קומפוזיט

קומפוזיט

שלום, שאלה על קומפוזיט
הקומפוזיט מאוד חזק וייתכן עוצמתי מדיי...הקשר לא הכי הרמוני יתכן וזה מה שרואים כאן...
ירח בעקרב, מולות עקרב שור, הכל מתרכז בציר עקרב שור ובית 8...
מה זה אומר על הקשר

היי מורן

היי
צדקת, זהו קומפוזיט עוצמתי מאוד. אבל נראה שיש לך כבר מושג לא קטן באסטרולוגיה... בואי תתחילי לנתח ואנחנו נמשיך. למשל, מה אפשר לומר על קשר שמול ונוס הרגשית שהיא גם שליטת האופק נמצא כוכב פלוטו? ונוס מייצגת גם את הצד הנשי, אגב. וממש על מרס, שמייצג את הצד הגברי, יושב כוכב אורנוס? נתחיל מכאן, ונראה לאן אפשר להמשיך...

היי תודה רבה!

ונוס נמצאת במקום טוב, בשור (אמנם בית 8) אני מאוד אוהבת את המזל הזה הוא מרגיע אותי (וגם הבחור מזל שור אבל יש בו גם עקרב ואריה) א-ב-ל השור פה לא נקי...ונוס עושה מולות לפלוטו בעקרב, מה גם שהירח נמצא בעקרב,ולפי הבנתי הירח משמעותי בקומפוזיט, כך שהעקרב קצת מפריע להרמוניות של ונוס? הבנתי נכון? זה מה שאני מבינה. לא יודעת עד כדי כך לנתח לעומק.
מבחינת מרס- הארת את עיניי שהוא נמצא ליד אורנוס לא חשבתי על זה. אורנוס משמעותי?
שמתי לב לנפטון שנמצא בגדי שאולי זה נחמד, וכן למרס שנמצא בקשת שזה יכול להיות חביב ופתוח לא?
משיכה מינית טובה יש פה, זיקוקים והתאהבות, זה בדיוק מה שיש במציאות....וזה נראה גם במפה.
אהבתי את הראש דרקון בשור- שהולך למקום יותר הרמוני. כמובן שעדיין זה אומר שמגיעים עם זנב דרקון בעקרב- מטען כבד יותר על הקשר. ירח בעקרב בנוסף- שלא מוסיף רוגע. אני צודקת? מה עוד אפשר לומר

יאיר אפשר בבקשה המשך פירוט?? מה לגבי הקומפוזיט הזה

מה הוא אומר מה הוא נוסך בקרבו?
המפות הנטליות בינינו מעידות אולי על עודף כוח..מצד שני צמידויות בסינסטרי, מולות..יש על מה לדבר...:)
מה שכן אני רוצה קשר הרמוני יותר בחיי...

נראה לי שאמרנו הכל..

ונוס מול פלוטו ומרס בצמידות לאורנוס מראים שהרמוניה לא תהיה כאן, בלשון המעטה... אבל משיכה חזקה לפעמים מקשה עלינו לוותר. עניין של עדיפויות. כשתהיי יותר בשלה לקשר יתכן ומרס וונוס יעשו זויות קצת יותר הרמוניות...
אבל יתכן ואת עדיין לא בשלב הזה. מה עושים? נהנים ממה שיש, ויש, אבל.. בלי ציפיות.

תודה. אפשר להתייחס לקומפוזיט השני?

שמתי בהמשך.. וכן אני יודעת שיש פה משיכה..זה מישהו בכלל שאני מדברת איתו ממעבר לים (ניו יורק) הוא גר בניו יורק אז...זה משהו לגמרי פנטזיונרי משיכה....על זה זה מושתת...על פרפרים.
אשמח אם תתייחס לקומפוזיט השני, עם מישהו ישראלי הפעם..:)

אני מעדיף שאת תשקיעי קצת יותר

מאשר אני אנתח. התפקיד שלי הוא לעודד חובבים ולא לנתח עבורם. כך גם אחרים לומדים... תתחילי להשקיע יותר, לקרוא פרשנויות לזויות, ולהעמיק יותר. זה לדעתי תפקידו של הפורום. אני אהיה כאן בעדוד ועצה.

בסדר אז אני רק אשאל לגבי:

מולות שמש ירח
והמשולש הלא הרמוני שרואים שם עד כמה זה נורא
ואני קוראת המון באינטרנט.........על כל מיני זווית והיבטים=]

זה נקרא לשאול, לא להשקיע..

מה את חושבת על המולות הזו? מה כל אחד מהשנים מייצג? ומה מרכיב את המשולש הלא הרמוני? קדימה, תתחילי להתעניין לקרוא על זה ולכתוב מה את מבינה שזה אומר. לא מתחשק לי תמיד להאכיל אתכם בכפית... קצת תתאמצו, רבאק.

אוקיי..וראיתי מה שכתבת למטה על אתגר מעניין

מה לגבי האתגר עם הבחור הראשון עם העקרב שור?
שם קשה יותר להתגבר על האתגר של ונוס פלוטו? המפה נראית לא הרמונית בעליל?? כי גם שם אפשר לומר שאפשר לראות דברים כאתגרים לא?

