קונאד - מאיפה משתלם להזמין?

מ ס ט י ק

New member
קונאד - מאיפה משתלם להזמין?

היי לכן
כמובן שבמקום ללמוד למבחן לא נחמד שיש לי ביום ראשון אני מוצאת את עצמי חושבת על חותמת, מודה ומתוודה שנשברתי - אם פעם חשבתי שזה משהו שלא ממש מתאים לציפורניים טבעיות ובטח שלא לי, עכשיו זה ניראה לי ממש מגניב! בקיצור, אני רוצה להזמין סט כזה שכולל לק מתאים, חותמת, סכין כזו וכמובן פלטה או שתיים עם דוגמאות של משהו חמוד כזה (פרחים, פרפרים, כוכבים וכאלו..), אז השאלה שלי היא כזו, טוב בעצם שתי שאלות... 1) מאיפה אתן ממליצות להזמין? 2) איזה סט הכי מומלץ למתחילות? תודה מראש, מורן שחוזרת עכשיו ללמוד כי אין ברירה...

מ ס ט י ק

New member
באיביי יש זיופים של הערכות לדעתכן?

או שזה בטוח להזמין גם משם, פשוט אני רואה שזה יוצא יותר זול מאיביי

Marble Arch

New member
אני הזמנתי פעמיים מהאתר הסינגפורי

שנמצא בקישורים- צריך להפוך את הדולר לדולר אמריקני והמחירים ממש זולים.. המליצה לי עליו ניצ ובוב
אם את מזמינה מOC אז יש לך קופון של 30% הנחה- הקופון הוא Scrangie (נחשי מי אחראית עליו..) כדאי לך לקנות את הערכה עם החותמת הדו צדדים וסכין, 2 פלטות (אני מתהההה על הפלטה M3, אני משתמשת בה כל הזמן! מצרפת לך תמונה) ולק מיוחד לבן- כי זה צבע ממש שימושי..

מ ס ט י ק

New member
זו בדיוק הפלטה בסגנון שאני מחפשת

פשוט ראיתי באיביי במחיר של 15 דולר+6 למשלוח, ובאתר של OC זה יוצא יקר יותר כי המשלוח הוא 10 דולר... אני אבדוק באתר שבקישורים

מ ס ט י ק

New member
מצטערת שאני נודניקית אבל עוד שאלה../images/Emo3.gif

זה קריטי חותמת קטנה וחותמת גדולה? חותמת אחת לא מספיקה? למה בעצם שני הצצדים? ובנוגע למשלוח מצאתי, 4$ (זה באמת מחיר מצחיק). ניראה לי שזו תהיה המתנה שלי לעצמי לתקופת המבחנים

Marble Arch

New member
נודניקית את בטח לא..

זה בטח לא קריטי- אני פשוט חושבת שזה יותר נוח לאחוז בחותמת ארוכה מאשר בקטנטנה...

יפעתיקו

New member
../images/Emo110.gif

בתור אחת שחולה על קונאד (את בטח יודעת..) את אכן יכולה ליקנות רק חותמת צד אחד.. גם עכשיו יש את הגרסא החדשה שזה חותמת קונוס כזאת.... שהיא יותר נוחה מהפצפונת.. אני אישית השתמשתי עד עכשיו בחותמת קונוס שהיא ממש נוחה אבל משום מה אני רואה את עצמי זקוקה לחותמת דו צדדית לדוגמאות הקטנות כדי יותר לדייק... שאלה לאפי: כמה יוצאת לך במחיר נטו בשקלים פלטה (כולל משלוח) כשאת מזמינה מחו"ל?

מ ס ט י ק

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

הזמנתי אתמול את הדו צדדית, בעיקר בגלל הנוחות... מישהי יודעת כמה זמן לוקח למשלוח בממוצע?

larisa125

New member
אני קניתי בדיוק את אותה הפלטה

בשבעה שקלים בוואו
(והדוגמא יוצאת מעולה על הציפורן)

נצלוש-חותמות

הי לכן/ם קניתי את החותמות הוורודות האלה מהסופר פארם ולא משנה באיזה לק אני משתמשת זה פשוט לא יוצא...מה עושים? ה פשוט לא עובר לציפורן ואני עושה את זה מהר כמו שכתוב..אפילו ניסיתי לייבש הלק בכדי שיהיה יותר סמיך..המלצות?

סקרמנטה

New member
לא מכירה בכלל חותמות, אבל...

מהודעות קודמות בענין הבנתי שיש איזו שכבת פלסטיק שקופה שמכסה וצריך להוריד אותה לפני ההחתמה.

תולי01

New member
אני גם הזמנתי בזמנו מהאתר הסינגפורי

והם היו סבבה לחלוטין. OCnail זה באמת ה- מקום לקונאד, אבל הם הכפילו עכשיו את מחיר המשלוח ואני לא יודעת אם זה כבר משתלם לנו, צריך לבדוק כי כל הזמן יש מבצעים. את הסקרפר, החותמת, הלקים המיוחדים ועוד הזמנתי מהאתר הסינגפורי - הזמנתי את החותמת הדו צדדית, שהיא לא חובה, אבל היא נוחה כי בחלק הקטן אפשר להשתמש לדוגמאות קטנות ויותר נוח לכוון אותה מאשר את הגדולה. גם אני ממש אוהבת את פלטה מס' 3 - היא ממש שימושית וחמודה. לגבי הפלטות, אחרי שהיה לי ניסיון טוב עם הפלטות שרכשתי בוואו, הזמנתי עכשיו מאיביי משהו כמו 10 פלטות ב- 8 דולר (חיקוי, לא קונאד) ואני סקרנית לראות מה אני אקבל.......אז אם תרצי, אני אוכל לדווח לך אחרי שאני אקבל את החבילה.

מ ס ט י ק

New member
השתכנעתי לגבי החותמת הדו צדדית

ניראה לי שאני יעשה כבר היום הזמנה
המון תודה!! ואני אכן אשמח לדיווח אחרי שהחבילה תגיע.. אני הולכת להזמין
איזה כיף!

מ ס ט י ק

New member
הזמנתי!

הקשבתי לעצתכן והזמנתי את M3, לק לבן גדול, ואת הסט עם החותמת הדו צדדית.. עכשיו רק נישאר לחכות למשלוח, איזה מגניב זה הולך להיות! הכל יצא 24$ כולל המשלוח, באמת מחיר מצחיק.

למעלה