קומיקס שלי.

Injured Soul

New member
קומיקס שלי.

היי, יצרתי היום עמודון קומיקס קטן ודי עלוב, אבל תהיתי האם תעיפו בו מבט ותגיבו. ביקורות זה טוב.
. אני מודה שלא השקעתי כ"כ בדמויות, אבל בכל זאת. תודה.

BlueCat

New member
אהמ.... וואו. אוקיי.

אז מעולה שאת מביעה משהו אישי כל כך, אני חושב שזה אחד היתרונות שיש לקומיקס- להעביר סיטואציות ומצבים בצורה מיוחדת. זה וגם להראות לייזרים ופיצוצים.
עכשיו, בקשר לצורה החזותית שלו: קודם כל נסי לסדר את המבנה של הפנאלים (המשבצות) כך שיהיו ברורות לקריאה. הם לא חייבים להיות "יפים ונקיים" אבל שיהיה ברור סדר הקריאה שלן. בקשר לציור עצמו, אהבתי את סגנון המנגה, אבל תנסי לעבוד על הדמויות שיראו יותר מדוייקות. נסי אולי לעבור על הקוים בעט שחור (לא משנה כרגע איזה בדיוק, ררק שיהיה לך נוח) ואז למחוק את הקווים המיותרים של העיפרון. פשוט ישנם המון קישקושים שמפריעים בעין ומקשים על הקריאה. וזהו, אני חשוב.

BlueCat

New member
"שלן"="שלהם"

ואם מה שאמרתי בקשר למבנה לא היה ברור, הוספתי דוגמה קטנה. כמובן שאת תעצבי בצמך את העמוד. אין טעם שתשתמשי בזה, רק כדי לראות למה התכוונתי.

Injured Soul

New member
../images/Emo9.gif

תודה רבה- זו הפעם הראשונה שבה ציירתי קומיקס, ותהיתי אם יש לי פוטנציאל. בכל מקרה- כ"כ הרבה זמן חשבתי על סיפור, עלילה לקומיקס, עד שקלטתי שהקומיקס יכול להכיל גם עלילה קצרה, משהו מחיי היומיום. ואז התחלתי לצייר. ציירתי, ואח"כ תחמתי, ולכן הכל כ"כ מבולגן (המממ... כזו אני, בכל תחום, מסתבר
). גם מפאת קוצר זמן וסבלנות (אני מבולגנת וגם לא סבלנית... מתביישת בעצמה), לא השקעתי כ"כ בדמויות. האמת- שאם היה לי סיפור רציני הייתי מקדישה את זמני להפיכתו לקומיקס. יש למישהו עלילה קצרה ? ותודה רבה, לך החתול הכחול, בהחלט שמחת אותי.

yonabarak

New member
נחמד

הדמויות חביבות, על הסדר כבר העירו לך. עכשיו באמת צריך להתחיל למצוא עלילות מורכבות יותר.

ailag

New member
תגובה

קודם כל, זה ממש מזכיר לי את ימי התיכון שלי. כך שבחרת נושא שקל להזדהות איתו
(לפחות יש לך את האומץ לעשות עליו קומיקס). kids suck. (ומי שקורא ונעלב, אל - זו הכללה גדולה עם הסתייגויות...) בקשר לציורים. חוץ מהסדר שהוזכר, קודם הדברים הטכניים והיותר קטנים: רווחים בין הריבועים (דבר שאולי לא עושים כשמציירים, אבל אחרי שמסיימים כדאי להוסיף) ואותיות. למשל, בלוני הדיבור "מעוכים" בין ריבועים. זה עניין של תכנון או ויתור על משהו שאותו הם יסתירו. ו... הסגנון. משהו מפריע לי ואני לא יכולה להצביע מהו כ"כ. סגנון מנגה הוא סגנון מאוד ספציפי שקל לטעות בו (מנסיון!). חשבתי בהתחלה שהעיניים לא בסדר אבל במבט שני הן נראות טוב, יכול להיות שזו הצורה של הפנים. אני ממליצה לפתח סגנון אישי, זה יוצא יותר טוב מהעתקה בד"כ. (אלא אם כן אין לך כשרון, אבל זה לא העניין פה). להעתיק אנשים, צורות, תנוחות. במיוחד אם את מתבודדת שממילא סתם יושבת ומציירת - תבהי קדימה ותסתכלי איך הם נראים. למשל, הבן שמתעלם ממך - הפנים שלו ממש טובות, אבל הגוף נעשה מהר מדי והוא נראה כמו "סתם פס". יד אחת קצרה מדי. גם היד שנוגעת בו קצת מוזרה. מבחינת העלילה (תיאור המצב, וואט אבר), אמנם הסיטואציה מלאת רגשות, אבל פשוט לומר "אני לבד" קצת הופך אותה לפשוטה מדי. יש בזה יותר עומק מרחמים עצמיים. שלא תביני אותי לא נכון - הקומיק חמוד ויש בו פוטנציאל, הסגנון שלך טוב. אבל קומיק משתפר ככל שמתאמנים. מקווה שעזרתי..

למעלה