קומפוט - משהו טעים

קדן

New member
קומפוט - משהו טעים../images/Emo94.gif

בעקבות החום שעבר עלינו היום, נזכרתי בלפתן שהיו מכינים פעם .אני זוכרת שכאשר הפירות היו מתחילים להתרכך אימי הייתה מכינה מהם ליפתן .וביום חם לאכול את זה כשזה קר זה היה מרענן משהו.

פיפיטה

New member
שוב פיגוע ../images/Emo59.gif רק לפני 4 שעות ...

הייתי שם, המחשבות משתוללות והדמיון , אולי הם הסתובבו לידי וחיפשו מקום הנבלות, הם רוצים לפגוע ביהודים ולאן הם הולכים? למקום של כל העובדים הזרים. יתכן שהם רצו לפגוע בנו יותר מוקדם ולא הצליחו ורק בשעות האלה הם הצליחו לצאת ממחבואם. שרק נהיה בריאים ןתשמרו על עצמכם ביי

may55

New member
לפיפיטה

אני רגישה לכל מה שקורה ואני מרשה לעצמי לספר כעת הבן שלי חייל בשמשון והוא ניפצע בתחילת החודש בהיתקלות עם מחבלים תודה לאל יצא מבית החולים כעת בבית אך עדיין בטיפול רפואי אך שוב ושוב תודה לאל ועשינו ברכת הגומל . הרבה כוח פיפיטה ולא לחשוב מה היה קורה ומה...

פיפיטה

New member
למאי תמסרי לבנך החלמה מהירה ו..

מה אפשר להגיד לאמא שהילדים נפגעים זה כמו שחלק מהגוף שלנו נפגע תחזיקי מעדר וחייבים להמשיך הלאה וכמו שאמרת לא לחשוב כי אחרת נצא מדעתנו.

may55

New member
פיפיטה ../images/Emo51.gif

האמת מה שכתבת נכון מאוד אך למרות זאת הוא כל כך צעיר ולחשוב שנלחם נגד כאלה אנשים איומים לכן אני אומרת אלף פעם תודה לאל

פיפיטה

New member
עוד נסיון לפיגוע ליד ניר-אליהו ..

מחר אני לא עובדת בגלל תשעה באב (הבוסים שלי דתיים) ואני שמחה שאני לא אהיה בסביבת תחנה מרכזית, לפחות יהי לי סוף שבוע ארוך. הרי יום יומיים ונרגעים פשוט חוזרים לשיגרה.

may55

New member
פיפיטה../images/Emo24.gif

ממש קשה לי לישון מהמחשבה. אך אני הולכת לסדר את הבית כי רק עכשיו יצאו החברים של הבן כל היום באים מבקרים חמודים מהצבא טוב שאני בחופשה ויכולה לעזור לבן ולארח לילה טוב

רותי ב.

New member
../images/Emo24.gif

סאלוד אטו איז´ו, אי מונצ´ה פוארסה (כוח) אטי אי א טודוס.

../images/Emo101.gifפפיטה יקרה החלמה מהירה לבן

כשאני חושבת עם מה שהילדים שלנו מתמודדים החל מגיל 18... נורא... נזרקים באחת מחממת הבית למציאות נוראה... רק בריאות!

RORGAD

New member
הרבה הרבה החלמה מהירה ושאלוהים

ישמור עליו ועל כל החיילים ועל כל עם ישראל, אל דיו קה גואדרה.

sorry..... מה דיסקולפאס

סליחה מאי התבלבלתי... בבוקר אני עדיין עמומה והמומה... כל טוב ורק בריאות

רותי ב.

New member
פיפיטה,

באמת הדמיון משתולל, כשכזה צירוף מקרים. אז בואנו א וורטי אקי. איל דיו קי מוס גוואדרה.

RORGAD

New member
כן קדן הנה מתכון לקומפוט שאמא

שלי היתה עושה מפירות רכים, היא קראה לזה "קומפוסטו" והיא היתה לוקחת את הפירות שוטפת מגלענת ומכניסה לסיר שבו היתה מוסיפה סוכר מיץ לימון ובסוף היתה שמה פודינג שזה יסמיך מעט, וזה היה טעים ומרווה ומרענן חבל שהיום אני לא יכולה לשתות את הדברים האלה אז עכשיו למתכון: קילו פירות רכים, (אפרסקים, משמש, שזיפים וכו´...) ליטר וחצי מים, בין 8-10 כפות סוכר, היחד כף סוכר לכוס מים, מיץ מלימון אחד, פודינג בטעם תות, או לימון, או פטל 3 כפות מהולות בכוס מים. מרתיחים את הפירות עם הסוכר והלימון עד שהם מתרככות, בסוף להוסיף את הפודינג ולערבב עם כף עץ ארוכה, עוד 2-3 דקות. לצנן ולהגיש קר ביותר.

למעלה