קומיקס ישראלי

moshikgulst

New member
קומיקס ישראלי

הי, אני מתכנן לצייר ציור שיופיעו בו כל מיני גיבורי קומיקס ישראלי. הסיבה שאני מעלה את זה כאן היא כי הייתי רוצה שתעזרו לי אם פיספסתי איזה גיבור. אנא רשמו כל גיבור קומיקס ישראלי שעולה בדעתכם (והוא מספיק מפורסם ושווה שיציירו אותו) תודה לכולם

אלי 33

New member
יש כל מיני גיבורים של קומיקס ישראלי

אבל רובם לא ידועים ויהיה לך קשה להשיג דוגמאות תמונות. בכל אופן נמנה את הידועים ביותר. 1. גיבורי "זבנג" של אורי פינק 2. סופר שלומפר של אורי פינק 3. סברא מאן של אורי פינק 4. אורי און של מיכאל נצר.גיבור על עם ציור מנורה על ביטנו . 5. גידי גזר קיבוצניק בעל כוחות על בסדרה מהארץ שלנו משנות החמישים 6. יואב בן חלב . ילד שמקבל כוחות על משתיית חלב בסדרת פירסומות חלב משנות ה-60 וה-70 7. יובב בן יואב בן חלב . בנו של הנ"ל בסידרה מעיתון "ערוץ הילדים " בשנות התשעים . 8. דרור הגיבור . חבר של יואב שמקבל כוחות על מתרכיז חלב . 9. מיסטר טי . גיבורו של מישל קישקה במגזין "משהו " בשנות ה-80 שמקבל כוחות על משתיית תה ונוסע בזמן. 10. אדי בלגן. הגיבור של נימרוד רשף בעיתון ערוץ הילדים מאז שנות ה-90 שהוא סתם ילד תיכוניסט פרוע. עוד על כך תמצא כאן

Bishnet

New member
עוד כמה...

1. סופר אדם 2. הוברט הוברט וחבריו 3. המשורר המחוקק 4. העטלף הכחול 5. טוטה על כולם, תוכל למצוא מידע ב- www.Dorimani.tk

אלה גיבורים מעולים....חחח

במיוחד המשורר המחוקק...איזה מזל אני בדיוק רציתי לקנות טלויזזיה סוני לסלון..חחחחחחח(המבין יבין....או הקורא יבין....חחחחחחח) וטוה סתם מחפשת את הפות שלה....זה מצחיק....חחחח

moshikgulst

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

האמת, כמעט את כל מי שהזכרת חשבתי להכניס. יש למישהו מושג איפה אני מוצא תמונות של אדי בלגאן? אולי מישהו יכול לסרוק או משהו? בנוסף, אולי למישהו יש תמונות של מל-פפון של אורי פינק (אם מישהו בכלל זוכר/ מכיר אותו)?

למעלה