דר' מקקנדלס אמרה ממש לא שמן קנולה
כי זה אסור, בגלל מרכיבים מאד בעייתיים בתוכו, עבור ילדינו. אני עברתי לטיגון בשמן קנולה, לאחר המלצה שקיבלתי בזמנו, והתוצאות של בדיקות הדם היו גרועות ביותר... חד משמעית קיבלנו הנחייה שלא להתקרב לשמן קנולה והיות והוא נמצא גם בחומוס (שעדיין קונים מוכן..) ומוצרים מוכנים, צריך להזהר. במקום מרגרינה אפשר שמן זית, אם לא מטגנים, שמן קוקוס או אגוזים לטיגון, ואפשר להשתמש בשמן שומשום או שקדים, אם הוא לא רגיש לשומשום.