קומנדוס 2

kobi sitt

New member
קומנדוס 2

לא שיש לי משהו נגד red-alert אבל אם אתם כבר בקטע - אז לא לוותר על קומנדוס 2.

ilanos

New member
מה הקשר?

``שמע, אין לי שום דבק נגד פיפה, אבל לא לשוכ את סיביליזיישן 3``. אלו שני משחקים מז`אנרים שונים לחלוטין. האחד משחק אסטרטגיה בזמן אמת, השני משחק מלחמה מחושב (טיפה) יותר. קומנוד 2 באמת נראה נפלא... די מצחיק אותי שעיתונאים ישראליים אומרים שבתערוכה הזו בקומה ה49 של מגדל עזריאלי הראו קטעי וידאו חדשים, כאילו שלא ראיתי אותם כבר קודם דרך האינטרנט... אבל בכל זאת, אם הוא באמת יהיה דינאמי ואסטראטגי כמו שאני מקווה שיהיה, הוא יהיה ענק. אם הוא ישאר משחק פאזל עם אלמנטים של מלחמת העולם, כמו הראשון, אין הרבה מה להתלהב ממנו.

li-or

New member
רק הערה קטנה

הויכוחים שלכם ממש אינפנטילים לפעמים... מה אכפת לך מר ilanos אם יש מישהו שמתלהב ממשחק על סמך המשחק הקודם? וכל הקטע בתערוכה שהייתה הוא להדגים את המשחקים, תראה לי אתר באינטרנט שאיפשר לך לשחק נגיד טוני הוק על הסקטבורד... לפעמים אתם נותנים תחושה כאילו כל העולם שלכם כשבעצם אין לכם מושג על מה אתם מדברים... תסביר לי למה התלהבת מדיאבלו 2 למשל? למה נהרו כל בני ישראל לחנויות כדי לקנות אותו ביום שהוא יצא? על סמך מה? זה בדיוק אותו ויכוח שיש לך כאן והוא דבילי.

ilanos

New member
מה?

על מה אתה מדבר? איזה ויכוח בדיוק? קובי אמר שאם כל ההתלהבות מרד אלרט 2, אור לשכוח את קומנדוס 2. אמרתי שאין קשר בין הדברים - אלו שני משחקים מזא`נרים שונים לחלוטין. בא ROY X, וקבע כעובדה שהמשחק מעולה. באתי והערתי שאף אחד עוד לא שיחק במשחק חוץ מצוות המפתחים שלו, כך שאי אפשר לבוא ולומר כזה דבר עכשיו, חצי שנה (במקרה הטוב) לפני שהמשחק יוצא. לא ראיתי אותי מסתובב בפורום הזה וצועק ``רד אלארט 2 ענק!`` לפני ששיחקתי בו... דיאבלו 2 אגב, בכלל לא היה הצלחה גדולה בישראל. למעשה, יחסית למשחקים הקודמים של בליזארד, דיאבלו 2 הוא ``הכשלון`` הגדול ביותר שלהם. לעומת סטארקראפט, שנמכר עד עכשיו בכמויות ענק, דיאבלו 2 מצא את דרכו החוצה ממצעד המכירות האמריקאי די מהר... לך לפורומים של גיימר כדי לראות ויכוחים אינפאנטיליים באמת. לפחות כאן מדברים (כשמישהו כבר כותב משהו) על משחקים...

roy x

New member
אתה חושב שאתה ממש חכם

אני רק דיברתי על המשחק הראשון אני מקווה ש2 ההיה טוב כמוהו ואתה בא ועושה כזה רעש כאילו לא יודע מה עשיתי בהתחלה זה היה נינטנדו עכשיו קומנדוס מה הדבר הבה אוליי תיתן לאנשים להביא דעה על מה שהם חושבים

ilanos

New member
מה הקטע?

אמרתי משהו. באתי וכתבתי תגובה. בשביל זה קיים העניין הזה - פורום. לכתוב משהו ולקבל עליו תגובות. אני בכלל הגבתי לקובי, ולא לך... לא רוצה יותר תגובות ממני, אין בעיה. לך ופתח את אינטרנט אם הכוונה שלך היא שאנשים פשוט ידעו מה אתה חושב, ולא יגיבו.

ilanos

New member
וחוץ מזה...

מה כבר אמרתי? ובקשר לנינטנדו, באת והכרז בפורום שצריך לשכוח מכל העניין של הפלייסטיישן 2 כי נינטנדו יבואו ויקרעו אותו. איך רצית שאני לא אגיב?

li-or

New member
תקשיב, אתה לא אלוהים...

שוק... נכון? מה שקרה הוא שרוי התלהב בכיף ואתה באת כאילו העולם שייך לך וקטלת אותו. ויכוח מ-פ-ג-ר. יש לי חדשות בשבילך, גיימרים מתלהבים ממשחקים חדשים לפני שהם יוצאים. גיימרים אמורים לפרגן אחד לשני ולא רק לקטול משחקים שהם לא לרמה שלהם.

ilanos

New member
בסדר...

יש!!! קומנדוס 2 יוצא!!! עוד חצי שנה, אבל אני בטוח שכשהוא ייצא, הוא יהיה פשוט ענק...

li-or

New member
ממש לא!!!!!

אתה לא חייב להיות כל כך קיצוני.... מכיר את המשפט חיה ותן לחיות? זה אומר שתביע איזה דעה שבא לך אבל אל תקטול אחרים רק בגלל שהם לא מסכימים.

roy x

New member
צודק

אני אישית חושב שמי שלא אוהב את נינטנדו הוא לא גיימר אמיתי אבל אני לא מכניס לך את זה 24 שעות ביממה

ilanos

New member
אני דווקא אוהב את נינטנדו...

אבל לא מאמין שהם ינצחו את סוני. בחיי שההודעה האחרונה שלי הייתה אמורה לסכם את הנושא הזה... תראו, בסך הכל רציתי להעיר לרובי שקומנדוס ורד אלארט לא קשורים. איך זה הגיע משם לכאן, אין לי שום מושג...

roy x

New member
אני מסכים

משחק מדהים שהוא ההיה בתלת מימד אפילו עוד יותר מדהים

ilanos

New member
איך אתה יודע?

אתם משגעים אותי פשוט!! שיחקת בו? אתה כבר יודי שיש בו משהו חוץ ממנוע גרפי מעולה?

MigO!

New member
aaaah

and how can they know it has a great graphic`s engine the know nada about it but they got the fleeing to sound very smart

ilanos

New member
Actually, they can...

I saw some movies and screenshots. It -looks- great. In fact, its the best looking 2D game ever. It`s got this amazing trick. A 3D engine designed to look like a 2D one. Its a very cool effect. But will the gameplay be this good? I sure hope so... But I saw grat looking games fail before...

MigO!

New member
lol

LOL they can`t... they show what they want to show not what will be on the market...

למעלה