"קומיקס גבינה" או CHEESE COMICS

"קומיקס גבינה" או CHEESE COMICS

CHEESE COMICS זה האתר שלי בו אני ועוד שלושה אנשים מציגים את הקומיקסים שלנו במטרה לקבל חשיפה ולפתח רעיונות וסדרות. לאחרונה גם התחלנו לקבל סבמישנס מאנשים, כך שמי שמרגיש שהוא מספיק טוב בלכתוב,לצייר,לצבוע או לאיית, שירגיש חופשי לפנות אלינו (כל ההוראות באתר). האתר די חדש ועוד אין הרבה חומר, אבל יש שם שני סיפורי ספיידר-מן באורך מלא (22 עמודים), סיפור ספיידר-מן של עשרה עמודים ושני קומיקסונים קצרים -לא- על ספיידר-מן. הסיפורים על ספיידר-מן הן העבודות האחרונות על דמויות ששייכות לחברות אחרות שיעלו על האתר כי עכשיו אנחנו מתחילים לפתח חומר מקורי. אנחנו נשמח לשמוע מה אתם חושבים. מצורף העמוד הראשון של אחד הקומיקסים. www.cheesecomics.com

אלעד ר

New member
אתר ממש טוב

הסיפור של ספיידר-מן ו-ונום ממש יפה, והאומנות פשוט מדהימה. אני לא מצייר ברמה כמו של זה, אבל אולי יום אחד אני אשלח לכם משהו שלי

תודה!

סופסוף תגובה! כבר התחלתי לחשוב שכל מה שמעניין אנשים פה זה טומב-ריידר ומכות בטוסיק. :) אני העביר הלאה את המחמאות. אנחנו עכשיו עובדים חזק על חומרים מקוריים עם דד-ליין לחודש מאי. כבר שכרנו דוכן בתערוכת קומיקס בבריסטול, אנגליה (כולנו גרים באנגליה) ושם נמכור את החוברות הראשונות שנדפיס. שוב, תודה על הפידבק! --מב

אכן

החוברות יהיו און-ליין באתר בסופו של דבר, אבל מי שחייב להרגיש את הדפים בין האצבעות יוכל כנראה להזמין בדואר. מה גם, בביקור הבא שלי בארץ אחרי הדפסת החוברות, אני אנסה לשים כמה אצל משמו בתחנה המרכזית החדשה בתל-אביב.

moshikgulst

New member
אם ככה...

תזכור להודיע על כך פה בפורום ו/או לי בדוא"ל. תודה.

H6

New member
פששש יפה אבל יש לכם ציורים בסגנון .

בסגנון של אוי מיטאל ( Heavy metal ) ???

אילb

New member
מאוד אהבתי את ספיידרמן והכלב.

אני חושב שזה היה ממש מגניב, היה בזה משהו מאוד ילדותי אבל מצד שני משהו מאוד אפל. גם הסיפור היה כתוב טוב, זאת אומרת במפגש עם החבורה של הילדים, כבר בריבוע השני הבנתי מה הסיפור של כל אחד מהם, הילד השחצן שמנסה להרשים את הילדה היפה, הילד חסר הביטחון שמנסה לחכות את ה"מקובל" וכו´ וכו´... אחלה! אני חושב שאתם צריכים לפתח את הכיוון הזה, מן עולם ילדות מעוות ואפל שמוגש בצורה של קומיקס לילדים. מגניב. מה הסיפור שלכם\שלך ? אתה גר באנגליה? למה? והחבר´ה שעובדים איתך, הם מקומיים? איך התחברת אליהם? מעניין.

למעלה