קומיקס אנטי-פאגאני נוצרי

Justin Angel

New member
קומיקס אנטי-פאגאני נוצרי

טוב, נתחיל בזה - אני בשוק. המום. הקומיקסים האלו נראים כמו בדיחה על פאנאטים נוצריים, אבל הם לא... הם אמיתיים. מצ"ב קישור לאתר הוצאה לאור של חברת הוצאה לאור נוצרית שמפרסמת... קומיקסים. כמו כן, קישור לשניים מן... הקומיקסים האלו. אוי גיוועלט.

L e s t a t

New member
פרופוגנדה צולעת

יש כמה נקודות שם שמתנגשות עם תיאולוגיה נוצרית (!) ופעם נוספת נוצרים הדגימו חוסר הבנה מאוד בסיסי של הדברים שהם מטיפים נגדם. הבה נתפלל שהם לעולם לא יוציאו את אפם מספר התנ"ך, אם זה יקרה - זה יהרוג אותם מהר יותר משטן שמחופש לדלעת עם מסור חשמלי.

L e s t a t

New member
נ.ב

מבחינת האיורים, הם יפים ומושקעים אבל לא אהבתי את מבנה הסטריפ שלהם (למרות שבהחלט אפשר לזקוף לזכותו שהוא ברור יותר מאשר הסטריפים הקודמים שהבאת).

L e s t a t

New member
"אל תשחקו במבוכים ודרקונים!" ../images/Emo163.gif

בקשר לסטריפים שג'סטין הביא, הנה עוד אחד שיפיל אתכם מהכסא (במידה וכמוני אתם מוצאים את הגיחוך).

Justin Angel

New member
קיביניפינימט ../images/Emo6.gif

אני שיחקתי מגיל 6 עד שהתגייסתי, ולמה לי לא הוציעו להצטרף לקבוצה פאגאנית?! רמאות, אני דורש את הכסף בחזרה
הנה עוד כמה סטריפים מצחיקים: - ליל השטן - רבי ווקסמן וישו רוכבים שנית - דם תינוק מישהו? אני נקרע מצחוק על הדברים האלו.

Nizzan Cohen

New member
אם להודות על האמת....

יש אחוז ניכר של ניאו-פאגנים ומכשפים שהם שחקני תפקידים. או אולי אחוז ניכר של שחקנים שהם ניאו-פאגנים ומכשפים ?! אני חושב שהעיסוק בפנטזיה ובדימיון, והאנשים שבד"כ מגיעים לתחומים האלה שהם אנשים יצירתיים ו"ליברליים" באיזה שהוא אופן - זה מה שיוצר את התופעה הזו. אולי ביגלל העיסוק בדמויות מיתולוגיות במשחקי התפקידים שגורמים לשחקן לחקור מיתוסים וכאלה 0_o. אבל אין ספק שיש איזה שהוא קשר.

L e s t a t

New member
"אחוז ניכר"?

הרבה אנשים מה"אחוז הניכר" הזה פשוט מודעים לקיומן של דתות אחרות. רוב שחקני משחקי התפקידים שאני מכיר הם אנשים חילונים לכל דבר. תמוה, כל העניין הזה של היציאה הפרוטסטנטית נגד משחקי התפקידים. אולי בגלל ששחקני מ"ת נחשפים לצורות חשיבה והשקפות עולם שונות שאולי גורמות להם לחשוב מחדש על מה שהם "יודעים" על כך וכך. ואולי זה שוב מתוך בורות, זה נראה כמו תמה שכיחה.

מורגיין

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי, שטות מוחלטת! וג'סטין, אני פעם שיחקתי מכשפה אמיתית, בלונדון של 1995. ודרך אגב, מישהו רואה פארסקייפ? בעונה הרביעית הם הביאו מכשפה אמיתית! ואני מתכוונת למכשפה, זקנה, אישה חכמה, הילרית, ואפילו עפה באויר בשמלה שחורה (זה אני חושבת סתם היה בין משעשע לתמוה אבל בכל זאת!)

Justin Angel

New member
חזק ../images/Emo13.gif

תראי, אני משחק רק משחקי פנטזיה. ככה שהיא קרוב ללשחק מכשף שאני מגיע זה בארגל האיום. אל תהרסי לי את פרסקייפ! לא ראיתי את העונה השלישית והרביעית... ראיתי רק את מה שYes הביאו בזמנו.

מורגיין

New member
../images/Emo32.gif- לא הורסת!

אני חיכיתי לHOT, וראיתי שם את שתי העונות הראשונות שתי העונות הבאות (האמת כל העונות כי התחלתי מההתחלה) + המיני סדרה בחסות הפרד
אם אתה רוצה, אני יכולה לצרוב...

mara jade

New member
oh i got one!

כשעבדתי במיסיסיפי, זה היה מאוד משעשע...חוץ מהענין שהם שוטפים את המוח לילדים קטנים... "yes mom Harry Potter is evil! it was written by the devil. the bible is the only book in English which was not written by the devil. Prais the Lord!!!!"

L e s t a t

New member
קרעו אותי ה"פרסומות" האלה

"Accept Jesus into YOUR heart TODAY and surrender to him control of your life! Half Price!" שהם פשוט ישימו את זה באיזה ערוץ קניות...

L e s t a t

New member
Ohhhh... I'm a Sinner!

How dared have I to live?! Oh, Sweet Lord Jesus, Please forgive me and don't throw me away in the giant oven! Oh, Great God who loves us (yet burns us for all eternity) save our here souls!

Wiccan

New member
הגישה שלי היא

איש איש באמונתו יחיה...לא כולם צריכים להאמין באותו דבר... אבל אם כבר אתה מנסה לשכנע תעשה את זה בשכל - שמתם לב שבסטריפ השני האבא מת מבוגר ומשום מה כשאשלי מתה ונישאת על ידי המלאך לגן עדן היא עדיין ילדה קטנה? (אז אולי לא כדאי להיות נוצרי)

למעלה