2 ציפורים בחיבוק 'הסברי' אחד
יפה על השורה הראשונה
....
אני ממשיך להגיב, והפעם לתגובה העניינית והנוגעת 'בדבר'.
ובכן נשאלתי לגבי עניין ספציפי למצב כזה, וגם 'כזה'. הבנתי שזה התקבל 'והובן-כהלכה'.
מנקודה זו אמשיך: כמובן במכלול הניבט מהתרשים - כמו בחיים, יש כוחות חיוביים- במידה כזו או אחרת של עוצמה, אותם אנו רשאים 'לנצל' בשעת 'רצון' לאורך 'חולות- הזמן, נתיביי- הכוכבים והחיים'. בחיים כמו... בחיים, אין רע... בלי טוב. בנקודה זו אני מרשה לי להוסיף 'כחשוב', זה שככול שהשאלות כאן בפורום יהיו מסובכות (אשתדל להשיב עליהן ...בכייף כמובן, ובזמני הפנוי) וככול שתשובותיי יהיו מקצועיות ומדהימות, הדבר לעולם לא מושלם כדי להגיע פתרון בעייה קרדינלית, מפני שלעיתים ובמצבים 'ממאירים'... 'עשויים להגיע למצבים של כוח- רצון רדום או שכוח הרצון 'להשתדלות' תקוע בסבך אי- האמונה שהצד השני יעשה שינוי או שגם... אנחנו - לא. לכן קיימים 'כלים' אחרים חוץ מהאסטרולוגיה (שכבודה במקומה מונח- כמובן) שאפשרי בהם להשתמש, כמו מאמנים אישיים, מגשרים, ולא אמנה כאן את כול הרשימה. זאת ובכדי להפעיל את כוח- היסוד המניע אותנו כבני אדם וכבעלי מפת כוכבים- שכאילו 'לא הולכת עם האחר/ת'. אם תרשו לי לקחת זאת מעט 'הלאה'- אזכיר/אציין עובדה משטח הפסיכיאטריה, 'שם' ידוע מיני- קדמא...שלא מספיק לצרוך כדור...וחסל סוף סיפור, אלא כדי שהטיפול יהיה מושלם, צריך במקביל לכך להוציא החוצה את שבבטן- בפני חבר/ה טוב/ה או לחלופין- לפנות לעזרה מקצועית.
ולאניא - במפת קומפוזיט הירח לא מסמל את דמות האם, אלא מסמל את צרכי האנשים כדי לשרוד את היחד, או כדי 'לעבוד' ביחד