לא זוכר את האחרונים, אבל...
הרעיון קליל וטוב. גם הצביעה לא רעה בכלל. מבחינת הציורים, מפריע לי נורא חוסר הרקע! אפילו קווי מתאר כלליים של קירות ותמונות היו יכולים לספק, אבל הרקע החלק השטוח ממש לא עושה חסד לסטריפים לדעתי. ההערות הטכניות מתייחסות יותר לעבודת הלטרינג והפאנלים. אמנם קארטונים בד"כ הולכים טוב בריבועים שבלוניים, אבל הפעם יש פיספוס מרוב "ריבועיות". בפריים הראשון (היחיד שבו יש ממש רקע) הריבוע הראשון של הטקסט נמצא בכיוון הלא נכון ויוצר "תקיעה" בזרימת הקריאה של הבלונים. אם הבלון הראשון היה מוצב במקום הבית שעל הגבעה והבית היה בצד שמאל של הפריים, ה"תקיעה" הייתה משתחררת. בפריימים הבאים, אמורה להבנות תחושת מיקום ואוירה של המסעדה/קיוסק על ידי לונג שוטים וסגירה איטית לקלוז אפים, במקום זה אנחנו מקבלים הרבה קלוז אפים ומדיום קלוזים (גדלי פריימים בצילום...) שלא עוזרים לזרימה. בהמשך בלוני הדיבור משתפרים, אבל נעשים קטנים ולא ממש מוסיפים מידע להתרחשות שבציורים (בעיקר בפריימים שעוסקים במצב לאחר אכילת הפיתה). גם סצנת אכילת הפיתה, מאבדת מהמשמעות שלה כשהיא מובעת בפריימים קטנים וסגורים במקום לתפוס יותר משמעות על חשבון הפריימים העליונים "האווירתיים". אני ממש לא זוכר הרבה סטריפים אחרים ולכן קשה לי להגיב על שיפור בזה לעומתם, אבל... אני מקווה שתמשיך כי אתה עושה עבודה טובה סך הכל.