שאלה לי אלייך יאיר-ואחרים-

ייתכן ועצם זה שונוס נמצאת במולות לפלוטו- אך דווקא בבתים ההפוכים- כלומר ונוס בשור בית 8, ופלוטו בעקרב בית 2 (כלומר בדיוק בהופכי...בדיוק בזוג שלו- ונוס במיקומה הטבעי בשור אך בבית ההופכי, וכך גם פלוטו) איכשהו מאזנים את הדרמה הזאת או שדווקא מחריפים אותה בדמות השפעה כפולה? כי זהמעניין שזה יצא אותה מולות גם מבחינת הבתים!! (2 ו-8)
לא רק שור-עקרב המזלות

לא, הם לא מאזנים אלא להיפך

פלוטו בבית השני מראה על צורך חזק מאוד בבטחון רגשי, יתכן ודרך חומר, בזמן שוונוס ממול עלולה ליצור את התלות הזו דווקא מבחינה רגשית. יש פה אגו חזק של שני אנשים שלא עושה חיים קלים לשניהם..שליט 2 ב 8 מראה על יכולת לוותר על החומר למען הרוח או הרגש, בעוד שליט 9 ב 2 מראה על תרגום של כל נושא ההתחדשות דרך חומר וצורך בבטחון. הדרמה כאן לא תגמר כי שני הכוכבים האלה ימשיכו לתמרן ולהפעיל זה את זו ולהיפך, כדי לראות מי יותר מושך ומי נמשך, ואצל מי הכוח. איזון לא יהיה כאן, אבל נראה שקשה לך לוותר על המשיכה החזקה שיש כאן..
בהחלט מבין.

זה בסדר אני בחורה מעשית עם כל הפרפרים והדרמות :)

אני מוותרת. מה גם שהוא לא חי בארץ אלא באמריקה.
בכל מקרה, מענין אותי אם זה ייראה לך מתאים איך נראה לך, לפי מה שקורה במציאות אתאר לך:
אני חושבת שמהות הקשר הזה היה תמיכה רגשית משהו כזה באוקטבה גבוהה, לשני אנשים שהרגישו לבד ושנזקקו לתמיכה. דיברנו הרבה בטלפון, כשאני בארץ והוא בניו יורק.......ואני חושבת שמהות הקשר הזה (במשך חודשים דיברנו טלפונית כמעט כל יום) הייתה התמיכה הרגשית- התלהבותית-התאהבות-פרפרים הזו...הצחוקים האלה החיבור הרגשי...כדי לא להרגיש לבד במיוחד עם מצוקות היום יו ם ודברים ששנינו עברנו. אני חושבת שזה היה המהות. עכשיו גם אני וגם הוא התחזקנו..מכל מיני דברים בחיינו. ואני חושבת שזה כבר לא רלבנטי . הוא היה בארץ, ונפגשנו פעמיים בשנה הנוכחית, בשני מועדים שונים כשהיה בארץ. היינו ביחד במשך שבועיים סך הכל במציאות.
בכל מקרה, הבנתי שזו היתה הכוונה כאן בקשר, המשמעות לדעתי- פשוט תמיכה רגשית, ודווקא בגלל שהעוצמות גבוהות זה היה כמו כדור אינסטנט עם השפעה טובה כזו למערכת כדי להרגיש טוב....ולא משהו יציב של זוגיות שתיבנה ותוביל למשהו ארוך....
זה הסיפור שהיה. של הקשר הזה.
איך זה נראה לך מתחבר למה שרואים במפה?
&nbsp

קומפוזיט נוסף

הפעם עם מישהו אחר (אני ומישהו אחר)
נראה יותר הרמוני. נכון? אשמח לניתוח מכווין ! :)
תודה

Y. Welis

New member
מארס במרובע מול סאטורן נחשב להיבט שבישר מלחמות...

כך שלא הרמוני כלל.

אוי איזה ביאוס

באמת P: אבל רק לפי זווית אחת?
אני רואה שם את הירח במאזניים, את המקבץ בסרטן,(בית 4) בתים 7,8 מאוכלסים. צמידות בין מרס ונוס (או לפחות הם באותו מזל טלה). נראה שהעבודה כאן היא על ציר מאזניים טלה. הציר הראשוני שעסוק בעצמי מול האחר.........וזה מה שהקשר מפתח יחד איתו במובן מסוים. הטלה מאוד דומיננטי מול המאזניים שם הירח נמצא

אולי זה יותר אתגר ופחות בעיה?

כלומר התמודדות מול ציר אני-אחרים, ייתכן ומע היחסים הזו תושתת על המתח בין התמקדות בעצמי לבין האחר...ואפשר יהיה להתפתח במובן הזה....

בהחלט אתגר מעניין

ומאוד שאפתני אך... אפשרי. זה עלול להפוך בקלות לבעייה כשלא פותרים בעיות הקשורות בשוני ביניכם, ונכנסים לעימותים בגללם. מודעות גבוהה היא מפתח להתמודדות עם האתגר הזה.

למעלה