קומיקס חדש

giri

New member
קומיקס חדש

זה העמוד הראשון. זה יהיה STAND ALONE, פשוט פיצוץ. GIRI.

giri

New member
והדף השני (נא לא לפתוח בלי לקרוא את

הדף הראשון, תודה. אני לא ממש מחפשת ביקורת על הקומיקס הזה, יש לי נטיה לרדת לרמות של אי הקפדה כשאני מציירת מתוך זעם. יום טוב וצום קל, ובהזדמנות זאת - כשאפתח את הגלריה באינטרנט כולכם מוזמנים. GIRI.

chatenoire

New member
יקירתי

כולי תקווה שהריבים המטופשים על מהות הפורום לא הצליחו להבריח את אחת החברות הותיקות והתורמות ביותר. לא אכנס לויכוחים ודיונים, רק אומר שאני שמחה לראות כל עבודה חדשה שלך בין ים ההודעות הריקות, הלא קשורות, הטפשיות והילדותיות שהפורום הוצף בהם לאחרונה. ובלי שום קשר, אני מצפה בקוצר רוח לגלרייה המקוונת שלך. בהצלחה.

Scum Bunny

New member
פידבק

אם יש משהו שכל מי שיוצר (כאן בפורום, ובכלל) זה הצורך בפידבק. גם אם אתה מצייר לעצמך, שלא למטרות רווח או תהילה, זה תמיד חלק חיוני מהיצירה להראות את מה שיצא לך (אם אתה מרגיש שהוא ראוי לצפיה), ולדעת שאנשים ראו אותו, ולשמוע מהם מה הם חושבים. אם אתה לא כותב למגירה, פידבק הוא חלק חיוני מתהליך היצירה. קשה מאוד להמשיך ולהשקיע כשאתה לא יודע מי בכלל רואה את מה שעשית. אני, למרות שיש לי קומיקס משלי, בעיקר מצייר לעצמי. אני לא ממש מוטרד מכמות הקוראים שיש לי, או כמה חשיפה אני מקבל. למעשה, לפני שהצטרפתי לפורום הזה כמעט שלא פרסמתי. מי שמצא את הקומיקס שלי מצא אותו לבד. ובכל זאת, לי יש פידבק. אני יכול לראות כמה כניסות היו לי לאתר, כמה אנשים הצביעו עבורי ברשימת Keenspace top 99, מי הקומיקסים שקישרו אלי ואני אפילו מקבל מיילים מקוראים מדי פעם, שזה בכלל נחמד. ובלי זה? היו הרבה הזדמנויות שיכולתי להפסיק את הקומיקס. הוא לא נורא חשוב, ויש לי דברים יותר בוערים. אבל אני ממשיך, כבר שנתיים. כי אני נהנה. נהנה לצייר, אבל גם נהנה לדעת שיש עוד אנשים שנהנים מזה שאני מצייר. עכשיו, לא לכולם יש את הבמה שלי יש. כשמישהו משקיע מאמץ, ודופק עבודה מקצועית שהיא לא רק ברמה מעל ומעבר. אלא שהיא לא יכולה להיות קשורה יותר לקומיקס (זה היה פינאפ של סטורם, לעזאזל!), ואז רואה אותה כעבור כמה דקות שוקעת לקרקעית הפורום תחת הר של... טוב, היו פה הרבה דברים שלא ממש ראויים לתואר "דיונים", ומי שפתח או השתתף בהם יודע למה הכוונה- אז כן, בהחלט- אני יכול לראות איך זה מוציא לך את החשק אי פעם לטרוח להראות למישהו באזור משהו שעשית. ובקטע הזה אני אשם כמו כל אחד אחר- כמו שקל לקטול כשמשהו נראה לא בנושא, ככה קל להכניס תגובה קצרה וחיובית אם ראית משהו שאהבת. ואני רואה הרבה כאלה. אבל אני (כמו הרבה ממכם, אני מניח) לא מגיב אם אין לי משהו קונקרטי להגיד, כי זה מרגיש כמו הצפה (תגובות "יו איזה יופי", וכאלה). אבל צריך לנסות בכל זאת, ואם אהבת- למצוא משהו להגיד. זה חשוב.

