קומיקאזה

spidey 82

New member
קומיקאזה

קודם כל מזל טוב ליוסי על הפתיחה. הייתי בחנות ב-11. החנות קטנה מכפי שציפיתי, ובגלל שהיו שם הרבה אנשים בקושי היה מקום לזוז. אני מניח שאחה"צ יהיה מלא יותר בגלל הילדים שיבואו. חוץ מזה החנות מעוצבת יפה מאוד והמבחר די מעניין. לפי כמות האנשים שהיו שם, צריך לקוות שהם יבואו גם בעתיד. אז כל מה שנותר להגיד זה: בהצלחה, יוסי. ואם החנות תצליח, תבטיח לשקול להרחיב אותה. (;

yaniv79

New member
מזל טוב, צעד מבורך. אבל...

אני די התאכזבתי
החנות קטנה להחריד, אין אויר לנשימה בפנים, אין מקום לזוז ( גם אם אין הרבה אנשים ) , מבחר דל ביותר, החנות לא מאורגנת כראוי ( שוב יש צורך לרדת על 4 ולפשפש בערימות ). מס' הצעות : 1. לקנות מזגן חדש וחזק יותר 2. להעיף את כל בובות הפוקימון למיניהם מהמדפים העליוניים ולשים במקום חוברות קומיקס ( את הבובות והפסלים להוריד למטה ). 3. להשיג יותר חוברות ישנות לאספנים, שנות ה70 ואחורה. 4. לדאוג שיהיה מחיר ברור על כל חוברת לחסוך את הצורך לעיין בwizard בקופה. 5. לשים יותר חוברות של DC על המדפים 6. לשים יותר פסלים ובובות של DC על המדפים סה"כ הגיע הזמן שתהיה חנות מסודרת לקומיקס בארץ ואני מאוד שמח על כך. אני מאחל הרבה הצלחה לכל העוסקים בדבר ומקווה שההיסטוריה לא תחזור על עצמה ותשרדו שנים ארוכות. יניב

ykonijn

New member
ואללה !

ויש לך את החצי מיליון שקל שעולה לפתוח חנות כזו לתת לי ?

yaniv79

New member
יוסי, רוב ההצעות שלי...

לא קשורות בהוצאות כספיות נוספות! להחליף את מיקום הבובות בחוברות יהיה צעד חיובי שיקל על החיפוש בתוך החנות הצפופה והקטנה ולא עולה כסף. לגוון את החוברות קומיקס והפסלים בחנות ( להחליף קצת זבל של מרוול באיכות של DC ) לא עולה כסף. לתקן את המזגן אני מתאר לעצמי שלא יעלה כסף כי בטח יש אחריות
לדאוג למלאי של חוברות ישנות ניתן לבצע באירגון מס' ערבי אספנים, שבו יגיעו אספנים חדשים וותיקים להחלפות בינם לבין עצמם ולך תהיה הזדמנות לחטוף מס' מציאות ( בתור אחד שמבין ). ואם תחשוב למכור דברים נוספים שקשורים לקומיקס ( כמו סרטי DVD, וידאו, פסי קול, משחקי מחשב ווידאו, ניילונים לאריזה ואיחסון ובעצם מה לא ) אולי תגיע לריווחיות יפה שתגרור השקעה נוספת בחנות. אל תחשוב לא נכון, אני לצידך ומחזק אותך אבל חושב שיש ה-ר-ב-ה מה לשפר בחנות. ולגמרי במקרה אני חושב שהייתי מוכן להיכנס לעסק , ואשמח לעזור ( רעיונות וכסף ). אם אתה רוצה להמשיך לשוחח , שלח מסר לפרטי. יניב

frodo1

New member
גם אני הייתי שם

חנות קטנה, אבל לא נורא. יש מבחר גדול מאוד של חוברות מכל הסוגים. קניתי חוברת של אולטימייט אקסמן בשם בלוקבסטר חלק 3 עם וולברין, ספיידרמן ודרדוויל (שלושת האהובים עלי), קניתי חוברת של הפנס הירוק עם קייל ריינור ופאראלאקס בשם התחלת המחר וקניתי חוברת של בלייד בשם קרב העל-מתים. אחלה חנות!

murmur

New member
הGL עם קייל ריינר ופארלקס

איך היא נקראת באנגלית?

ailag

New member
הגודל לא קובע ../images/Emo8.gif

אם יוסי היה בוחר להקים חנות גדולה יותר מזו, הוא היה צריך לשלם הרבה יותר, ולכן החנות היתה רווחית פחות והוא היה נאלץ לפשוט רגל ולוותר מהר. ממה שראיתי בבלגן של היום לפני, היא דוקא נראתה בסדר גמור. אני לא מבינה, אנשים ציפו לחנות בגודל ikea?

109822596

New member
התרשמתי לטובה מאוד

ציפיתי למבחר קטן של קומיקס בלבד ומצאתי גם מרצ'נדייז וקומיקס ישראלי וחנות שמעוצבת בצורה נעימה. רק חסר מיזוג אויר נורמלי. גם המחירים של החוברות הבודדות והמרצ'נדייז הפתיעו אותי לטובה מאוד. היה כיף לקנות קומיקס בארץ בחנות מסודרת... הממ.. כן... בכאוס שלא הצליח להכיל את כל האנשים שהיו בו אבל עם מבחר גדול של קומיקס.

אני לא מהפורום הזה

אבל גמני הייתי בחנות! אבל כשהגעתי, כבר נגמרו לו המנגות אז לא קניתי כלום :( חוץ מזה המבחר ממש טוב

למעלה