קומיקס

*GormE*

New member
../images/Emo13.gif חמוד!

באמת יש לך כלבה מיוחדת עם היא משתינה עם רגל למעלה בעיה- הקומיקס הוא באנגלית, אבל הולך מימין לשמאל? או אנגלית או עברית, אי אפשר לערבב! הציורים מאוד חמודים ומאוד חיבבתי שהשקעת בספספל בכדי להעביר טקסטורה של עץ חוצמזה, פעם הכלב שלי השתין על ילדה עם סקטים ולכלב אחר בפרצוף!! (איזה כלי הוא?!)
 

עמריכ

New member
:)

חחחחחח :) היא משתינה כמו כלבה אבל זה לא התאים תודה על ההערה בקשר לצדדים אני לא שמתי לב...:) אם יש עוד איזה טיפים או משהו ...
 

Rictor

New member
מעולה

מזכיר לי מאוד את הסטריפים שמופיעים בעיתוני יום ראשון שבארה"ב. הדבר היחיד שמפריע באמת זה הצדדים (כפי שנאמר כבר) לקח לי זמן להבין מאיפה הקומיקס מתחיל. תמשיך ככה.
 

chatenoire

New member
מקסים

אני אוהבת במיוחד את העיצוב של הכלבה - חצי קרטוני חצי מקושקש. הרעיון חמוד נורא, אבל אני חושבת שאני הייתי לוקחת את הפאנל עם הקלוז-אפ המתעניין, מורידה את המילים, ואז מוסיפה עוד איזה פאנל שרואים אותה הולכת לאנשהו, ואז חושבת "אני חושבת שמצאתי..." הפאנל הראשון מצא חן בעיניי - יש בו איכות קו מצוינת ובדיוק מספיק פרטים בשביל להעביר תחושה של סביבה ועדיין לא לחנוק את הציור.
 

עמריכ

New member
../images/Emo13.gif

אהההה הבנתי בקשר לפאנל
 
אני מצדיע לך!!! כל הכבוד....

סוף סוף מפרסמים פה קומיקס!!! גם הצב 8 היה חמוד...:)
 

chatenoire

New member
חמוד וואנס אגיין

הפעם הפאנץ´ ליין קצת פחות מוצלח, אבל עדיין חמוד. אני חוזרת ומשבחת את האיכות של הרקע - בדיוק מספיק פרטים וקווים, וגם את הכלבה המתוקה. כמובן, גם כאן יש את הבעיה של כיוון הקריאה, אבל אני בטוחה שאחרי שהערנו תשים לב לזה בקומיקסים הבאים. אני מוצאת קצת בעייתיות בפאנלים הרביעי והחמישי - זה בדיוק אותו פאנל, עם טקסט שמתחלק לשניים. זה יכול לעבוד אם מדובר במשפט בעל שני חלקים ברורים שיש הגיון בהפרדתם, אבל כאן המשפט פשוט נקטע באמצע. אפשר היה למקם הכל בפאנל אחד, או לפרוש בלון דיבור אחד עם כל המשפט על אותם שני פאנלים. פאנל אהוב: השני. בעלי-חיים יודעים לעשות את שלהם גם בלי מילים.
 

Rictor

New member
שוב מגניב

אבל אתה צריך לשנות צדדים . בנוסף חבל שהכתב הוא לפעמיים צמוד ובורח מהבלון.
 

עמריכ

New member
../images/Emo9.gif

טנקס על הטיפים בפעם הבאה אני אשים לב לפרטים האלה
 
טוב בדיוק כמו השני!

רק שבסוף הייתה צריך לצייר את הפנים שלה מלוכלכות קצת, כדי שיבינו קצת יותר טוב. אבל זה קומיקס מעולה!
 

effigy

New member
חמוד מאוד...

את לא צריכה לצייר הכל מחדש כדי להפוך צדדיםם כל מה שאתה צריכה זה תוכנה שמאפשרת לעשות לטרינג (אותיות בבלונים) להפוך את הדף מימין לשמאל לשמאל לימין (מראה)... הפאנץ´ ליינס דווקא נורא חמודים... וברור שהכלבה שמשתינה עם הרגל למעלה כדי שיראו שהיא משתינה.. נורא חמוד
 

chatenoire

New member
התכנה

בפוטושופ ופיינטשופ אפשר לעבוד כיום בוקטורים (זה קצת מסובך בהתחלה, אבל ככה עושים בלונים מקצועיים), אבל לא צריך ללכת כל כך רחוק. קודם כל, אפשר לסרוק לפוטושופ או פיינטשופ, להפוך, למחוק את הכתוביות מהבלונים ופשוט לכתוב אותן שוב. רק תזכורת מעצבנת - הגרסה הרגילה של פוטושופ לא עובדת עם עברית. אם אין לך אף אחת מהתכנות האלה, אתה יכול לעשות את אותו הדבר בדיוק בצייר ואפילו בוורד (שימוש בתיבות טקסט). רק תזכור להשאיר את הקובף JPEG ולא BMP או DOC.
 
למעלה