קונדילומה אקומינטה

אורן55

New member
קונדילומה אקומינטה

אני גבר בשנות השלושים המאוחרות ויש לי בעייה . היום הייתי בביקור אצל רופאת עור ומין כדי לבדוק את פשרן של גבשושיות שיש לי על איבר המין ללא תחושה מציקה כלשהיא במשך תקופה לא קצרה (לפחות מעל שנה)לאחר בדיקה קצרה אמרה שיש לי קונדילומה אקומינטה ושנדבקתי כתוצאה מיחסי מין.נתנה לי מרשם לתרופה בשם קונדילוקס והסבר לטיפול.(על התרופה מצוין שזה לקונדילומה אקומינטום כנראה שהכוונה לאותה פטריה).לתת לחברתי את השם ושתפנה לרופא.(אנחנו יחד פחות משנה). וממש באדישות אמרה לי שמעתה והלאה שגם אם הטיפול יעלים את הגבשושית אסור לי יותר לעולם!!! לקיים יחסי מין ללא קונדום מכיוון שפטריה זו אצל נשים יכולה לגרום לסיכון בהתפתחות סרטנית כלשהיא וזה פשוט המם אותי.היא הוסיפה ואמרה שאם נרצה אני וחברתי להביא ילד לעולם, להפסיק עם הקונדום עד ההריון ואחר כך שוב עם הקונדום (מה שלא כל כך מסתדר לי).אני שואל זאת כאן משתי סיבות א.הרופאה הייתה חסרת סבלנות ולא נתנה לי כמעט לשאול שאלות " בשביל מה לך לדעת את השם המדויק? מה זה כבר יעזור לך?"יש לך וירוס. ב. לשאלתי איזה וירוס ענתה שאין לו שם אלא רק לפטריה מה שהסתבר כלא נכון לאחר שיטוט באינטרנט למדתי שזהו וירוס בשם פפילומה "קונדילומה אקומינטה - הוא שמה הלטיני של היבלת הנגרמת ע"י וירוס הפפילומה ". ועכשיו לשאלות א.האם זה נכון שהוירוס יכול להמשיך ולקנן אצלי גם אם הגבשושיות יעלמו? ב. האם זה נכון שעלי להשתמש מעתה והלאה בקונדום? ג.האם פטריה זו יכולה לעבור ע"י מגע אוראלי מגבר לאישה ולהפך? ד.איך מסתדר "האישור" ליחסים בלי קונדום למטרת הריון בלבד לאור האמור לעיל. מאוד מוטרד, מצפה לתשובות או הפניה למקום אחר אם יש צורך.

Dr Yaniv

New member
קונדילומה אקומינטה

לאורן שלום 1 עקרונית-הוירוס יכול להישאר ולקנן בגוף 2 אי לכך עדיף להשתמש בקונדום 3 כמו כל מחלת-מין-יכול לעבור בכל סוגי המגע-ובכללם מין אוראלי 4 קשה להיכנס להריון עם קונדום 5 ראה אתר של ALDARA קרם חדש -פרטי ויקר שאמור לעורר את החיסון הטבעי של הגוף כנגד הוירוס בברכה ד"ר יניב

Dr Yaniv

New member
קישור לטיפול ALDARA

נא לראות בראש דף הפורום-קישורים בברכה ד"ר יניב

אורן55

New member
תודה רבה ד"ר יניב.

ד"ר יניב שלום רב. תודה רבה על התשובה המהירה והעניינית. לעניין הקונדום :הנחרצות של הרופאה לגבי האיסור שבקיום יחסים בלי קונדום ורק למטרת הריון כן. הביאה אותי לסימני השאלה בעניין.שהרי אם זה כל כך מסוכן אולי היה צריך להשתמש בדרכים אחרות פחות נוחות למטרות ההריון. בכל אופן שוב תודה. אורן.

אורן55

New member
ALDARA

ד"ר יניב. בקשר לALDARA יש אפשרות לרכוש אותה בארץ? המחיר ממש לא מטריד אותי. במידה ורק בחו"ל וזה רק עם מרשם, האם מקבלים בארה"ב למשל מרשמים מהארץ? אני נמצא שם מס´ פעמים בשנה כך שאין לי בעיה לרכוש שם.

אורן55

New member
ALDARA

ד"ר יניב שלום. הספקתי לברר ולקבל את כל האיפורמציה לגבי התרופה. תודה. אורן.

למעלה