Silver Surfer

New member
תגובה.

בקשר לקומיקס: לא ממש הבנתי בדף השני יש קטע עם מרובעים, מי אומר אותם? בקשר לרעיון: הרעיון היה נחמד להביע ביקורת דרך קומיקס (למרות שאני לא הכי אוהב שעושים את זה) אבל את האמת שאני לא ראיתי את הציור שלך של סטורם...

moshikgulst

New member
חמוד לאללה

אהבתי. אני אוהב שנתת צד אנושי לדמות שלך (חיבוק עם החבר וכאלה..) מתי תפתחי ת´אתר? נ.ב: יש לך במקרה עוד תסריטים/ סיפורים חמודים כאלה? אני מחפש חומר כרגע בסגנון...

giri

New member
מושיק, מי אתה, יבחוש בן שלולית?

סתם בדיחה עתיקה מהתיכון. לא משנה. טוב, ה"דמות" שלי היא אני (וכל הפורום הבין את זה חוץ ממך... פאדיחה... צעירות...) וה"חבר" שלי הוא בעלי - עופר ברנשטיין מהפורום (מה שגם הרוב הבינו... צ´ונג) ולזה הוא התכוון. סתם, אתה לא כל כך צעיר, פשוט מזמן לא הייתי...
ואין לי עוד סיפורים אישיים מחיי לחלוק עם הפורום כרגע, תודה. למרות ששבוע שעבר הייתי בבית חולים ו... היי! למה שאני לא אספר את זה?? אההההה!!!!!.......<בום> <טראח> <סירים ומחבתות>

moshikgulst

New member
עוד שבועיים לחפש"ש (צ´ונג עאלק...)

א. כשאמרתי "הדמות שלך" התכוונתי איך שציירת את הדמות שלך, כלומר אותך. ברור שהבנתי שזו את! לא חשבתי שציירת את זה על סתם מישהי שבמקרה גרה בבני ברק, גולשת בפורום ולא עונים לציורי סטורם שלה... פשוט בגלל שזה היה לי מובן מאליו לא הבנתי מה effigy רצה ממני... ב. תסלחי לי באמת שלא ידעתי שאת נשואה לעופר. זה לא כאילו אין לי מה לעשות בחיים חוץ מלעקוב אחר הקשרים הרומנטיים של חברי הפורום. (אגב עופר, שיחקת אותה
) ג. בעקבות התגובה הצינית להחריד שלך החלטתי לעזוב את תחום הקומיקס ואת הפורום ולהתבודד בהר מושלג בהימלאיה. ד. נראה לך באמת??? ה. אני מקווה שהכל בסדר ושאת בריאה (בית חולים וכאלה...).

*GormE*

New member
אל תקחי דברים אישית!

זה מה שטוב פה, כל אחד זורק את מה שיש לו בראש לאותו רגע בלי לחשוב, אני מעדיפה את זה מפרגון עיוור. והמלצתי אלייך- אל תציירי אף פעם מתוך רגשות, גם כי ככה את פחות מרוכזת בעבודה, גם מתוך חשש שזה לא יעניין את האחרים, וגם כי אחר כך זה יזכיר לך את אותו רגע שהיית מעדיפה לשכוח.

