קומנדו ימי

StarTAC

New member
קומנדו ימי

חברה עברתי אתמול ביום סיירות לקומנדו הימי שזה העדיפות השניה שלי. הראשונה הייתה מטכ``ל. הייתי בהתחלה בין 7 הראשונים בהכל אבל בשעתיים האחרונות עם השקים והאלונקות הייתי ראשון רוב הזמן וסחבתי מלא. בכל זאת קיבלתי קומנדו משום מה... השאלה שלי היא האם ניתן לערער על קביעה זו, מפני שיש לי סעיף ראיה ואין סיכוי שאני אעבור את המבדקי ראיה של השייטת ולכן אין סיכוי שיתנו לי גיבוש קומנדו. לאומת זאת במטכל זה אחרת.. שם אפשר משקפיים. אז האם ניתן לערער? בתודה!

tali_le

New member
לא בטוחה....

אני לא מש בטוחה בנוגע לערעור על ההחלטה אבל אני יודעת שאם היית טוב למדי ביום סיירות יש סיכוי סביר למדי שיתנו לך לעשות יום סיירות שוב... מצד שני זה לקרוע את עצמך שוב...

StarTAC

New member
לא שוב

לא.. היום סיירות הבא הוא ביולי.. עד אז אני לא אחכה.. השאלה שלי עם ניתן פשוט להעביר אותי אוטמטית מגיבוש שייטת לגיבוש מטכ``ל, יש להם הרי את הרישומים שלי של היום סיירות..וזה מראה שהייתי טוב

after

New member
ערעור

עפ``י התיאור שלך אין טעם לערער. הסיבה שלא עברת (כמו שמשתמע מהסיפור) היא שהיית עסוק בלהיות ראשון, וזה לא בדיוק מה שעושה את הרושם הנכון בגיבושים. נכון שחשוב שיש לך כושר טוב אולם התכונות החשובות יותר שנבדקות בגיבושים הן חברות (עזרה למתקשים, איך אתה מתקשר עם אחרים בקבוצה) כושר מנהיגות, אמינות ואחריות. כדאי שתיקח זאת בחשבון לגיבושים הבאים אליהם תגיע. בקרוב נפרסם באתר ``טיפים לגיבושים`` שם יופיעו כל המלצותינו לגבי התנהגות ביום זה. בהצלחה, צוות אפטר.

StarTAC

New member
טעות...

אני חושב שנפלה טעות בידך... זהו יום סיירות ולא גיבוש!! יום הסיירות הוא אינדיבידואלי-אישי. המפקדים חזרו כל הזמן על העובדה שכל אחד דואג לעצמו בלבד! לא לעזור לאף אחד גם עם הוא נופל. גם בכושר קרבי זה מה שהמאמן אמר. יום הסיירות הוא שונה מהגיבוש... האם בכל זאת יש אפשרות לערער? בתודה!

amir18

New member
היו חבר`ה שעשו ההיפך...

עברו למטכ``ל ומתי שקיבלו זימונים למחרת ליום מיון,ביקשו לעבור לשייטת וקיבלו.

למעלה