קומלקס ויטמין B

1מירה

New member
קומלקס ויטמין B

האם אפשר לתת לילד גם ויטמין B6 ומגנזיום וגם את קומפלקס ויטמיני B?

בעיקרון כן

יש פרוטוקולים של תיסוף מסיבי מאד ב- B6 ומגנזיום.זה לא כמו חמרים אחרים שברור שאסור לתת הרבה. כמו הרבה דברים אחרים, גם פה אין כזה דבר "בטוח לגמרי". זו החלטה שלך. אני נותן לבת שלי 50 מ"ג (בת 4) ואתן יותר כשאגיע לתת את כדורי המציצה של B6 ומגנזיום. ראי עוד על B6 בלינק המצורף.

1מירה

New member
B6

האם אתה מתכוון שאתה נותן 50 מ"ג של קומפלקס B ? לא כל כך הבנתי עם כמה כדאי להתחיל את ה B6.(הוא בן 6 ושוקל 17 קילו). אני חייבת להגיד שכשאני הולכת לחנויות הטבע או לפארמים כדי לקנות את התוספים אני כבר לא אומרת שזה לילד. הם כמעט "מתעלפים" שהם שומעים שזה לילד. אז ככה שלשאול אותם זה כמעט ולא בא בחשבון.

הבהרה

ראשית כל, טעיתי במינון. אני נותן כיום 25 מ"ג P5P, שזה מקביל לויטמין B6, פשוט קרוב יותר לצורה בה הגוף משתמש בו (בתוסף אין B6, רק P5P). אין כזה דבר "50 מ"ג קומפלקס B". את B12 למשל, מודדים במיקרוגרמים. כל ויטמין לגופו. לגבי המינון של שאר המרכיבים - ראי באתר של קירקמן מה יש במוצר בשם Nu-Thera® Hypoallergenic capsules . שימי לב שהמינון הוא לשתי קפסולות. אני נותן אחת וזה מקור הטעות. הבת שלי בת 4 אבל שוקלת כמו הבן שלך... ב- VITAMIN B-6/MAGNESIUM chewable wafers יש 50 מ"ג B6 בכל סוכריה. מקווה שהבהרתי

קירקמן, כרגיל

יש להם מוצר של B6 ומגנזיום בסוכריות לעיסות (די טעים). יש להם שלל מולטי-ויטמינים-מולטי-מינרלים. את מוזמנת להוריד מהאתר שלהם PDF של כל ההיצע ולדוג מה שמתאים. אני משתמש בקפסולות של נו-טרה ללא ויטמין A ו- D. אם יש עוד שאלות, אשמח לעזור.

למעלה