קונגרס תנועות הנוער

thedude29

New member
קונגרס תנועות הנוער

שביעיסטים ושמיניסטים יקרים ביום ראשון ה 26 לפבואר מתקיים ביד ושם קונגרס תנועות הנוער שיעסוק בהנצחת השואה פנו לרכז\ת ההדרכה של התנועה לקבלת פרטים

noa08128

New member
ואיי נשמע ממש מעניין

מישו יוגע על זה עוד פרטים? עידן יש לך מושג?

idanshaf2

New member
כן

בעיקרון זה קונגרס שמארגנת מת"ן (מועצת תנועות הנוער) זה מעיין יום שלם ביד ושם (מ9:00 -17:00) אם אני לא טועה.. במהלך היום עוברים פעילויות עם נוער מתנועות אחרות.. עוברים הרצאות ומקיימים דיונים בנושא השואה, זיכרון השואה, השואה בימינו וכו'.. אמורה להיות גם הרצאת אורח של סופר מסוים (דובר על אתגר קרת אבל אני לא יודע בוודאות) בעיקרון הבנתי שיוצאים רוב הנציגים של התנועה ממכבים, גם 4 חבר'ה מהסניף שלי יוצאים.. לפרטים נוספים לפנות למרכזים....

noa08128

New member
ואיי

זה לא בסדר.. זה דבר נרוא מעניין וצריך לעניין את כל הסניפים ולידע אותם. באיזה תאריך זה יוצא?

idanshaf2

New member
לפי מה שאני יודע

זה הועבר לכל המרכזים... על ידי יעל הרכזת הדרכה... ככה לפחות זה הגיע אלי.. תשאלי את הרכז\ת שלך.. בכל מקרה זה ב 26.2 יום ראשון ב 9:00 בבוקר ביד ושם

idanshaf2

New member
אולי תיכנסי לצ'אט

ואז אני אוכל להסביר לך בלייב ולא במליון הודעות

idanshaf2

New member
טוב אני מבין שאת לא באה

אז אני אענה פה... בכל מקרה אני מבין שההגעה היא עצמית למרות ששמעתי שמכבים אירגנו הסעה לעצמם כי הם באים הרבה... יותר מזה אין לי פרטים... מצטער...

assafein

New member
לא בא לי להעליב... אבל כבר נמאס...

שאתה לא משרשר נכון!!!!
נראה לי שזה מתאים לא?

idanshaf2

New member
להפך אני מנסה לעשות סדר..

במקום לייצור מצב שדיון בתגובות נעשה מעיין אלכסון כזה על כל המסך.. אני מנסה לשמור את זה מסודר.... אז נכון ב2 3 תגובות כדאי שיהיה את האלכסון אבל זה הופך להיות דיון ארוך חשוב לשמור על הסדר.. בגלל זה אני משרשר כך...

idanshaf2

New member
הבהרה +התנצלות

ב 19/2 פורסמה פה ההודעה הנ"ל בנוגע לקונגרס תנועות הנוער. אני שמח שהייתה הענות גבוהה מצד הבוגרים אולם לצערי נודע לי שהקונגרס אינו פתוח לכולם ושההרשמה נסגרה לפני מספר ימים. אני מתנצל אם הטעתי מישהו בכך שעניתי ונתתי פרטים. עימכם הסליחה...

למעלה