קומפי..אלמו וכל התוכנות...

קומפי..אלמו וכל התוכנות...

עמית אוטוטו בן שנה (ב"ה) וחבר שלנו רוצה לקנות לעמית אחד מהנ"ל.. העניין הוא שאני לא ממש מתלהבת לחשוף אותו בגיל כ"כ צעיר למחשב.. (מה אני צריכה עוד שותף?
אז מה דעתכם בעניין? מתי לחשוף את הילד לראשונה למחשב?

iris & ben

New member
קומפי ואלמו....

הוצאת לי את המילים מהפה אז המלצתי... תנסי את ראשונה ותמליצי לי אח"כ

תשובה מנסיון ../images/Emo13.gif

בהמלצת הרבה קנינו "פיל לבן" וזאת המקלדת של קומפי.. לא אני לא מתלוננת.. אבל אצלנו היא יושבת בצד וכמעט לא נוגעים בה.. מצד שני בטלפונים שבהם הגרפיקה מדהימה מהמקלדת הרגילה של קומפי משתמשים בלי סוף.. לא יודעת למה, אבל התגובה, ההתקדמות של הפעילות בתוכנות הראשונות שיש לנו במקלדת הגדולה של קומפי ממש איטיות ולדעתי גם משעממות את הילד (וככה הילד לא נמשך..) בעוד שבטלפונים שלהם הגרפיקה נהדרת וגם הפעילות מקסימה
עוד דבר.. במקדלת של קומפי הגדולה למשל הילד בשפורפרת מרים אולי פעמיים וגם אם הוא מרים הכל שלו לא גורם לשינוי במשחק.. ואלו במקלדת של אריק ובנץ שזה לגילאי 2.5-6.. כל ציוץ שהודיה משמיעה משפיעה על המשחק
ומנסיון לדעתי שווה לקנות את הטלפון של אלמו ואת הטלפון של אריק ובנץ וזהו.. לא את המקלדת הגדולה.. כי במילא בגיל 3 הם כבר ירצו לשחק במקלדת שלנו
(זה עולה כמעט אם לא פחות מהמקלדת הגדולה של קומפי..)

לימור מהנסיון שלנו העצום

יש לי את מקלדת קומפי הישנה ועוד כמה תוכנות בשבילה והיא היתה בשימוש החל מהילדה הראשונה וגם אפרת וגם רותם השתמשו בה כל אחת בזמנה 3 שנים בערך. נהנו מאד אבל יותר נהנו בגילן הראשוני כשהיו בנות 10 חודשים עד שנה וחצי מתוכנה פשוטה שעמית סידר לנו במחשב עם צלילים, צבעים וצורות ועל כל כפתור שלחצו זה עשה משהו וזה היה מדליק.

תפוח עץ

New member
אם מישהו מתנדב לקנות מתנה

למה לא? פשוט תשימי אותה בארון עד שעמית יגיע לגיל שתרגישי שזה מתאים לו (לא יודעת איזה גיל, אנחנו עוד לא משתמשים)

Yarik N

New member
ואם הילד בן שנתיים וחודשיים

שווה עדיין לקנות? כתוב על המקלדת שזה עד גיל 6, מנסיון שלכם האם זה נכון? או שאני הולך להוציא 400 ש"ח ולשים בארון עוד חודש?

תפוח עץ

New member
זה עולה 100 בערך ש"ח דרך הברושורים

של כרטיסי האשראי. 100 ש"ח כולל 3 תוכנות. לחברה שלי יש ילדה בת שנתיים וחודשיים שמאוד אוהבת את זה. שכן שלי בן 5 וכבר לא מתעניין. אבל אני באופן אישי לא יכולה לתת עיצות - כי אין לי ניסיון.

מירי,

New member
אי אפשר לדעת

אנחנו כקנינו את הקומפי כשדודו היה בן שנתיים בערך יחד עם 4 תוכנות ואח"כ הוספנו לו עוד אחת - לאחרונה גם קנינו לו תוכנות מחשב שאינן צריכות את מקלדת הקומפי.. דוד כנראה לא צריך את המחשב.ואכן יש תוכנות בקומפי שמתאימות לגיל 6-5... לעומתו בן יושב עם הקומפי מגיל שנה (אפילו קצת פחות) ומה זה נהנה...

anat30g

New member
מעולות ../images/Emo127.gif

לי יש ניסיון רב שנים (5 ליתר דיוק) עם המקלדת של קומפי מהדור הישן - זה שאין לו חיבור לאינטרנט... ועם הטלפון של אלמו. הבכור שלי קיבל קומפי כשהיה בן 3 ושיחק בזה עד שהיה בערך בן 6. הקטנה בת 6 עדיין משחקת בזה. היא החלה לשחק בערך בגיל שנתיים. התאומים שלי בני שנתיים כבר משחקים על הקומפי. לקומפי יש מחשב משלו - אז הוא זמין למשחק - אני יודעת שיש משפחות שיש מחשב אחד ולכן הקומפי לא מחובר קבוע (יש בעיה לחבר חיבור קבוע כי המקלדת של קומפי והמדפסת נכנסים לאותו חיבור במחשב - אז או שקונים מפצל או שמחליפים כל פעם או שעושים כמונו - משתמשים במחשב הישן לקומפי כשקונים חדש ומשוכלל) את הספר של אלמו קניתי במתנה לאחיינית שלי כשהיתה בת שנה. היא החלה לשחק עם זה בערך בגיל שנה וחצי... היום היא בת שלוש.

דבורי

New member
מצטרפת להצלצה

גם לנו יש מקלדת קומפי ללא אינטרנט וטלפון של אלמו. אביחי נהנה מקומפי בערך מגיל שנה וחצי - כלל שהוא גדל הוא נהנה יותר. את אלמו קנינו לפני כחודשיים והוא מאד נהנה (עכשיו הוא בן שלש ורבע).

יש לנו את שניהם

אבל בשך תקופה ארוכה מתן העדיף את הטלפון של אלמו. בעבר כשעשיתי סקר קיבלתי המון תגובות חמות על הטלפון של אלמו. בקשר לחשיפה, אין לך מה לדאוג שהוא יתפוס את מקומך ליד המחשב. בהתחלה זמן הריכוז איננו ארוך. מקסימום רבע שעה.

עינתפ

New member
לנו יש הההההככככככלללללללל../images/Emo13.gif

וכמובן שותף מלא למחשב, ככה שחושבים לקנות לי חדש. יש לנו את הטלפון של אלמו הסגול, לא מפסיק לקשקש. מקלדת קומפי הישנה + 2 תוכנות של תיקי ובו מאוד ממולץ ישנם שירים של דתיה בן דור בתוכנות. ואת המקלדת החדשה של קופי. משום מה עדיין לא בשימוש רציני.

למעלה