קומיקס

hag70

New member
התכוונתי לזה ../images/Emo6.gif, אבל גם ../images/Emo3.gif בסדר.

akavishon

New member
מזכיר את הסיפור על ילדה בת 6 שבאה לאבא שלה ושואלת אותו "אבא, מה זה מין?" אז בהתחלה, האבא קצת נבוך, חושב איפה להתחיל ומתחיל לספר לילדה על מין, מין אורלי, מין אנאלי עד שלפתע הוא עוצר את עצמו ושואל "מתוקה שלי, למה את שואלת על מין", אז הילדה עונה "כי המורה אמרה שהיא הולכת ללמד אותנו על ארבעת המינים..."

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif אין ספק שכדאי להקשיב היטב לילדים, לפני שקופצים למסקנות...

ferdinand

New member
אפרופו לא "סיפור שמזכיר לי..." אלא סיפור "אמיתי מהחיים"!: הגדול (בן רבע ל-9) נדבק לאחרונה איפושהו, איכשהו באיזה שיר שהולך מש'ו כמו ככה: "Oh baby; oh sexy baby..." ואז הוא בא ושואל אותי: "אבא, מה זה sexy ??!!!! ססאמק, איפה לעזאזל ה-"שלח" במערכת החדשה הזאתי?!" הא! הנה

ferdinand

New member
צחוק, צחוק, אבל... (סוג של הלקאה עצמית ../images/Emo3.gif -והתכוונתי לאייקון הזה: ../images/Emo3.gif) כמה אמהות מעשנות אתם מכירים, שהפסיקו לעשן, לפחות לתקופת ההריון ואפילו הנקה אתם מכירים? כמה אבות כאלו אתם מכירים? וכן - כותב שורות אלו מעשן, ושותה (ואפילו מעשן "דברים טובים" מדי פעם) שלא הפסיק את מנהגיו הקלוקלים לאחר הולדת אפרוחיו!

חנול

New member
אתה מכיר אחת, וגם אחד הפסקתי לעשן ב-2 ההיריונות ובהנקה(לצערי גם חזרתי לזה אח"כ). שנו הפסיק לעשן בהיריון הראשון, ובשני כבר לא כ"כ....

doroniz

New member
../images/Emo140.gif ג ד ו ל ../images/Emo6.gif אופיר, הסנדביץ בן ה-6 וחצי שאל אתמול בסיום ארוחת הערב: "אמא, מה זה זונה?" ואמא שלו וגם אבא שלו המומים לרגע מהשאלה, מאיפה באה ולאן היא הולכת. אמא מתעשתת לראשונה ועונה: "זאת מלה לא כ"כ יפה" וממשיכה בשאלה נגדית: "למה אתה שואל?" והוא עונה שהוא בעצם יודע את התשובה: "זונה זו אחת שמוכרת כל מיני דברים." ואנחנו עונים "נכון" וממשיכים הלאה לנושא הבא: מקלחות, סיפור ושינה.

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif איזו אמא חכמה השיטה היהודית (לענות לשאלה בשאלה) פועלת היטב ../images/Emo13.gif לא צריך לנדב מידע מכשיל...

למעלה