קומיקס חדש...

moshikgulst

New member
קומיקס חדש...

שלום חברים וחברות (או חברות וחברים). סיימתי עכשיו סיפור קומיקס קצר ללא מילים בן 5 עמודים. מקווה שתאהבו...

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ailag

New member
so that´s why we can´t see them?

the comics.. they´re so small... *runs*

moshikgulst

New member
הנה זה...

יא אללה עם כולכם... איך שבאתי לשים ת´קומיקס נרשמה ההודעה שהמערכת באתחול, אז זה קצת תקע את העניין... בכל מקרה, הנה זה:

moshikgulst

New member
לעזאזל...

עם הפורום הזה!!! אני לא מצליח לשים את העמ´ הבאים... זה רושם לי שגיאה. אני אנסה מאוחר יותר או בהמשך השבוע..

HackMachine

New member
יפה מאוד

אבל לא אהבתי את ההצללה על האיש (למטה שמאלה) .. לא מציאותי וקצת הורס

ailag

New member
pretty pretty picture ../images/Emo3.gif

אמנם מומחי הצללות יוכלו לפרט יותר, אבל זה נראה לי יפה מאוד, ההצללה, הדמויות, הרקע.. (הכל) כמה דברים: בפריים הראשון, הבחורה מצד ימין נראית טיפה שטוחה. (ההבעה על השניה, ד"א, ממש טובה, במיוחד בהתחשב שהיא עשויה ממעט קוים קטנים). בפריים השלישי (?) משמאל למטה, העין נראית שהיא לא משתפת פעולה עם תלת המימדיות, שדוקא עובדת טוב שם לשאר הפרצוף. אולי קו קטן ללחי ישפר. (הרי העין קצת שקועה) תעלה עוד דפים! עכשיו! יש סיפור? יהיו מילים או שהקומיקס יובן בלי מילים?

moshikgulst

New member
thank u thank u

אז ככה... תודה רבה קודם כל. ההערות שלך ממש במקום. הקומיקס הוא בעצם סיפור קצר ללא מילים. ניסיתי להעלות את ההמשך אבל יש לי פה קצת בעיות עם זה, אין לי מושג למה... אני אנסה להעלות ת´ציורים בהמשך השבוע.. מקסימום אני אשים את ההמשך באתר שאני עובד עליו ואעלה לאויר העולם עוד כמה ימים...

ailag

New member
להעלות..

יכול להיות שהציורים גדולים מ-250KB, לי אישית זו היתה הבעיה היחידה בהעלאת ציורים (חוץ מ"הפורום בתהליכי אתחול", אז גם טקסט רגיל אי אפשר..) עדיין לא עובד? תעלה לאתר שלך, כמו שהצעת. אה כן.. you´re welcome

BluePrint

New member
חשוב לי לדעת

התמונה על הקיר... לא במקרה הפוסטר המוכר של הטירה המעופפת? עם מספר רוכבים על האדמה מתחתיה? (של לארי אלמור אני חושב)

moshikgulst

New member
למען האמת...

זו תמונה של הצייר מגריט... לא מכיר את מה שאלמור עשה., אבל יכול להיות שהוא התבסס על אותו ציור מפורסם.

BluePrint

New member
אנחנו בטח מתכוונים לאותה תמונה

ואני לא יודע מי צייר אותה. (מכיר משחק מחשב בשם Champions of Krynn? זה הופיע על הקופסה)

gewitter

New member
הנה

תלויה אצל דוד של חבר שלי בסלון. יש עוד ציורים של טירות ובתים מעופפים. אני ממש לא יודע מי בא קודם.

BluePrint

New member
אם זאת הכוונה, אז היא לא שלי.

כנראה שמה שאני מתכוון זה כן של אלמור, והטירה מרחפת מעל אדמה שעליה דוהרים ארבעה או חמישה רוכבים.

HackMachine

New member
עוד טיפ

תנסה לעשות קווים יותר אחידים.. הקווים שלך נגמרים כל כמה סנטימטרים ואתה מתחיל קו חדש.. מן הסתם הכל עניין של בגנון אבל אני חושב שזה יכול ממש להוסיף.

למעלה