קומיקס פורנוגרפי (18+)

chatenoire

New member
קומיקס פורנוגרפי (18+)

*אם מנהל הפורום או כל אחד ממשתתפיו חושב שההודעה הזו לא במקום, אתם מוזמנים לדאוג להסרתה.* *אני חושבת שהודעה זו מיועדת לבני 18 ומעלה בשל תכנה, למרות שאין בה שום אזכור מילולי או אחר לתוכן זה* *מותר להתחיל?* אנחנו מדברים כל הזמן על שילוב של קולנוע עם ספרות ועל היתרונות של שניהם שמתחברים בקומיקס, בעיקר כל העסק של הדמיון. האם החופש הזה לדמיון יגרום לקומיקס פורנוגרפי להיות מושך יותר או פחות? במילים אחרות, האם רצף תמונות עם סאונד תאורטי בלבד יכול לעשות אותו הדבר כמו סרט זז ו"חי"? *סיימתי. האזהרות כבר היו ארוכות יותר מההודעה. לא זכור לי על עוד הודעות מהסוג הזה שנכתבו כאן אז אני קצת מהוססת; כמו שאמרתי, אתם מוזמנים להתלונן לרשויות המתאימות.*

moshikgulst

New member
אני..

חושב שזה מאוד תלוי בבנאדם שקורא ת´קומיקס. חברים שלי ממש לא מתלהבים אם אני מראה להם האבי מטאל ששם יש סצינות כאלו לרוב (תועבה!!! שאבס!!!). אני באופן אישי יכול יותר להתחבר עם התרחשויות כאלה בקומיקס משום שכל הילדות קראתי קומיקס, אז זה נראה לי טבעי לתאר כל דבר במדיום הזה - אפילו פורנוגרפיה... אבל לפי דעתי אין מה להשוות סצנות "חיות" עם קומיקס, למרות שבציור אפשר לקחת קטעי פורנוגרפיה לכיוונים מדהימים אומנותית...

The Crusader

New member
סוף סוף שאלה רצינית!

חחחחחחחחחח קיצר... לפי דעתי המלומדת..(עשיתי תזה בפורנו בצעירתי..חחח ^_~ סתם תםס) בכל אופן...בנושא זה ובכל הנושאים...אין כמו סרט...לאו דווקא אמיתי גם אנימציה...כלומר...מבחינת פורנו אני חושב שסרטים יותר טובים מהקומיקסים...

Cartman

New member
תלוי לאיזו מטרה.

פורנוגרפיה שנועדה לגרות, אני חושב שסרט עובד יותר טוב, כי אתה רואה את זה מול העיניים, כמו שזה קורה, ואתה יודע שיש שם אשכרה בחורה שמזדיינת, או משהו. ציור פורנגורפי יכול להיות אמנותי ומדהים וכל זה, וגם מגרה, אבל אני חושב שפחות.

ויאגרה

New member
תגובה

אני אהיה בן 18 רק בפברואר, אבל שיהיה. איורים תלת מימדיים של זוג מקיים יחסי מין לעולם לא ישתוו לזוג אמיתי לחלוטין שמבצע את אותו האקט המיני בדיוק - גניחות יתחלפו באותיות, נוזלי גוף יתחלפו בכמה משיכות מכחול (אם אנחנו באמת רוצים להיות מגעילים) והמשגל עצמו יהפוך מדינמי לסטטי. חוץ מזה, לי, באופן אישי, קשה יותר לקרוא חוברת קומיקס רק באמצעות יד אחת (הרי על מי אנחנו עובדים? כולם יודעים מה הרוב המוחלט של הבנים עושים בזמן צפייה בפורנו). לסיכום, קומיקס פורנוגרפי זה נחמד, סרטי פורנו זה עוד יותר נחמד, אבל אין כמו הדבר האמיתי... או לפחות ככה סיפרו לי.

effigy

New member
כמו שכבר דנו בעבר

ההבדל המשמעותי הכי גדול בין קומיקס לקולנוע הוא סאונד... לכן קשה מאוד להפחיד בקומיקס... כי שלא כמו ספרים הם לא אומרים לך:"לך תדמיין את הדבר הכי מפחיד" או כמו סרטים הם לא מסייעים במוזיקה מפחידה ואפקטים.... הבעיה שניה היא ריאליזם.. אבל כל אחד ומה שמדליק אותו.... (שמתם
שחוץ מאביב כל האנשים בהודעה מתת לגיל 18
)