ailag

New member
awwww

חבל שהמצב הגיע לכך.. אני אחלק את התגובה אלייך לאישית ולכללית. אישית, אני לא מגיבה על ציורים כשאין לי מה לומר (באמת כש"זה ציור טוב מדי". או כשהציור רע מדי, אבל זה לא המקרה). אני פשוט רואה את "יו, איזה יפה" כהצפה ומניחה שאנשים כמו אביב (ועוד ..) ידעו גם לומר מה אפשר לשפר, להגיב עם תוכן. אז אני מתנצלת אישית אם בגללי הודעות שלך לא קיבלו התייחסות מתאימה. (ובטח אחרים גם נוהגים ככה) כללית, אני רואה הרבה הודעות נדחקות, אז אל תחשבי שזה משהו נגדך. אני לא חושבת שאנשים לא אהבו את העטלף האנושי שלי מאתמול, למרות שלא היו תגובות בקשר לציור עצמו. זו פשוט ה"רוח" בפורום בזמן האחרון. תקופות באות והולכות, יום עסל ויום בסל. אז מפרסמים דברים ומקווים לפחות, וביום אחר נפרסם ונקווה ליותר. ובקשר למשהו ספציפי שכתבת, "משהו אישי נגדך" זה בטח לא, אם כבר אז אנשים בד"כ מעריכים דברים יותר בגלל ניק ולא פחות. מקווה שתמשיכי לשלוח יצירות לכאן .. אני לא רוצה להעלות את הדיון הזה שוב, אבל ככל שהזמן מתקדם נראה לי שהיה עדיף באמת לפצל את הפורום. (אבל בואו לא נתחיל לריב שוב כי החלטות כבר התקבלו) נ.ב. הסיבה שלא הגבתי על הציור היא שביקשת :) נ.נ.ב מה שכולנו צריכים לזכור: זה פורום. database וסקריפטים שכותבים לתוכו. אמנם נבנתה קהילה בזכותו, אבל הוא לא צריך להרוס לנו את היום.

Supermans girl

New member
גירי......

גם אני חושבת שהתגובות פה לגביי קומיקס איכותי, לגביי יצירות מקוריות, יצירות משלנו מחברת הפורום הזה, קצת לקויות בחסר. אבל אני לא חושבת בשום אופן שהתגובות האלו מופנות אלייך או אל אף חבר פורום פה ספציפית. התגובות, למיטב הבנתי, מופנות לציבור החדש בפורום, אשר לא מודע לחוקיו הפולקיים המסורתיים, והתגובות האלו כמו מקדמות את פניו כדי ללמד את החדש את אותם חוקים בצור המהירה ביותר. אין להעלות סקיצות. אין לשרשר הרבה וכדומה. לא אומרת שאני תומכת בחוקים כאלה, לפעמים יכולים לעזור לשמירה על פורום תקין ויעיל יותר. אבל לפעמים יכולים לגרום לחברי פורום ותיקים כמוך להרגשה רעה, והאמת היא שהיא משרה על רבים מאיתנו, גם על הותיקים. אני לא חושבת שהגבתי על הציור שלך, על סטורם, אבל הסיבה לא נכללה בסיבות שהצבת לעצמך בקומיקס המחאתי הזה. יש עוד עשרות סיבות למה אנשים לא כותבים תגובה לציור או לטקסט מסויים, ושאנחנו נגדך? זה צריך להיות הנימוק אולי האחרון לתגובות מועטות. אני מקווה שתצליחי להשתכנע איכשהו להמשיך לחלוק איתנו את היצירות. דרך אגב, אהבתי את הקומיקס. זרם טוב. דניאל.

comicsgirl

New member
גירי,

אחרי המסר שאת שלחתי לי אז אני לא מסוגלת להתעלם ממחאתך. אז דבר ראשון-זה אחלה דבר שאת מביעה רגשות ותחושות בקומיקס ומעלה את זה כאן- אני חושבת שזה צריך להיות משהו שכולנו צריכים לעשות מידי פעם. חוץ מזה אל תקחי ללב- גם לי לא העירו על הציורים (אולי זה בגלל שאני סתם קרציה קטנה, הו נואוס...) וכן, בהתחלה נפגעתי ועזבתי את הפורום לשבוע בערך (מישהו בכלל שם לב?), אבל כשאני חושבת על זה עכשיו זה היה דבר מטומטםביותר לעשות. אני מאמינה שמעריכים אותך כאן מאוד ואולי אפילו יותר מכולם, את מוכשרת בטירוף-גם בדרך שבה את מציירת וגם בדרך שבה את מציגה את הרעיונות שלך. בקיצור- אני מקווה שלא תנטשי אותנו ושתמשיכי להעלות את ציוריך בפורום! הם מהווים השראה לכולנו!
אוהבת המון ותמיד, קומיקס גירל-רעות.

