פעם ראש של עכבר. פעם חלק של נחש. פעם שבלול. גן חיות :ROFLMAO:
ב ב ר ז י ל י Active member מנהל 24/8/22 #6 נכתב ע"י רוב הזמן נח: פעם ראש של עכבר. פעם חלק של נחש. פעם שבלול. גן חיות לחץ כדי להרחיב... נראה לי שמעבר לאריזות שקופות יעזור מאד לצרכנים (ליצרנים ולמשווקים יש כנראה סיבות טובות להסתיר מה נמצא בבקבוק, בקופסה ובשקית לפני שנשלם עבורן)
נכתב ע"י רוב הזמן נח: פעם ראש של עכבר. פעם חלק של נחש. פעם שבלול. גן חיות לחץ כדי להרחיב... נראה לי שמעבר לאריזות שקופות יעזור מאד לצרכנים (ליצרנים ולמשווקים יש כנראה סיבות טובות להסתיר מה נמצא בבקבוק, בקופסה ובשקית לפני שנשלם עבורן)
רוב הזמן נח Well-known member 24/8/22 #7 נכתב ע"י ב ר ז י ל י: נראה לי שמעבר לאריזות שקופות יעזור מאד לצרכנים (ליצרנים ולמשווקים יש כנראה סיבות טובות להסתיר מה נמצא בבקבוק, בקופסה ובשקית לפני שנשלם עבורן) לחץ כדי להרחיב... אריזות שקופות בלי צבע זה אחר כך גם טוב למחזור החומר ויצור ממנו דברים נוספים.
נכתב ע"י ב ר ז י ל י: נראה לי שמעבר לאריזות שקופות יעזור מאד לצרכנים (ליצרנים ולמשווקים יש כנראה סיבות טובות להסתיר מה נמצא בבקבוק, בקופסה ובשקית לפני שנשלם עבורן) לחץ כדי להרחיב... אריזות שקופות בלי צבע זה אחר כך גם טוב למחזור החומר ויצור ממנו דברים נוספים.
רוב הזמן נח Well-known member 22/8/22 #4 נכתב ע"י TCH_ma: וזה כנראה לא סוף הסיפור >....כאן. לחץ כדי להרחיב... שיוסיפו מהיום אזהרות על המוצרים: מוצר זה עלול להכיל שאריות של נחשים, עכברים, שבלולים וחלקי ציפור.
נכתב ע"י TCH_ma: וזה כנראה לא סוף הסיפור >....כאן. לחץ כדי להרחיב... שיוסיפו מהיום אזהרות על המוצרים: מוצר זה עלול להכיל שאריות של נחשים, עכברים, שבלולים וחלקי ציפור.
רוב הזמן נח Well-known member 22/8/22 #5 בסין מישהו קנה שקית של חלקי נחש קפואים והתלונן כי מצא שם שאריות של שעועית