קומקום וביוט

• פותח הנושא maec
  • פורסם בתאריך

maec

New member
קומקום וביוט

מה מקור השם קומקום? ולגבי הביוט (לא קשור לשאלה...) בזמן קורס המדריכה נתנה דוגמה על מנת 'לסדר את האוזן' (זה הביוט הראשון שלי, מקווה שהתקבלתי...)

גנגי

New member
הלו, זה רדיו?

המדריכה כמובן התכוונה שאחרי שמשברים את האוזן באמת רצוי לסדר אותה. נו, טוב, התקבלת.

maec

New member
ומה לגבי החלק הראשון של שאלתי

מה מקור השם קומקום?

קא זו או

New member
הסבירו לי באדיבות רבה, שאני נודניק

אם אני שואל שאלה שיש עליה תשובה במילון וכאלה. אז אם אינך נודניק/ית, לכי למילון.

גנגי

New member
וואללה לא יודעת.

בחייאת עיני שרק בגלל זה לא עניתי על זה, ולא מרשעות, שכידוע אין לה מקום בלב-הזהב שלי.

maec

New member
רשעות?

חלילה, את הרי זו שקיבלה אותי לפורום

maec

New member
סליחה, אבל...

למרות שאני משתתפת בפורום הנכבד (זה לא היה ציני), אני מאותם חסרי מזל שאין ברשותם מילון (אל תגידו לי לקנות, אני מובטלת) בנוסף, ומה לעשות, לומדים מטעויות, כששואלים שאלה כפולה בדרך כלל רק אחת השאלות זוכה לתגובה ומהאחרת מתעלמים, בעיקר אם נפתח על הראשונה שרשור בנוסף מספר 2: לגיטימי, על פי כל החוקים, להקפיץ שרשור לאחר שעובר הזמן המוגדר בחוקי הפורום

גנגי

New member
נשמח לענות לך

בכל פעם שתשאלי.... ושנדע את התשובה.
(אני משוכנעת שאיפשהו אפשר למצוא את המקור לקומקום, אבל בתור שתומת-עין אני מנצלת את הפריווילגיה שיש לי לשבות ממעש. מה, רק בעלי שפם עבות יכולים?)

maec

New member
ופה בדיוק הבעיה

כבעלת שפם עבות (מה לעשות, אני מובטלת, אין לי כסף להוריד שפם) אין לי אפשרות לענות לעצמי (אלא רק לענות את עצמי). אז ירדו שתומי העין ובעלי השפם העבות (וגם השילובים) נחכה לפיסחים, חיגרים, עיוורים, זיוורים. אולי מהם תבוא הישועה.

קא זו או

New member
אז אב"ש לשירותך:

לאטינית: cucuma, יוונית - koukkoumion בארמית - קומקומא: קומקומא גָּליש על גִּסֵיה שָׁפיךְ - קומקום גולש על צדו שופך-הכעס גורם רעה לעצמו קומקומון - קומקום קטן שבת יפה לך

למעלה