Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
רב תודות, אקח את הרשימה כשאצא לקנות ייןBei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
אין צורך. הכשרות מופיעה על תווית הבקבוק (מה שכמובן מלמד שכל הפוסט של אותו מפרסם שם נועד בס"ה להוסיף קצת שנאה ופילוג ואין לו שום מטרה עניינית כלשהי), כך שתוכלי פשוט לוודא שיש כשרות שאת סומכת עליה ולרכוש להנאתך.רב תודות, אקח את הרשימה כשאצא לקנות יין.
לכן זרמתי עם מעלת הפוסטאין צורך. הכשרות מופיעה על תווית הבקבוק (מה שכמובן מלמד שכל הפוסט של אותו מפרסם שם נועד בס"ה להוסיף קצת שנאה ופילוג ואין לו שום מטרה עניינית כלשהי), כך שתוכלי פשוט לוודא שיש כשרות שאת סומכת עליה ולרכוש להנאתך.
מטרת הפוסט הזה הינה מתן מידע לקורא היכן הוא יכול למצוא יין ללא כשרות בלי שיאלץ להגיע עד לבקבוק.אין צורך. הכשרות מופיעה על תווית הבקבוק (מה שכמובן מלמד שכל הפוסט של אותו מפרסם שם נועד בס"ה להוסיף קצת שנאה ופילוג ואין לו שום מטרה עניינית כלשהי), כך שתוכלי פשוט לוודא שיש כשרות שאת סומכת עליה ולרכוש להנאתך.
אם אנשים ככלל היו נוסעים ליקב כדי לקנות יין, הייתי לגמרי שוקל להסכים איתךמטרת הפוסט הזה הינה מתן מידע לקורא היכן הוא יכול למצוא יין ללא כשרות בלי שיאלץ להגיע עד לבקבוק.
רוב היינות ברשימה מיוצרים ביקבים קטנים ולא משווקים בתפוצה נרחבת ולכן ריכוז המידע מבורך.
גם לא כתבתי זאת. דיבר על פוסט המקור. אבל אם כבר העלית את האפשרות, בהחלט יתכן שעלית פה על משהו, גם אם בהפוך (ואשריך שבחרת לא להשאיר את הנ״ל לבד ולהצטרף לגישהאם יש שנאה בשרשור זה היא לא בפוסט הפותח.
יש לא מעט אנשים שנוסעים לרכוש יין ביקבים.אם אנשים ככלל היו נוסעים ליקב כדי לקנות יין, הייתי לגמרי שוקל להסכים איתך.
בלה, בלה, בלה, בלה....גם לא כתבתי זאת. דיבר על פוסט המקור. אבל אם כבר העלית את האפשרות, בהחלט יתכן שעלית פה על משהו, גם אם בהפוך (ואשריך שבחרת לא להשאיר את הנ״ל לבד ולהצטרף לגישה).
מתבייש לכתוב שעברתי על השמות ולא זיהיתי אף יין שאני מכיר מהרשימה הזאת.Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
למה להתבייש?מתבייש לכתוב שעברתי על השמות ולא זיהיתי אף יין שאני מכיר מהרשימה הזאת.
ליקב מילס בכרם בן זמרה יש יינות מעולים.מתבייש לכתוב שעברתי על השמות ולא זיהיתי אף יין שאני מכיר מהרשימה הזאת.
מה שנכון...ליקב מילס בכרם בן זמרה יש יינות מעולים.
גם סלוקיה בקצרין טובים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.