קונה פאלם משולב, כנסו..

קונה פאלם משולב, כנסו..

אוקיי אז אחרי הרבה זמן שאני חושב על זה אם כבר פלאפון אז למה לא מחשב כף יד משולב בפלאפון מכשיר שיביא לי את כל מה שאני צריך אם זה mp3 או mp4 או גלישה באינטרנט או שימוש באיזו תוכנה שאפשר להשתמש בה רק בסוג של ווינדוס אז שמעו חשבתי לקנות או מאורנג' את ה i-mate jam שהוא ממש מרשים יש לו תמיכה בבלוטופ' וגם wifi אבל מצד שני יש גם את ה-poz-x315 בחברת פלאפון שהוא גם דיי מרשים אבל לשניהם יש חסרונות החיסרון של ה-i-mate זה שאין לו מקלדת נישלפת או משהו כזה בדגם הזה אבל ה poz x315 לא תומך בבלוטופ' אין לו wifi והוא תמוך רק בכרטיסי זיכרון mini sd =\ וזהו בעיקרון אחרי כל מה שאמרתי תציעו לי מה לקנות :) אבל רק משני הדגמים האלה בבקשה ותודה מראש :)

לא ממש מדובר בתוכנות ווינדוס..

שמע כעיקרון אני רוצה לקנות פלאפון אז אם כבר פלאפון למה לא משולב מחשב כף יד וה- I mate ניראה לי די אידיאלי והטראו ניראה סתם זבל לדעתי =\ גם לפי המראה החיצוני גם לפי התכונות הדפוקות שיש בו

שמע, לפחות תרחיב קצת בעניין.

אתה אומר שאתה מעדיף עם מקלדת, ולטראו יש מקלדת. אתה אומר שאתה רוצה לשמוע מוזיקה, ואני יוצאת מנקודת הנחה (בלי להכיר את המכשיר מקרוב, תתקנו אותי אם אני טועה) שיש לו איכות מוזיקה לא רעה. אתה אומר שאתה רוצה תקשורת אלחוטית כלשהיא ולטראו 650 יש BT. אתה אומר שלטראו יש מראה חיצוני לא לעניין ו'תוכנות דפוקות'... אז סתם, לידע כללי, הייתי שמחה להבין מה 'דפוק' בטראו?

לא הבנת כלוםםם =\..

הטראו הוא חרא ואם כבר קונים משהו אז עדיף את ה i-mate גם לו יש BT וגם לו יש Mp3 וכל החרא שיש בטראו פלוססס וגם טראו ניראה חרא =\ ומקלדת זה החיסרון שיש לI mate זה לא אומר שהוא צריך להיות מושלם :p

metalist היחיד, מלבד זבל וחרא, אתה

מכיר מילים נוספות? לשר המשפטים, הייתי ממנה את הנ"ל לשר הקללות עלי אדמות - בעל אוצר המילים המגוון ביותר שפגשתי מזה שנים...

לדעתי ה-JAM כמו כל המכשירים מסוגו..

שווים לח*א.. ולא בגלל המראה אלא בגלל השימושיות: * אתה לא יכול להשתמש בהם ביד אחת (היד השניה סוחבת תיק/מעיל כל דבר אחר) * אין לך אפשרות באמת להשתמש בדו כיוויניות של התקשורת - אימייל, מסרים מהירים ועוד. לגבי עיצוב - על זה אני חולק עליך אבל פה כבר נכנסנו לתחום האפור של שימושיות. לגבי "גם לו יש BT וגם לו יש Mp3 וכל הח*א שיש בטראו פלוסס" אז אין לי מושג אל איזה פלוסס אתה מדבר אבל ההפך הוא הנכון - ה-JAM הרבה יותר איטי מהטראו, יש לו הרבה פחות זכרון (אל תשווה מספרים -כי הם זהים, אלא מה אתה יכול לעשות עם הזכרון), התמיכה שלו באופיס דלה יותר, המסך שלך עם הפרדה נמוכה יותר ופחות איכותי ועוד... משה

אני גם אתרום את חלקי לדיו../images/Emo8.gif

ה-JAM הוא אחד המכשירים המשולבים הטובים שיצאו אי פעם ולמעשה המכשיר המשולב הראשון שהכיל את שני היישומים, הינו, מחשב כף יד וטל' סלולרי במכשיר אחד (בעיקר בגלל גודלו האידיאלי). אם אתה מתכוון לרכוש אותו, זו קנייה בטוחה. אבל... יש מס' חסרונות: 1. באורנג' המחיר הוא יקר אם אתה לקוח פרטי ועדיף לקנות דרך אחד הלוחות פה ברשת. 2. ל-JAM אין WIFI מובנה. 3. בכל אופן היום המכשירים היום כבר יותר מתקדמים מה-JAM ומגיעים עם WIFI\GPS מובנה, תלוי באיזה דגם תבחר, מערכת הפעלה חדשה (WM2005 שהיתרון העיקרי שלה בגדול הוא ניהול זיכרון חכם יותר והצגה טובה יותר של גרפים, תמונות וכו'- לעומת מערכת הפעלה WM2003SE ב-JAM) את ה-POZ לא הייתי רוכש בשום מצב, גדול, לא נוח, ללא BT או WIFI, זה מבחינתי (דעתי האישית כמובן) כבר מספיק בכדי לשלול אותו. חשוב להדגיש של-POZ יש חייגן מעולה (ואם כבר, בעתיד הקרוב מאוד עומד להיכנס הדגם החדש שלו- אם אתה מתעקש, אז במקרה הזה שווה להמתין). ממ.. הטריאו... קח בחשבון שאתה נמצא בפורום של פאלם (מערכת הפעלה שונה) אז אתה מעליב פה את החברים
... אבל בכל זאת, לטריאו יש יכולות מעולות כשלעצמו, לדעתי הוא מכשיר שיותר מתאים לפילוח העסקי, אבל כל מה שאתה עושה עם PPC (כמו שכתבתי, מערכת הפעלה של WM), אתה יכול לעשות עם הטריאו, כולל GPS. ולסיום: תבדוק את צרכים שלך, מה בעצם אתה רוצה\צריך ממכשיר, ובהתאם לזה תחליט. כך לא תבזבז יותר ממה שאתה צריך וקנה את המכשיר הטוב ביותר עבורך. (וכמובן שאתה מוזמן להתייעץ איתנו..) בהצלחה.

למעלה