קומיקס ישראלי באנגלית

אלי 33

New member
קומיקס ישראלי באנגלית

הקומיקס הישראלי חודר גם לארצות אחרות ולאחרונה הופיע באתר אנגלי המוקדש לקומיקסים ולגיבורי על מארצות שונות גם מאמר מקיף על הזן הישראלי . ראו :

אותי משגע...

שהאתר הזה, שעד עכשיו חשבתי שהוא אתר רציני, עושה את הטעות הזו. אולי זה בגלל שהם באמת לא יודעים וחושבים שמישהו נחמד מישראל מוסיף להם מידע שהם לא ידעו, אבל יותר סביר שאלי ופינקי, פשוט גילו להם את האמת על המזימה הקטנה שלהם, והחברה האלה משתפים איתם פעולה... מזעזע. אולי כבר תתבגרו ותיצרו משהו עכשוי נורמאלי, ולא תנסו לשכתב את ההיסטוריה שלא הייתה קיימת מעולם? הא? אני מעשר שהטקטיקה שלכם הולכת על בניית סקרנות ופרסום שלילי, אי לכך ובהתאם לזאת, הריני מפסיק כאן ועכשיו להתייחס לנושאים אלו, כדי לא לעורר עוד סקרנות מיותרת, ולספק לכם "דלק" לפרוייקט המגוחך הזה.

Scum Bunny

New member
אז אני מבין שלא ממש קראת את האתר?

מתוך הדף על הגולם, ואני מצטט: "Comments: Created by Eli Eshed and Uri Fink. The created him with a retroactive history, taking the concept that he was created in an alternate universe by a Jack Kirby who later immigrated to Palestine" יש מבין? "retroactive history"? יש? "was created in an alternate universe?"? אוקיי? ובל נתעלם מהשורה הרת הגורל: First Appearance: 2003. זה השנה, אתה יודע. כלומר, אורי פינק ואלי אשד היו די ברורים כאן, כמו במקומות רשמיים אחרים בהם הם מפרסמים את מרכולתם, שמדובר בדמות חדשה עם היסטוריה פיקטיבית שהתרחשה במציאות אלטרנטיבית. מה שעושה את זה רק יותר מעצבן שאלי אשד מתעקש לפרסם את זה בפורומים כאילו זה אמיתי.

ailag

New member
בקשר לגולם

(כי בקשר לאתר סקאם כבר כתב) אותי זה משעשע. זה לא שהם מוליכים מישהו שולל, כל מי שטורח לקרוא את המילה "גולם" בפרסומת כבר מכיר את הסיפור. הייתי בקטע הזה שלהם בקא"קון, וזה היה משעשע. הם לא לקחו את עצמם ברצינות. הם קצת מתחילים to overdo it עכשיו, אבל זה לא דבר כזה נורא..

illustrator

New member
השאלה היא...

אם על הספר עצמו מצויין שהוא בדוי. (עדיין לא יצא לי לראות אותו) העובדה היא שהיו כבר לא מעט אנשים שהחלו לחפש "חוברות ישנות של הגולם", מה שאומר שרבים אכן נפלו בפח. אם יש או יהיו אנשים שקנו/יקנו את הספר בלי לדעת שהוא בדוי, לדעתי זו הולכת שולל.

זה בדיוק מה שמטריד גם אותי!

יש כל מיני אספנים מתחילים שנורא מתלהבים מהרעיון שיש כזה דבר "הגולם", ואשכרה מוכנים להשקיע בזה כסף. אם על הספר כתוב "בדיוני/פיקציה" או כל ניסוח ברור אחר במקום ברור ובולט, אין מה לעשות, המחברים את שלהם עשו, אבל אם זה יתחבא באותיות הקטנות בתחילתו או בסופו, זה פשוט הטעיית הציבור.

למעלה