Scum Bunny

New member
זה לא דיון תאורטי לגמרי

קומיקסים כאלה קיימים בלא מעט ארצות, ודי משגשגים שם. ידועים בעיקר הקומיקסים היפניים (Hentai) שנעים מארוטיקה מעודנת ועד פורנוגרפית פטיש מזעזעת במיוחד (פטישים נפוצים במיוחד הם פדופיליה, אונס ו,אהם...tenticles ובל לא חסרים כאלה שעוסקים בסנאף, דו מיניות (כולל ה-dickgirls הידועות לשמצה) חד מיניות ומה לא. המעניין הוא שבגלל שהז´אנר כה נפוץ ומקובל אז קומיקסים כאלה כבר לא מגבילים את עצמם רק למין, ומרשים לעצמם לפתח סיפורים לא רעים בכלל, בפנטזיה, מדע בדיוני וקומדיה. למתעניינים, אפשר לחפש למשל מבין מה שתורגם לאנגלית את Spunky Knight (הרפתקנית מבולבלת בעולם פנטזיה שנוטה להסתבך עם מפלצות חרמניות) ו-Bondage Fairies (פיות שובבות בגודל אצבע והרפתקאותיהן בחיק הטבע). גם באירופה יש שוק לקומיקס אירוטי/פורנוגרפי, ובעיקר ידועים קומיקסים ואומנים איטלקיים. אם אני לא טועה אילו הקומיקסים שפרסומות להם תראו לרוב ב-Heavy Metal (מוביוס, מנרה וכו´) שלפעמים מייצרים קומיקסים כבדים וחזקים במיוחד כמו Druuna המדב"י של סרפיארי, ולפעמים סתם פורנוגרפיים ישר ולעניין כמו The Convent of Hell של נו ובריארו (השטן פולש למנזר ומבצע את זממו בכל הנזירות, כמובן). למה אני יודע כל כך הרבה על הנושא? אהם...ובכן... היה לי חיבור לאינטרנט הרבה לפני שהיתה לי חברה..

HackMachine

New member
כשהייתי באמסטרדאם..

.. ראיתי כאלה בכל מקום. זה היה "בית חלומותי" במשמעותו האמיתית!

gewitter

New member
ובכן

קומיקס ארוטי עובד (מניסיון :). אמנים כמו noe או erich von gotha מפיקים סיפורים מצויינים, שלא לדבר על האמנות, שפשוט עושה חשק ללמוד אנטומיה. התזמון, חלוקת הפאנלים וכו ברמה מקצועית לחלוטין. ההבדל הוא שיותר קשה להיכנס לקומיקס מאשר לסרט, כי צריך לקרוא ולהשלים את החסר. מבחינת עלילה, בהחלט משעשע יותר לקרוא קומיקס. אם בסרט יש קטע של 5 דקות, בקומיקס הוא לוקח משהו כמו עמוד אחד(מלווה בכתוביות "פלופ פלופ פלופ", "אנננג" ו"ספלוש" למיניהן. כמו שאמרתי, מאוד משעשע. לסיכום, סרט משעמם, קומיקס לשילטון. יונ"יש לי חברים מוזרים"תן.

אם הכותב/ת מסוגל/ת

לעשות את זה בצורה מגרה, זה יכול להיות יותר אפקטיבי מסרט! כבר ציינו פה את הבי מטאל שעושה את זה לא רע בכלל, אבל יש עוד כמה קומיקסים שעושים את זה ממש טוב (וכמה שעושים את זה ממש רע, כמו פנטהאוז קומיקס).

yonabarak

New member
Super Taboo

הוא קומיקס מנגה שנעשה ע"י אמנים יפניים אבל מיועד לשוק האמריקאי, והצו"ל שלו זה Eros. הוא משעשע, לא לוקח את עצמו ברצינות, והאיורים המרהיבים מגרים מאוד, למרות שהם בשחור לבן. אמן קומיקס אמריקאי שהתמחה בסיפורי זימה הוא Wally Wood, שהציורים שלו הם פשוט מרהיבים. הוא צייר גרסא אירוטית לעליזה בארץ הפלאות שהיא פשוט יפהיפיה. הבעיה עם רוב הסרטים האירוטיים היא שהם מאוד מיכניים ולא מגרים בכלל, לטעמי. איבר המין העיקרי של האדם הוא המוח, ומצב עלילתי אירוטי הוא יותר מגרה מאשר להראות את הפעולה המיכנית של המין. בקומיקס אירוטי הממוצע, אפילו הלא מתוחכמים, יש יותר עלילה מאשר בסרט הפורנו הממוצע. ועוד נקודה למחשבה: הוצאות קומיקס מסוימות משתמשות ברווחים מהקומיקס האירוטי כדי לממן פרוייקטים של קומיקס שהם פחות מסחריים. שתי דוגמאות מוכרות הן Fantagraphics, שכל פעילות הקומיקס הרגיל שלה ממומנת ע"י הקו של Eros שבבעלותה, ו-NBM, שמתרגמת קומיקס אירופי, גם אירוטי וגם לא אירוטי. וזאת היתה נקודה למחשבה למוציאים לאור שבין הקוראים...

*GormE*

New member
אוקי

חשבתי לנסות להגיב אבל הבנתי שאין לי מושג בתחום הזה חוצמזה שגיליתי (בדרך מאוד לא נעימה) שמוטב אפילו שלא אדע את הרגלי צריכת הפורנו של אנשים שאני מכירה אז תפסיקו בבקשה.

למעלה