קומיקס ואנימציה

NuckBunnies

New member
קומיקס ואנימציה

הם הולכים מאוד טוב יחד. לא רק במנגה ואנימה, שם כמעט כל קומיקס מצליח מקבל איזה סרט או סידרת אנימה, אלא גם בקומיקסים אמריקנים. לאור מרתון קומיקס אנימציה שעשיתי, החלטתי להעלות את הנושא כאן. אילו סדרות טלויזיה וסרטי אנימציה מבוססים על קומיקס אתם אוהבים? באטמן? סופרמן? אקס מן? ספיידר מן? למה? למה בכלל לעשות אנימציה של קומיקס? זה מוסיף משו? האם האנימציה חיקוי או אייטם יחודי במותג הקומיקס? בכל מקרה, אני אכתוב בהמשך על כמה מהדברים שראיתי (הסרט של באטמן - ביונד, כל סידרת האנימציה של ספון וכו´). NuckBunnies

green lantern

New member
לצורך התשובה נעשה השוואה

קומיקס-ציורים עם מילים.... אנמציה-ציורים זזים עם קול.... לכן בעצם האנמיציה היא שידרוג של הקומיקס (שלא בעכרך יותר טוב מהמקור) ובגלל שזה בעצם שידרוג הם השתמשו במקור כדי למשוך ... (אין לי דוגמא) זה מוסיף קצת פלפל אבל אם אין את ההרגשה של להפוך דףףףףף או (כמו אצלי) לקרוע אותו בטעות.... אין על הקור לא יעזור קומיקס אונליין (ראה אולטימייטס) ולא יעזור סדרת (ראה וורנר ברוס. וחברות דומות). אבל יש להפריד בין קומיקס אמריקאי וסדרות קומיקס אמריקיות למנגה ואנימה... אנגה (שילוב) באים ביחד אם אתה תראה לבור קומיקס עם מנגה הוא יגיד לך שזה פוקימון מציור... (טוב אם תראה לבור ווילדקאטס הוא יחשוב שזה אקס מן , אבל ניחא) אנגה באים ביחד אמריקאיות בא בנפרד אבל ביחד (וההוחכה היא שיצאה חוברת לבאט מן שהיא סיפור הסידרה) GREEN LANTERN ניחא

לנת´רן! מתחילים להזיז את העסק או מה

תכין אתה סקיצות בעיפרון, תשלח לתא דואר של הקורמורן, אני אעשה אינקינג ואחזיר לך אותו לצביעה במחשב.

למעלה