קונה לא שילם

n616436

New member
קונה לא שילם

הביד הסתיים 28 לאוק'. לא שילם.שלחתי הודעה שיאשר לי כתובת שלו וישלם דרך ההודעות של איביי.לא ענה. שלחתי לשני סקונד צ'אנס אופר,נגמרו ה24 שעות הללו. מה אני עושה עם הראשון שלא שילם? מדווח עליו.?

roeeya

New member
כמה שאלות:

1. למה שלחת הזדמנות שניה כ"כ מהר? ה 28 זה שבת, אולי הוא בנופש או משהו. 2. בד"כ מחכים שבוע, שולחים כמה הודעות ואז אתה גם יכול לפתוח תלונה דרך איביי (dispute) 3. עברו כולה 3 ימים, אם ההזדמנות השניה יקנה והבחור הראשון יתעורר הוא יכול להתלונן עליך...

n616436

New member
חשוב (לי) ביותר,בבקשה

סבבה,למזלי השני בסקונד אופר לא רצה כלום והראשון כן שילם לי בסוף! רק עכשיו שמתי לב לזה בפייפל שלי.יש מצב שזה נכנס רק אחרי יומיים כי רשום שזה מה 28 לאוק'! ?? עוד שאלה: מדוע זה uncleard עדיין ? מישהו מכיר את האפשרות הזו בפייפל ? שלחו לי גם דואר מיאהו שאומר שלוקח לזה 4 ימים בערך שזה יהיה קלירד. הנה: This email confirms that you have received a Pending eCheck Instant Purchase Payment for $10.23 USD from XXXXXX(c'קשkleaa987ncuעי[email protected]). This eCheck Payment will remain "Uncleared" until the funds have cleared from the sender's account, which usually takes 4 business days. If you are shipping an item, please do not ship your item until the funds have cleared into your PayPal account. You will be notified by email when the funds have cleared into your PayPal balance. בפייפל זה עדיין אנקלירד שאלה--האם לחכות לתשוןבה שלו שיאשר לי את הכתובת כפי שמופיעה בפרטים שלו או לשלוח ברגע שהתשלום קלירד? זה אמור להיות קלירד מחר. האם לחכות לתשובתו לאישור כתובת כי רכרגע לא שלח לי תושבה לשאלה הראשונה לפני 3 ימים!?

תשובות

1) uncleared- התשלום עדיין לא אושר סופית...אל תשלח את המוצר 2) ניתן לבקש מהלקוח אישור כתובת המשלוח שוב, אני תמיד שולח לכתובת ה-paypal בלי לשאול שאלות...פה ושם יש איזו בעיה ואני פותר נקודתית. לטעמי, זה נוח יותר מאשר לשלוח כמה אימיילים ביום, לחכות לתשובות, לעכב משלוחים וכו'. 3) אם רשום בתשלום 28 לחודש, זה אומר שהוא שילם ב-28 לחודש...רק צריך לחכות לאישור סופי.

n616436

New member
שאלות

סבבה אחי תודה. אז לסיכום: הבטחתי דואר רגיל,לשלוח בדואר ישראלי רשום רגיל ? ב. במעטפה תמיד הכי זול ? ג. דיסק כפול ייכנס למעטפה, כן? ד. היכן אשיג ניילון פצפץ בזול ? ה. באם אין ברצוני לרכוש ניילון פצפץ, אעטוף לו במליון עיתונים ישנים? ו. האם העטיפות לא יוסיפו למשקל ובכך יוסיפו למחיר המשלוח ? ז. אתם לעולם לא מתחשבים במשקל העטיפה ,שהרי לפעמים היא מכבידה נורא ? ח. אמרנו מחיר משוער לדואר כזה זה 15 ש"ח ? תודה רבה ביותר

roeeya

New member
מה זה השאלות האלה???

פצפצים קונים בכל טמבור או ACE 5 ש"ח למטר בחנויות הנורמאליות תשקיע ברשום, עדיף. כולה עוד 5.10 ש"ח. לגבי שאלות שאתה יכול להסתדר לבד: -במעטפה הכי זול? -דיסק כפול יכנס למעטפה? -אם אני לא רוצה פצפצים לעטוף בעיתון? -האם העטיפות לא יוסיפו משקל וייקרו את המחיר? -האם אתם לא מתחשבים במשקל האריזה? -אמרנו מחיר משוער 15 ש"ח?

n616436

New member
אוקיי,אוקיי

זה חוסר ביטחון של הפעם הראשונה....אני לא רוצה לעשות טעויות...טוב,שאלות טפשיות,אבל שווה ניסיון לא ?המטרה היא כמובן לחסוך כמה שיותר כסף. כמדומני, ד"א, שקונדי אמרה כאן שאפילו משתלפ יותר גם מבחינת זמנים לשלוח ברגיל......לא ברשום. מה דעתכם ? אבל אשלח בכל זאת ברשום. לגבי שאר השאלות,אולי מישהו ייתן לי עוד טיפים,כך שלא אעשה טעויות ? בסה"כ נראה לי די פשוט: 1. עטוף טוב,ארוז טוב 2. לברר מחירים מכל המינים והגדלים בסניף הדואר שלי ברגע המשלוח 3.רשום כתובת ברורה ונכונה 4. שלח . זה הכל ? אה,וגם 5. שלח מייל/הודעה איביי לקונה ששלחת לו,שלח לו אינ-ווייס יעני קבלה . מה עוד ?

roeeya

New member
../images/Emo45.gif אתה רואה שאתה יכול ../images/Emo13.gif

שים לו פתק בתוך המעטפה/חבילה בו אתה מודה לו על הקניה ומבקש שאם המוצר לשביעות רצונו שיפנק אותך בפידבק חיובי אני משקיע באיזה פתק יפה מהפנינג... לגבי הרשום, אם לא מגיע לו (חס וחלילה) לפחות יש לך הוכחה ששלחת ואפשרות לתבוע את הדואר אם אני זוכר נכון עד 100$

n616436

New member
ושוב...

מהם ראשי התיבות NR ? ב. איך לכוון את התשלום לליסטינגס כך שיירד לי באופן קבוע מפייפל בלבד? איך לשלם על ליסטינגס ע"י פייפל ?

roeeya

New member
NO RESERVE

ב. לבחור באפשרויות התשלום "paypal only" ג. בתוך אפשרויות החשבון שלך ב EBAY יש SELLER ACCOUNT זה מופיע שם באחת האפשרויות

n616436

New member
טעות קריטית...

בגלל שהייתי כה פזיז וטיפש, שילמו לי פעמיים ,גם סקונד צ'אנס אופר וגם הראשון....מה לעשות ? איביי הטיפשים לקחו לי פעמיים פיינל וליו פי....את מי לבטל ? מה לכתוב לו במכתב התנצלות ? מה להגיד לאיביי עצמם? יש לי כמובן רק מוצר אחד לשלוח ,אין לי עותקים ממנו. ...איזה בעסה

n616436

New member
וגם..

ד"א , השני של הסקונד צ'נס לא שילם עדיין,רשום לי באיביי שלי "מחכה לתשלום" מה שכן הם כבר גבו לי ואליו פיז. הראשון שילם לגמרי את כל הסכום,הראשון זה הווינינג בידר..

roeeya

New member
תדבר עם שני תגיד לו שהמוצר נשבר בתהליך האריזה

ותתכונן נפשית לפידבק שלילי... אני מחזיק לך אצבעות

evilihi

New member
כן אבל אם הוא חכם...

הוא יראה את הפידבק החיובי שהראשון יתן - ויעשה 1+1

למעלה