשים! לדעתי הדבר היה אסור! עובדה: מהו העונש שקיבל על 1000 נשים ? 1000 חמות! בר מינן....... לשלמה המלך החכם בעולם! היו 1000 נשים! לדעתי הדבר היה אסור! עובדה: מהו העונש שקיבל על 1000 נשים ? 1000 חמות! בר מינן....... המורה נכנסה לכיתה א ואמרה"ילדים היום נלמד שיעור סקס!"קם משה ושאל " המורה מה את רוצה לדעת........ המורה נכנסה לכיתה ואמרה: תלמידים ! מחר אני עורכת בחינה חשובה! אין מצב להעדר מחר! אלא אם כן חס וחלילה משהו במשפחה נפטר ואו אם תיפול פצצת אטום על העיר....! זה ברור!! לאחר הצילצול ניגש אליה מישה ושואל:" המורה נגיד שמחר אני אסבול מאפיסת כוחות עקב לילה שלם של סקס סוער! האוכל לא לבוא לבחינה? השיבה המורה בחיוך:" מישלה, אתה חייב לבוא לבחינה ומצידי תוכל לכתוב את הבחינה עם היד השניה......

jacobf2

New member
בדיחה לשעת צהרים.../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

רוסיה, גרוזינית ואתיופית טסים יחד במטוס, לפתע מודעים להם כי הן יצטרכו לקפוץלים מכיוון שהמטוס עומד להתפוצץ. הרוסיה, פושטת את בגדיה, שמה בגד ים, מוציאה את הציצים.. שואלים אותה מה את עושה את הולכת לקפוץ עכשיו מהמטוס? הרוסיה:כן, אבל כשיבואו להציל אותנו הגברים יראו אותי עם בגד ים, פצצה ויבואו ישר להציל אותי! וקפצה פתאום רואים את הגרוזינית שמה עליה תכשיטים נוצצים, טבעות, שיניים,שרשראות ועוד, שואלים אותה:מה את עושה? הגרוזינית עונה:כשיבואו להציל אותנו יראו אותי עם הרבה זהב, ככה אני אבלוט וישר יבואו להציל אותי!וקפצה האתיופית באה לקפוץ, ראו שהיא לא מתפשטת או שמה עליה תכשיטים, אמרו לה, איך את חושבת שיבואו להציל אותך ואת קופצת ככה? אמרה האתיופית: אין בעיה, אני יודעת שבכל פעם שמטוס נופל מחפשים דבר ראשון קופסה שחורה..

נֵנָה

New member
יום נעים לכם חברים יקרים ../images/Emo24.gif

היום הספקתי לבלות במסיבת הולדת נכדו של בן-דודי. ההזמנה היתה לברנץ' של מעדנים באולמי "תצפית" שבקאנטריקלאב הרצליה. מה אומר לכם? היה נפלא קודם כל לפגוש את כל בני הדודים שחלקם גרים רחוק ונפגשים רק בשמחות ובאירועים משפחתיים מיוחדים. נהניתי מכל רגע, מה גם שהתקרובת היתה מעולה, מגוונת וטעימה
עכשיו אני באמצע הבישולים לשבת, אך לא ויתרתי על ביקור בפורום המקסים שלנו. שתהיה לכם שבת נהדרת
של טיולים, בילויים והמונמון כיף ... להתראוווות
שלכם

pazi66

New member
מכבי ת"א אלופה בכל מקום../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif

מכבי אלופה

pazi66

New member
עוד לידה, הפעם במים../images/Emo3.gif

שוב ריקי מפתיעה, הפעם לידה במים

למעלה