קונג פו

charlila

New member
קונג פו

אצטט אותך: הודעות שיהיו בהן עקיצות, ירידות, ביקורת, שיפוטים או הפצת רעל מכל סוג שהוא פשוט ימחקו. תודה שריף, נרדמת בשמירה! הציצי פה. מצחיק מדי למחוק... אבל אני מבקשת שתקראי אותו לסדר.

אני מצטרף לבקשה

מאוד מקווה שקונג פו וגם יתר משתתפי הפורום יקראו לא רק את ההודעה הספציפית שהצבעת עליה אלא את כל השירשור כולו, כולל את ההודעה המקורית של צרלילה שאיפשר לשירשור האמור להגיע ליקום. שירשור שמראה צורות מחשבה שונות צורות פעולה שונות שיכול ללמד המון על טוהר המילה, על לקיחת אחריות, על לקחת או לא לקחת באופן אישי, ועוד כמה וכמה נושאים. מצד שני הנהלת הפורום יכולה להחליט למחוק את כל השירשור, כולל ההודעה הראשונה של צרלילה.... לי אישית ממש לא משנה, ההחלטה לא בידיים שלי ואם ישאלו אותי מה דעתי, האם למחוק או להשאיר את ההודעות אגיד בדיוק את זה, זה לא עינייני, אני לא מנהל בפורום הזה... תומך בהחלטה של הנהלת הפורום מראש (בעיניין הזה). אגב, בהודעה שצרלילה הצביעה עליה אני לא עקצתי, ירדתי, ביקרתי, שפטתי, או הפצתי רעל מסוג כלשהו... רק הצגתי הנחות, מבוססות על נסיון אישי, בהמשך להודעה של צרלילה שטענה ש"ניסיון אישי" זו דרך להשיג "עובדות".

רשף כשף

New member
אני מבקשת לא למחוק את השרשור

השרשור הנ"ל העלה בי חיוך וצחוק כפי שכבר מזמן לא צחקתי, ועל כך מגיע לו הכבוד- להישאר! העמותה למען השארת השרשור...

איזה כיף !!!

ולתומי חשבתי שזה נגמר.... אז נמשיך לצחוק עד סוף הימים, ככל הנראה. תודה לך, על ההתמדה, על הקבעונות שלך, על ההוחכות שלך, תודה על הכל. אני מניח שעדיין את חושבת שנסיון אישי זה "עובדה", שאלוהים קיים ואת מדברת איתו ושהומו-לסביות הם מפיצים "אנרגיה מגעילה" .... ולמרות כל זאת את עדיין רוצה להמשיך "דיון" שלא מוביל לשום מקום..... אחלה, רק אל תקחי את הדיון באופן אישי, יותר ממה שלקחת עד עכשיו....

למעלה