קונה להשקעה- אשמח לטיפים. תודה

OREN9595

New member
קונה להשקעה- אשמח לטיפים. תודה

בבקשה אל תכתבו לי ביקורת על העירייה... (כי זה פחות מעניין אותי)..

אני רוצה לקנות דירה בחיפה/קרית מוצקין להשקעה , אני מת"א, מכיר ממש קצת את האיזור, ולכן אשמח לעזרתכם התושבים :)

לגבי חיפה,
באיזה איזורים כדאי לקנות? באיזה איזורים העירייה עומדת לעשות שינויים ושיפורים (בדומה לשיפור שהיא עשתה במושבה הגרמנית)? האם תב"ע זו תוכנית מחייבת?
מה הסיכוי שיבחר ראש עיר אחר? מה הסיכוי שהוא יהיה יותר פעלתן?

לגבי מוצקין,
לפי מה שראיתי מודבר באוכלוסייה טובה בכל העיר, ולכן בכל מקום בעיר תיהיה השקעה טובה. מה גם שראש העיר שלהם ותיק וידוע כמזיז עיניינים, וכעיר קטנה יתן לעשות יותר.
בעיקרון מוצקין יותר מוצאת חן בעיני, אבל במדדים של עליית ערך הדירה , חיפה (משום מה ) לוקחת.

מה אתם חושבים על לב מוצקין לעומת הדר עליון / בת גלים / ק.אליעזר. בחיפה?

תודה רבה

במודו

New member
אני חושב שאתה צריך לקנות בהדר

בדגש על רחובות הלל ומסדה.

OREN9595

New member
מוצקין לעומת בת גלים לעומת הדר?

לפני 10 שנים גרתי באחוזה (חיפה). אני מקווה להניח שמאז התפתחה.

1. מדוע חושב שחכם להשקיע במסדה והלל? (כתבה מ 2010 - האם משהו השתנה לטובה?)

2. לפי יש הפוטניצאל הטוב ביותר לדעתכם - בת גלים? הדר (מסדה,הלל) או מרכז מוצקין?
תודה רבה

ruven7

Active member
מה התקציב?

יש בחיפה כמה מקומות מבוקשים יחסית-רמות רמז,חלקים בנו"ש, רוממה החדשה (מיקום טוב, תחב"צ סבירה ומרכז מסחרי גדול) והישנה-קרובה מאד,בנייה ישנה יותר וירוקה יותר, הדר העליון
תלוי בתקציב.ברוממה למשל באחד מרבי הקומות לא תמצא לדעתי בפחות מ-900K ובד"כ יותר.בדירות הישנות יותר קשה לדעת-תלוי מה מצבן,כמה מדרגות וכו'.
בהדר פחות משמעותית.
רמות רמז פחות או יותר בטווח של רוממה החדשה.
מרכז הכרמל מחירים שונים לגמרי.
קרית אליעזר זולה יחסית ואפשר למצוא שוכרים.

זו דעתי ביחס ללב מוצקין

בלב מוצקין, בסמוך לספרייה העירונית, החלה בניית בניין העירייה החדש והמר"מ החדש של קופ"ח מכבי, לאחר מכן יגיע תור שיפוץ/חידוש המרכז המסחרי רבמ"ד והשלמת מדרחוב/טיילת בן גוריון. כבר כיום יש בתא שטח די קטן את כל השירותים שמשפחה צריכה: גנים, בתי ספר, דואר, בנק, סופר מרקט, קאונטרי קלאב, פארק, תיאטרון, מרכז פייס, תחנת מוניות, השכונה מקושרת לתח"צ... בקיצור, בעתיד הלא רחוק שכונת לב מוצקין תהיה המרכז האמיתי של מוצקין. אני מעריך שבשנים הקרובות הביקוש שם יילך וייגבר, ערך הנכסים יעלה וכך גם מחירי השכירות.

למעלה