קונטאדור מתרסק וניבלי משתלט על החולצה הצהובה

gadis13

New member
קונטאדור מתרסק וניבלי משתלט על החולצה הצהובה

סיום שנתאחר. ניבלי התקיף את חזית 'מה שנשאר מהדבוקה' ~2 קמ' מהקו, שלח נשיקת פרידה למי שנשאר, ולא היו שם הרבה, והחל מתרחק במעלה בהר. היה עליו, בכדי לנצח את קטע 10, להדביק עוד אחד, את פוריטו רודריגז, שהיה פליט קבוצת הבריחה היחידי ששרד כה עמוק, כה קרוב לקו.
פוריטו רודריגז סיים לבסוף במקום התשיעי, 52 שנ' אחרי ניבלי, אבל לא לפני שהצליח להיצמד לניבלי כשהסיציליאני הגיח מאחור ~ 1.4 קמ' מהקו, ורכב על גלגלו לתוך הקילומטר האחרון, וקצת אחר מעבר השער האדום ניבלי לחץ שוב, בישיבה, ונעלם לכיוון הקו. אך את רודריגז עקפו עוד שורה אורכה של רוכבים, שמהם, בהינתן שהמרוץ ראה בקטע העשירי את האחרון 'נופליו' (ככול שמדובר בבעלי היומרות בדירוג הכללי), אפשר כבר להתחיל להרכיב את תמונת חלק הטבלה העליון של הטור הצרפתי 2014.
זה נכון ביחס לטבענו והכרתנו (ולא כפי גילוייה של הפיסיקה החדשה ביחס למהלך הזמן) שאנו חסרי ידיעה ביחס לעתיד (ביחס לעבר אנו ממשיכים כול העת להמשיך ולהתעדכן, למשל, מה בדיוק קרה לקונטאדור בקטע 10 של הטור ב- 2014), והרי אם לא היה הדבר כך כול שהיה עלינו לעשות בכדי לברר מי 'באמת' ניצח בטור הצרפתי בשנת 2014 (ו- 2017, 2021, 2037) הוא לפתוח את הקובץ שמכיל את התוצאות ולברר (אותי גם מאוד מעניין למשל, אף כי לא הייתי רוצה לדעת, מה עלה בגורל בנ

gadis13

New member
הרשימה גם בספורטווב עם תמונות איכותיות

סיום שנתאחר. ניבלי התקיף את חזית 'מה שנשאר מהדבוקה' ~2 קמ' מהקו, שלח נשיקת פרידה למי שנשאר, ולא היו שם הרבה, והחל מתרחק במעלה בהר. היה עליו, בכדי לנצח את קטע 10, להדביק עוד אחד, את פוריטו רודריגז, שהיה פליט קבוצת הבריחה היחידי ששרד כה עמוק, כה קרוב לקו.
פוריטו רודריגז סיים לבסוף במקום התשיעי, 52 שנ' אחרי ניבלי, אבל לא לפני שהצליח להיצמד לניבלי כשהסיציליאני הגיח מאחור ~ 1.4 קמ' מהקו, ורכב על גלגלו לתוך הקילומטר האחרון, וקצת אחר מעבר השער האדום ניבלי לחץ שוב, בישיבה, ונעלם לכיוון הקו. אך את רודריגז עקפו עוד שורה אורכה של רוכבים, שמהם, בהינתן שהמרוץ ראה בקטע העשירי את האחרון 'נופליו' (ככול שמדובר בבעלי היומרות בדירוג הכללי), אפשר כבר להתחיל

gadis13

New member
האופניים השבורים, עדכון ותמונות

פוריטו רודריגז סיים לבסוף במקום התשיעי, 52 שנ' אחרי ניבלי, אבל לא לפני שהצליח להיצמד לניבלי כשהסיציליאני הגיח מאחור ~ 1.4 קמ' מהקו, ורכב על גלגלו לתוך הקילומטר האחרון, וקצת אחר מעבר השער האדום

משחק הפנטזיה-IF

כפי שהבטחתי, אני מצרף קובץ של המשחק "אם הטור היה מסתיים היום". כלומר, עשרת המדורגים ראשונים כרגע בדרוג הכללי + לובשי החולצות השונות + בני קבוצותיהם, מקבלים ניקוד כאילו הטור הסתיים. זה מביא את הניקוד במשחק למצב הקרוב יותר למה שיהיה, כנראה, בסוף המשחק.
תיקנתי שתי טעויות שלי: אצל סיני לוי החלפתי את רומן ברדה בטיבו פינו (החלפה כאובה במצב היום כשלברדה מקום רביעי +2 חולצות) וטעות שנייה - עד עכשיו הענקתי 15 נק' למחזיק החולצה הצהובה (ובהתאם לבני קבוצתו) בזמן שאני בעצמי כתבתי בחוקי המשחק שהחולצה הצהובה שווה 20 נק' כל יום.

גם בפורמט החדש לובש RideRed את החולצה הצהובה עם 1964 נק'
במקום השני skicker עם 1875 נק'
במקום השלישי, עבדכם הנאמן, עם 1826 נק'
במקום הרביעי yuvalind עם 1810 נק'
ובמקום החמישי edanp0 עם 1620 נק'
במקום השישי והראשון בין "נטולי ניבאלי" נמצא agaziel עם 1246 נק'

למעלה