קומיקס שכזה

Scum Bunny

New member
קומיקס שכזה

להלן דף קומיקס לדוגמא ששלחתי בזמנו לנענע כהצעה לקומיקס חדש. הרעיון: הרפתקאותיהן של שתי נינג´ות (מורטל, והפרה המשוגעת) ברשת. שם הקומיקס היה אמור להיות מורטלcombat (גיחי גיחי..)

Scum Bunny

New member
מן הסתם

זה היה העקרון רק "הדגמת טכנולוגיות" ולא מאמץ רציני לעשות קומיקס אינטיליגנטי. הדוגמא השניה היתה אפילו יותר טפשית...

chatenoire

New member
חביב ביותר

אני לא חושבת שנענע דורש קומיקס אינטליגנטי או מעמיק - הבעיות הקטנות והמשעשעות בדיעבד שגולשים מתמודדים איתן כל יום מספקות הרבה מאוד חומר לסטריפים לא רעים בכלל אם הן מגיעות לידיים הנכונות, והידיים של סקאם באני בהחלט מתאימות למשימה. בהצלחה עם זה!

ailag

New member
אביב? איך בטירונות?

קיבלת עוזי בסוף?

ailag

New member
לפחות הגב כואב פחות ../images/Emo13.gif

ולפחות זו לא טירונות בנים. לא ש02 כ"כ קשה לפי מה שאומרים.. הsketchbook עושה את שלו? (והסורק .. *nudge nudge*)

row

New member
אצל בנות זה אותה טירונות הכל או שיש

סוגים שונים? אם כן אז איזה עשית? ואגב אם 16 זה לא הנשק הכי טוב בעולם אני מעדיף עוזי למרות שגם הוא לא ממש מדוייק וטוב אבל היתרון בו זה שהוא ישראלי

ailag

New member
טירונות

בטח שיש סוגים, הרי יש בנות שהולכות לתפקידים יותר קרביים.. ויש ג´ובניקיות, יש מאותרות.. למרות שאני כבר לא מעודכנת, הם שינו הרבה מאז שהייתי שם (עד מתי, עד מתי נובמבר 9´? עד אוגוסט 02´. דהה) עוזי: יותר כבד בהרבה (במיוחד עם קת!) יותר קטן - פחות מתפרש על הגב מבחינת משקל. מי שמקפלת עושה טעות, אז זה אפילו יותר מעצבן. פחות חזק, פחות יעיל. גם פחות מגניב. מה זה הדריכה הכואבת הזאת של העוזי לעומת הקלאק-קלאק של ה-m16? נ.ב. כמה פעמים שמעת "איי, העוזי נפל לי על הרגל" במרפאה לעומת "ה-m16 נפל לי על הרגל"?

effigy

New member
אביבי שלנו קרבית../images/Emo35.gif

בכל מקרה אני אישית מעדיף קיסם שיניים (אני מושפע מדרדוויל בולסאיי)

*GormE*

New member
אני אוהבת את איך שזה עשוי

מאוד נקי, מאוד בסטייל ונינג´ות קטנות זה תמיד חמוד

ailag

New member
חמוד

התלת מימד קצת בעייתי (השיפוע של הדלת לעומת המסדרון לעומת..), חוץ מזה - חמוד למדי. יש המשך?

Scum Bunny

New member
לצערי לא

נענע אמנם הביעו עניין, אבל מעולם לא חזרו אלי.

למעלה