קומיקס בית ספרי ^_^

The Crusader

New member
קומיקס בית ספרי ^_^

התבקשתי לעשות קומיקס מצחיק לעיתון בית הספר...(כי רמזו בצורה עדינה למורה לתקשורת שאני מצייר...) בכל אופן הנה הסקיצה לגיבור... זה זקן רוסי מצחיק שהיה תמיד אחראי על המכונות שוקו ושתייה בבית ספר...קראנו לו שוקו מן.... עכשיו יום אחד הוא נעלם והחליף אותו מישהו אחר...לאחר זמן זמן הבנו שהוא פרש לגמלאות... אז עכשיו אני הולך לעשות קומיקס ...שובו של שוקומן! חחח בסטייל מערבון...הוא זורק על הבחור החדש מטבע של שקל (כי תמיד היו באים אליו לעודף...) וככה הוא מנצח במאבק....והוא יומר משהו מצחיק..לא סגור עדיין מה.. קיצר יצא חמוד חחחחחח רק מלדמיין את זה אני נקרע!....

The Crusader

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגע קלטתי שכתבתי פאנק לא נכון... חחחחחחח יופי ניר! 7 יחידות אנגלית my ass חחחח

The Crusader

New member
חחחחח

הפעם אני אחליק כי אני באמת אידיוט לכתוב לא נכון.... להגנתי....קלטתי את זה....וציינתי..... (ופלוס שבפסיכומטרי אני אקבל 100 באנגלית... כי אני יודע את כל המילים....) אאהה...וגם...... i´m a fucking oxford! (without the good spelling part ^_^)

בל בל

New member
100 באנגלית בפסיכומטרי זה לא עד כדי

כך טוב, אתה יודע,הציון הגבוה הוא 150, אז 100 בפסיכומטרי זה 66. איזה מועד של הפסיכומטרי עשית\עושה?

The Crusader

New member
חחח

אוקי.. כשאמרתי מאה התכוונתי אם הציון המירבי הוא מאה...אז אני אקבל מאה... לא עשיתי\עושה...אבל אחי לומד לפסיכומטרי אז עזרתי לו לשנן מילים(חנתי אותו) ועשינו משהו את החלק באנגלית...וידעתי את כל המילים חוץ מאולי שניים! וחוץ...אני מדבר אם אנשים מאמריקה ואנגליה שוטף...ככה שאני יודע שהאנגלית שלי היא אחלה ^_^

The Crusader

New member
חחחח

(דווקא להרגיז את יונהברק!) בקשר לחתימה...אני יודע...אבל אני פשוט אחליף אותה כבר למשהו אחר כשאני אמצא משהו יפה.... אאהה....כן.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *שיעול קל* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *שיעול קל* *ויריקה* (למי שלא הבין....טפו!!!)

chatenoire

New member
מדליק!

הוא מזכיר קצת את רד פורמן ממופע שנות השבעים. הייתי נותנת לו עמידה קצת כפופה יותר, פוזה יותר קריקטוריסטית בגדול. אם הוא קאובוי אז גם רגליים מעוקלות או משהו.

*GormE*

New member
וואלה נכון!!

הוא ממש דומה לו אבל יש לי הערה בקשר לקפל במכנס (בגלל שקניתי זוג ראשון עם קפל ואני מה זה מתלהבת ממנו) אז הקפל לא מתחיל במפשטה אלא ממשיך עד למעלה, אבל אם זה הדוק באיזור האגן אז לא רואים את הקפל זהו!!

yonabarak

New member
אהההה

מנהל יקר: אנא צנזר לאלתר כל הודעה שבה מופיעה האות חית בצמד, שלישיה או למעלה מזה. תודה מראש על ההתחשבות.

גם לי יש כמה הצעות

א. מסכים עם אביב, תוסיף כיפוף לברכיים, כמו ההליכה השפופה של בוקרים... ב. מסכים עם GORME בעניין הקפל במכנס... ג. הייתי מעצב לו את חגורת הפאוטץ´ גדולה ורחבה יותר, ושם לו פלאפון או לדרמן על הצד בתוך נרתיק כמו אקדח... ד. הוא חייב קשית בפה... קצת כמו הקש או העשב של הבוקרים והקיסם של המאפיונרים... ה. מבחינת סצנת ההחלפה, הייתי מעצב את זה קצת כמו סיפור דויד וגוליית, איך הוא מתייצב מול המחליף, וזורק עליו את השקל ישר במצח. ו. אפשר גם לרדת על זה בכיוון של "טרגדיה יוונית" עם המוסד שנקרא "מקהלה", כמו שוודי אלן עשה בסרט "הרומן שלי עם אנני", נניח שיש חבורת תלמידים שמספרת את הסיפור, או שמופיעה כדמויות בקהל ומעבירה את הסיפור (מבין את הראש?) ז. אפשר גם לצחוק על הקטע של דויד וגוליית ולעשות פרפראזה על השיר "גוליית" של כוורת... סתם רעיונות שחשבתי עליהם כרגע, אולי יתנו לך כיוונים חדשים למחשבה איך לעשות את זה מצחיק. בכל מקרה, אחלה דמות בשביל ציור קונספט. עכשיו אולי תנסה להעמיד אותה במצבים שונים, בגדלים שונים ורמות פירוט שונות. זה יעזור לך בהמשך עיצוב הדמות.

The Crusader

New member
אוקי

בקשר לקפל...ולכיפוף...וויל דו לשנות את הפאוטץ´...אולי להגדיל את החגורה קצת...ותר מזה לא...כי צריך להיות נאמן למקור ^_^ היה לו רק פאוטץ´ מלא בשקלים לעודף.... ובקשר לקשית....עשיתי לו בפה מן שיבולת....אולי לא שמת לב ^_^

Supermans girl

New member
נחמד מאד

אהבתי את החולצה... גם אני בקטע של קריקטורה או קומיקס (לא ברור) לעיתון הבית סיפרי (ואני עושה את זה רק בגלל מחסור בעניין ואומנות בעיתון הזה. מצד שני- עם בית ספר יבש מכישרונות כמו רוטברג...
) אולי אעלה את הקריקטורות\קומיקס של המורים אצלנו מתישהו. בכל אופן בהצלחה...

למעלה