קומנדר סוזן איבנובה במיוחד בשבילך..

QueenNaughty

New member
קומנדר סוזן איבנובה במיוחד בשבילך..

הנה כתבה שמצאתי היום באינטרנט, משהו בשבילך....... http://alondon.brinkster.net/storydisplay.asp?folder=Nadlan&file=nadlan8801.xml

נו, יש לי מילה טובה על ה../images/Emo15.gif

I AM SAM שהוא פסקול של אחד הסרטים הכי משעממים שתראו בזמן הקרוב, מכיל קאוורים לשירים של הביטלס. לו זה היה תלוי בי רוב הזמרים שם מזמן הי עומדים מול כיתת יורים, אבל יש שם כמה ביצועים מצויינים. בין היתר של ניק קייב, איימי מאן והת´ר נובה השנואה עליי.

ביג דיל

New member
blackbird

שרה מקלכלן עושה שם ביצוע מ-ד-ה-י-ם לשיר הזה, ומוכיחה לי שוב למה היא הזמרת האהובה עלי ביותר. חולה על התחת שלה!!!

:) liat

New member
אם כבר שרה מקלכלן...

היא הוציאה משהו חדש לאחרונה? מזמן לא שמעתי ממנה...

ביג דיל

New member
אם כבר שאלת...

דיסק האולפן האחרון שלה יצא לפני ארבע שנים וחצי. לפני כמעט 3 שנים יצא דיסק ההופעה שלה. לפני שנה יצא דיסק רמיקסים שלה. blackbird הוא הקלטת האולפן הראשונה של הגברת מזה שנים. נודע לי שהיא השלימה 9 שירים חדשים לדיסק הבא, אבל בגלל בעיות בריאות של אמא שלה ושל ההריון שלה עצמה, הדיסק כנראה ייצא רק בעוד שנה. נאמר על הסינגל הראשון מתוכו שהוא ישבר שיאי מכירות רבים, והוא ייצא 4 חודשים לפני הדיסק, אז חכי בסבלנות, כי יש עוד הרבה זמן למקלכלן חדש.

New member
../images/Emo51.gif

יש לי כמעט את כל הדיסקים שלה כולל האחרון אז הבנתי שהיא לקחה הפסקה (לפי השנה שבה הוא יצא)...אז רק עוד שנה? אוף אוף אוף!!! אבל נחמד לדעת שמישהו מכיר אותה בארץ...

ביג דיל

New member
מישהו מכיר?

על מה את מדברת? surfacing מכר יותר מ 5000 עותקים בארץ. היא בונה לעצמה שם גם בישראל. כשניהלתי חנות דיסקים מכרתי המון דיסקים שלה, ולא רק כאלה שאני דחפתי לאנשים, אלא היו המון שבאו וביקשו דיסקים שלה. לי יש את כל שמונת הדיסקים שלה.

New member
...

יכול להיות שעכשיו היא בונה לעצמה שם בארץ ואנשים מתחילים להכיר אותה אבל השם שלה עדיין לא מספיק מוכר בארץ...אבל זה משמח לשמוע שיש ביקוש לדיסקים שלה. וגם אתה לא חייב לפנות אליי בצורה כזאת מזלזלת...אני כתבתי מה שאני יודעת..זה הכל...

ביג דיל

New member
מה?!?

אני לא כתבתי את ההודעה בזילזול, צר לי אם כך חשבת. שמחתי שאת מכירה את שרה מקלכלן, ורציתי לשתף אותך במה שאני יודע. אם ראית בזה זילזול, נו...שוין... שבת שלום

מעניין אם זה

הבית בסנט ג´ון וודס. אם כך - חבל מאוד. זה ממש בניין הסטורי. לו היו לי שלושה מיליון פאונדס לא הייתי מהססת. תודה על הלינק. סוזן

למעלה