קומיקס סוראליסטי

קומיקס סוראליסטי

אני יודע ששאלתי מזמן מזמן אבל רציתי לדעת אם אנשים פה מכירים קומיקסים סוראליסטים מוזרים. למשל טלה וארון קבורה שעוברים טסט בנהיגה

murmur

New member
הגזר הבוער

(תרגום צולע ל:פלמינג קארוט) אדם שהתערב עם חברים שהוא ייקרא 5000 חוברות קומיקס במכה, הוא קיבל דלקת קרום המוח והראש שלו הפך לגזר עם להבה בקצה. עכשיו הוא נלחם בפשע בעזרת פצצות סירחון... בהוצאת דארק הורס

מספיק שיש את Hell Boy

זאת לא ממש סידרה מצחיקה....אבל הדיאלוגים ממש מצחיקים.. סידרה מצחיקה למשל יש את Pro חחחחח....הזונה שמקבל כוחות על...חחחח

Bishnet

New member
שכחתם את טוטה!

ואת שאר הקומיקסים שב"עורלה"! (כן, מצאנו שם לאתר המזופת שלנו...)
עורלההה!!!

אני מכיר את...

REEP SNORTIN' AND HIS COCAUNE COMIX ADVENTURES... סדרה ביזארית משנות ה-70 המאוחרות, על בחור שהטריפים שלו לוקחים אותו לכל מיני מקומות מוזרים והרפתקאות ביזאריות כמו למשל (סמל לא לילדים מתחת לגיל 18...): באחת הפעמים הוא מוצא את עצמו בתוך הווגינה של שחקנית פורנו, ובורח מהחיידקים הרעים שעל הפין של השחקן הגברי שמנסיםפ לטרוף אותו בהזדמנות אחרת הוא מדמיין שהוא מסטיק שדבוק לכיסא בתחנת אוטובוס והוא נפגש עם ישבנים של כל מיני יצורים... וכ"ו... אני לא יודע איך אפשר להשיג את שאר החוברות (לי יש את #1 וראיתי גם את 3,4,5,פעם בג'נסיס, אז אולי לעולם הקומיקס יש כי הם קנו את הסטוק שלהם...) אבל נסה וחפש. יגעת ומצאת...

למעלה