קומיקס חדש בצ'יז קומיקס

קומיקס חדש בצ'יז קומיקס

WHATEVER 1 1\2 עלה לאויר. מדובר בסיפור שלם של עשר עמודים מתוך חוברת מס' 2 של וואטאבר. אגב, גם החוברת הראשונה נמצאת על האתר במלואה, לפחות לבינתיים.

emalka

New member
זה אמור להיות הוצאה רצינית ?

לא ידעתי שנותנים לילדים לעשות קומיקס בימנו

למה הכוונה "רצינית"?

צ'יז היא חברת "סמול פרס". כלומר, אנחנו מדפיסים את הקומיקס בעצמנו בהרצות יחסית קטנות ומוכרים אותם דרך האינטרנט, בתערוכות קומיקס וגם דרך כמה חנויות. אם הכוונה ב"רצינית" היא שאנחנו כמו דיסי ומרוול או אפילו פאנטגראפיקס, אז לא אנחנו לא רציניים. ותודה על המחמאה! אנחנו כולנו מעל גיל 23, אבל תמיד נחמד שקוראים לנו ילדים. אני מקווה שמיכאל נצר, שעשה עבור צ'יז קומיקסון שיעלה בקרוב לאתר, גם יראה בזה מחמאה.

emalka

New member
הכוונה היא

שלדעתי זה ציורים של ילד בן 7 אבל שיהיה לך לבריאות באמת העיקר שאתה נהנה. כל אחד והטוויסט שלו

בבקשה.

אנחנו באמת נהנים, תודה רבה על האיחולים. גם קיבלנו כמה ביקורות טובות ככה שטוב לנו ואנחנו באמת טפו טפו בריאים. שתהיה גם אתה בריא.

ailag

New member
-=-=-

זה אלטרנטיבי.. ודוקא מהסוג הנחמד (לטעמי)
(למי שתהה, החלוקה שלי נעשית בערך ככה : פיפיקקה -> לא אוהבת. נו אופנס. טוב נו, קצת..
) אניווי, זה אולי לא ציור ריאליסטי או מסודר, או "איך שצריך" אפילו בהגדרה הרחבה של זה, אבל זה לא ציור "סתם". פשוט שונה. אפשר לאהוב את זה ואפשר לא, אבל לדעתי אי אפשר לפטור את זה כ"זה ציורים של ילד בן 7", כי ציורים הם לא כל הקומיקס. אלא אם כן הציורים ממש גרועים, ואז הקומיקס אוטומטית גרוע, אבל לא זה המקרה..

בכל אופן...

צ'יז קומיקס נעשית על ידי שלושה אנשים (יותר אם מחשיבים יוצרים אורחים וחצי-קבועים). הסגנון שלי ושל סאלי הוא אלטרנטיבי בעוד קנריק מצייר באופן ריאליסטי עם קצת השפעה של מאנגה. לא לאהוב את הציורים שלנו זה דבר אחד, אבל להגיד שזה ציורים של ילדים בני שבע זה הגזמה פראית שמראה על ילדותיות יתר דווקא מצד המבקר. מצד שני זה פעם ראשונה שקיבלתי כזאת "ביקורת קוטלת" ואני חושב שהגיע הזמן. הדבר האחרון שאני רוצה שזה כולם יאהבו את החומר שלנו...

למעלה