קוניציווה

gloom

New member
קוניציווה../images/Emo66.gif

למרות שלפי זכרוני זה צהריים טובים.... אז שלום, קוראים לי יואב, אני ירושלמי
ואני מתגאה בכך(אבל זה לא הופך אותי לגאה) אני לומד ג'ודו, ואני גם חולה על פוקימון... ואני מת על יפנית שפה מהממת, אז רציתי לדעת איך אפשר ללמוד בדרך הכי קלה (כי אני לא יודע איפה יש ברליץ כאן בירושלים) וכל מה שאני יודע- אג'ימה, מטה, איפון, אוגני, אוצ'י, גושי, הארה, בארי, אריגאטו ואוהיו גוזימס...

kaji to mizu

New member
שלום GLOOM!!!

אני שמח להכיר אותך!!! קוראים לי רגב ואני בן 16 מאשקלון. אני גם חולה על פוקימון זה אצלי בנשמה. האהובים עליי הם פוליווירל ולוגיה. דרך אגב, מסתובבות שמועות שהתחילו לפתח דור רביעי של פוקימונים. ואני עדיין לא הספקתי ללמוד את כל הדור השלישי בגרסאות ספיר ורובי(אוףףף!!!). בקיצור אל תדאג אני אעזור לך. תשלח לי מכתב עם הכתובת שלך ואני אצרוב לך דיסק עם תוכנות ללימוד יפנית. אבל שים לב שכל התוכנות הם באנגלית אז אם אתה מתכנן להשתמש בהם כדאי שתדע אנגלית. אני אצרוב לך ואשלח לך בדואר. ביי בינתיים. SORE JA(עוד אפשרות להגיד להתראות חוץ מסאיונארה(^-^)).

5 0 6

New member
פוליווירל ולוגיה?

אני אישית מעדיף את סנדשרו והרקרוס, ובכלל את החרקים. וגם קרבי מגניב.

5 0 6

New member
האגדיים דווקא הכי פחות אהובים עלי

הם...אגדיים מדי. בקושי רואים אותם! אבל אם כבר, אז עדיף סויקון או הו-או, או לוגיה או מיו.

יאא גם אני רוצה

גם אני רוצה תוכנות ללימוד יפנית בבקשה
דרך אגב קוראים לי ג'ניה ואני בן 16 מקרית ביאליק אוהב אייקידו ותרבות יפן ומנסה ללמוד יפנית

למעלה