effigy

New member
מסקנה

פעם הבאה להקפיץ תמונות של גירי...
לא גירי עכשיו ברצינות... את אחת מהגולשות הכי טובות שהפורום הזה ראה אי פעם ואם לא אי פעם אז לפחות בזמן האחרון... אין לך מה להעלב מזה שהדברים שלך לא קופצים...אם זה היה ככה חצי מקהילות תפוז היו סגרות... אני נותן לך את אישור המנהל (וואו איזה כבוד) להקפיץ את ההודעות שלח כמה שבא לך ואם הודעה כבר לא קופצת ועוד לא הגיבו עליהן אני אשתמש בכוחות המנהל סודיים שלי והקפיץ אותה... הכל כדי לשמור על גולשים איכותיים... (פריוילגיה זאת ניתנת רק לגירי)

giri

New member
שי... אני מוקסמת... ../images/Emo9.gif

תודה על התמיכה - לך ולכל האחרים. אני לא אכנס פה לנבכי כל הדיון. יש לי בקשה אישית לכל חברי הפורום שיש להם מה לתרום לעבודתי : אני מעלה פה קובץ בממוצע פעם בשלושה חודשים, ואני עונה בממוצע על 3 עבודות של אחרים בשבוע - בפירוט והרחבה שדורשים ממני זמן רב, שכמו שניסיתי להבהיר בקומיקס שלי - אין לי ממנו הרבה. אז פעם בשלושה חודשים, כל מי שקיבל ממני תגובה בשלושה חודשים האלו, תיכנסו להודעה שלי ותעשו כמוני (זה רק ישפר את מיומנות הציור שלכם, כמו ששלי משתפרת כשאני עושה אותו הדבר) : תפתחו את הציור. תגדילו את המסך. שבו מול המסך ותהנו מלהביט בעבודה שמישהו מחבריכם (לכל ציור זה תקף) חשב שתהיה שווה דקה מזמנכם. אל תעשו שום דבר אחר למשך חצי דקה, ואז תעצרו ותגידו לעצמכם : "מה אני מתלהב? אני יותר רציני מזה. אני קורא עשרות קומיקסים. אני יודע איך הדמות הזו צריכה להראות, ומי שצייר אותה - לא. ואני אגיד לו איך היא צריכה להראות, ואני אסביר לו איך לצייר אותה כמו שצריך - גם אם אני בעצמי לא יכול לצייר אותה מושלם. זו הדרך שלי לבחון עבודות בפורום. גם אם אתם לא רצים לתת אחד לשני את הפידבק המעמיק והנכון הזה, שהוא הדרך האמיתית להתייחס ליצירה אומנותית מכל סוג - בטח ובטח של חבר - אני מבקשת מכם טובה אישית - תנו אותה לי. מגלומני, אגואיסטי - אני מבקשת שכשאני מעלה ציור לפורום תעירו לי. את סטורם העליתי לפורום אומנות אחרי היובש פה וציפיתי למשהו יותר מעמיק מהמקצוענים שם - כנראה שגם הם לא דוגלים בשיטה שלי, כי לקבל הערה מדויקת שאפשר להבין ממנה משהו שם היה קשה. אתם יכולים יותר. לא רק בשבילי, בשביל עצמכם - אני למדתי המון טעויות שלי כשניתחתי עבודות שלכם - יותר משלמדתי מכל ספריית ספרי הציור שיש לי פה בבית. אז תהיו קטנוניים, ודקדקנים, ופדנטים, ומגעילים - ותעירו גם אם זה לא נראה לכם חשוב. הזניח שלכם הוא הקדימה שלי. אוהבת את הפורום, גירי.

למעלה