קומזיץ!

גם היום צפוף בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

היום ב-19:00 רועי יחזקאל מארח את בועז טביב Live בפורום מוזיקה יוונית. כדאי לקפוץ לשמוע על המוביל בתחום המוסיקה היוונית בארץ!
באותה שעה בצ'ט של פורום פוליטיקה בשרון מגיע עמוס גבריאלי, המתמודד על ראשות עירית כפר סבא. הוא יענה לשאלות הגולשים למשך כשעה קלה.
פורום אופניים מארח את דן בזנר, מנכ"ל צימוק, שמארגנת אירועי אופניים. היום בשעה 21:00.

קומזיץ! ../images/Emo168.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo110.gif

קומזיץ עם סליפ-אובר ביום ששי זה קומזיץ משותף של פורום נשים של האגודה וקל"ף הפורום החיפאי והבאר שבעי, בחוף מציצים החל מעשר אז מה יהיה? יהיה רחצה לילית, שוקו ולחמניה בבוקר, מנגל (המנגל עלינו, הבשר - עליכן) מנגל צמחוני לפי דרישה להביא: שק שינה, שמיכות לשבת עליהן, אוכל ושתיה (במבה זה לא אוכל..), גיטרות, דרבוקות, ומה שבא sea you dare!

DarlingAdam

New member
לנשים בלבד?

שאלתי את זה כבר פעם על אירוע שלכן ולא ענו לי.

שאלה קשה אבל אני מניחה שכן

שכל אחת ואחד יעשו את החשבון שלהן/ם אם זה מתאים להן/ם. עצם זה שפירסמנו כאן מעיד שנשמח לראותכן/ם.

אינצ

New member
הבהרה בעניין

מטרת המפגש (המוצהרת יותר, כמובן
) היא ליצור מקום בטוח עבור לסביות ו/או נשים. הכוונה היא שכל מי שמרגיש/ה שיש לה/ו מקום בקהילה לסבית/נשית, מוזמנ/ת. זה כולל מן הסתם טרנסג'נדרס - ההזמנה היא על בסיס הזדהות ולא מגדר מסויים כזה או אחר. זה אני כותבת בשמי, ומתוך שיחה עם המארגנות.

יסמין 28

New member
נתבקשתי להודיע

(אם כבר שירשור הודעות) שקבוצת הטרנסג'נדר של הבית הפתוח בירושלים עדיין חיה וקיימת ופתוחה לכל המתעניינים והמתעניינות. הפגישה הבאה תהיה ב- 15 בספטמבר, בשעה 20:00. בואו בהמוניכםן!

אפשר קצת יותר פרטים?

מה עושים שם? יש מנחה? יש theme לתלבושות? משהו? אממ, בטח אני לא אוכל להגיע אבל נשמע מגניב.

יסמין 28

New member
מה עושים

האמת היא שאני לא בדיוק יודעת. יש מנחה, פסיכולוג, יש טרנסים וטרנסיות, מעלים נושאים, מדברים. אני לא חושבת שזו קבוצה תמיכה. זו גם לא קבוצה חברתית. קבוצה תומכת אולי אפשר לקרוא לה? אין לי מושג. אף פעם לא הייתי בפגישה. אבל שמעתי רק דברים טובים.

למעלה