קומנט סנטר לא תפעל זמנית

קומנט סנטר לא תפעל זמנית

ממחר, קומנט סנטר תפסיק לפעול, כך שאני מציע לאנשים להוריד את הסקריפטים שהם שתלו באתר שלהם.. בינתיים. עוד שלושה שבועות אני מקווה להעלות את המערכת החדשה, כשאחזור מחו"ל.

איה@

New member
מה זאת אומרת להוריד../images/Emo35.gif

ומה קורה עם כל התגובות שהתקבלו כבר באתר??? אני מאד מקווה שהבנתי לא נכון את ההודעה שלך!......
איה.

emale

New member
שי, ממש מקצועי...

... ככה להודיע לאנשים שסמכו על מערכת התגובות שלך וששמו אותה בבלוג שלהם, שלפחות שלושה שבועות הם יכולים לשכוח מתגובות. משהו סטייל "בעל הבית נוסע לחו"ל, לכו חפשו ת´חברים שלכם". עם תרגילים כאלה, אתה יכול לשכוח שמישהו יחזור לסמוך על המערכת החדשה שלך אם וכאשר היא בכלל תעלה. מסקנה: לא לסמוך על ילדים, מוכשרים ככל שיהיו.

תראה, אני נוסע לחול, ומי שמספק לי

את אירוח האתר שינה שרת, ומעכשיו השרת החדש לא יתמוך במסדות נתונים של אקסס. כאמור, אני עובד עם מסדות נתונים של אקסס ולכן המערכת לא תפעל. מה שנותר לי לעשות היום, זה לפחות לתת הודעה מוקדמת.. אני משער שהמערכת תשוב לפעול ב-16 לחודש, אומנם לא במתכונתה החדשה, אך היא תשוב לפעול.. זה לא שזה לא מקצועי, פשוט לי אין מה לעשות בנידון, ומיד אחרי שגיליתי פירסמתי את ההודעה הזאת.. אני מקווה שאלו שבאמת מעריכים את המערכת הזאת ישובו אליה..

היריב

New member
רוצה לשים הכל אצלי?

אפילו רק לשלושה שבועות. חבל על האנשים, לא? צור איתי קשר, נראה מה קורה עם הפרטים הטכניים. [email protected]

al-x

New member
"תרגילים"? לא נראה לי ששי קם בבוקר

עם החלטה של "יום יפה, אולי אני אדפוק עכשיו את המשתמשים של מערכת התגובות". אני לא בא להצדיק את שי או לצאת נגדו, אבל לא נראה לי שמחובתו לספק שירות אמין ב- 100% כאשר הוא עושה זאת בחינם ומשקיע מזמנו הפנוי על מנת לדאוג למערכת. ישנם דברים (כגון העניין הנוכחי) שאינם תלויים בו.

איה@

New member
יריב - תודה על ההצעה הנדיבה../images/Emo70.gif

זה באמת יכול להיות פתרון מצויין. שי - אתה בודק את הענין עם יריב?? למען האמת זה ממש מתסכל לגלות שפתאום אין יותר את כל התגובות שנכתבו ומהווים חלק בלתי נפרד מהאתר. אשמח מאד (אני בטוחה שכולם גם) אם תצליח לפתור את הבעיה יחד עם יריב שבנדיבות גדולה הציע פתרון. תודה.
איה.

למעלה