קומיקסים מסוגים אחרים (לשם שינוי)-

Supermans girl

New member
קומיקסים מסוגים אחרים (לשם שינוי)-

האם יש אנשים שמתעניינים בקומיקסים מז´אנרים אחרים כגון- טין טין, מאד, אסטריקס, ואפילו זבנג או קומיקסים ממוסחרים אחרים מארה"ב?

apathic

New member
אני די בטוח שהיא לא התכוונה לזה...

ואני למקרה שלא כולם שמו-לב עדיין, שונא קומיקס ממוסחר וכמעט כל דבר שקשור לסופר-גיבורים. ולאורי פינק.

Supermans girl

New member
נכון, לא התכוונתי לזה- אי הבנה-

לא היה לי מושג שאתה שונא כל דבר שקשור לסופר גיבורים! אז איזה קומיקסים אתה כ-ן אוהב?

*GormE*

New member
אסטריקס הוא נהדר וממוסחר אבל זבנג

זו תופעת תרבות טיפשית בשל חוסר ברירה לילדים בארצנו הקטנטונת. אני רק מקווה שגם הם יבינו בעתיד עד כמה הקומיקס הזה מקולקל מיסודו...

row

New member
אני חולה על מאד

יש לי אוסף די גדול של חוברות מאד וגם את רוב הספרים והאוספים שהם הוציאו בזמן האחרון (והיו המון כאלה). גם אני מאוד אוהב את אסטריקס וקראתי את כל החוברות של טין טין כשהייתי קטן במקרה של זבנג מאוד אהבתי את זה בעשר שנים הראשונות אבל בזמן האחרון אורי פינק התחיל להתמסחר יותר מידי והתחיל להגזים, מה שהיה קומיקס קליל על בני נוער (סטייל ארצ´י) עם עקיצות קלות על המצב החברתי מידי פעם, הפך לקומיקס שכולו מוקדש לסאטירה אחת גדולה ומשעממת בעיקר. אומנם אני עדיין קורא את הקומיקס כל שבוע במעריב לנוער (שאחותי מנויה אליו ולא אני) אבל אני כבר לא טורח לבזבז על זה כסף מיותר ולקנות את הספרים חבל דווקא היה קומיקס נחמד

yonabarak

New member
קומיקס אלטרנטיבי

מהוצאות כמו Fantagraphics , Drawn and Quarterly ועוד. הקומיקס האלטרנטיבי הוא הרבה יותר מגוון מז´אנר הסופר הירוז. יש בו יוצרים שכותבים על החיים שלהם, ולא על פאנטזיות גיל ההתבגרות. וגם הפנטזיונרים, יש להם פאנטזיות מגוונות ופרועות יותר מגברים בגאטקס. רוברט קראמב, צ´סטר בראון, מאט גרונינג, פיט באג, פיטר קופר. הומור, סאטירה, דכאונות, חלומות. דברים מענינים.

apathic

New member
אני איתך

קומיקס אלטרניטבי זה הדבר הכי טוב שיש לקרוא - כולל ספרים רגילים. אבל כדאי גם לחפש קומיקס כזה באינטרנט, או בחברות פחות מפורסמות. ראיתי כבר הרבה דברים מדהימים.

watcher

New member
שמעתם על Tears Like Water ?

הוציאו מס´ חוברות פחות מוכרות

ויאגרה

New member
אמממ...

גם בקומיקס המיינסטרימי יש יותר מפנטזיות גיל ההתבגרות. חוץ מזה, חלק מהיוצרים האלטרנטיבים האילו עובדים גם עם החברות הגדולות (ראה "ספיידרמן מגלומניאק" או משהו כזה, שכתב וצייר פיט באג, אם אני לא טועה...הוא גם עובד עם גראנט מוריסון על סיפור בכיכובם של האוונ´רז).

DrorCh

New member
topolino

זה קומיקס איטלקי של מיקי מאוס יש לי עשרות ספרי קומיקס של מיקי מאוס באיטלקית משנות ה50 והשישים

למעלה