קוני היה בראיון רדיו רע

darklighter

New member
קוני היה בראיון רדיו רע../images/Emo10.gif../images/Emo115.gif

הוא אפילו ניתק להם בפרצוף!!!הם היו ממש מגעילים!!!
זה מה שהיה לפי אחד האנשים בIDF: he sounded like he had just woken up. he's in new york right now. they asked him if the right person won AI, and he said yes, Carrie deserved it/needed it. the asked about the competition between him and bo and he just said that they were both approached by bikers and that sort who would tell them that they were watching ai for the first time because of them, so connie thought it opened up the demographic of the show. they asked him what he was up to now and he mentioned killer queen and that he'd just finished recording BRhap, and had the ai tour coming up, his tv show, movies, plays, etc. he kind of went down the list but didn't give any specifics. so they were about to ask him about the kick, and he interrupts the guy and says, "your name is BJ, right? that's a really good name for you, dude." they asked him if he remembered it, and he was like "no?" v. sarcastically. they said the video was up on the website and he had a huge following (they clearly meant that the site was getting a lot of hits from people that enjoy watching him fall on his ass) and connie goes, "you think?" they asked him to do "the look" into the phone and he was playing along with it, "can you feel that?" and one of the asshat djs shouts "blue steel"! there was some more pissy banter, they told him to check out the site for the video and he was like, "yeah, me and two other people". and he just hung up. so connie was tired, connie was pissed, and he HATES being baited about the kick video.

darklighter

New member
תקציר בעברית:../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

קוני נשמע כאילו כרגע התעורר, הוא בניו יורק עכשיו. הם שאלו אותו האם הבנאדם הנכון ניצח באיידול והוא אמר "|כן זה הגיע לקארי". שאלו אותו על התחרות עם בו והו אמר שלשניהם ניגשו אנשים ואמרו שבזכותם הם רואים איידול פעם ראשונה (חח אני אחת מאלה) אז קוני טען שזה פתח את התכנית לאוכלוסייה רחבה יותר. שאלו אותו מה הוא עושה כרגע אז הוא סיפר שהוא עכשיו סיים להקליט את בוהמיין רפסודי, ובקרוב יש לו את האיידול טור, תכנית טלויזיה, סרטים, מחזות וכו'... הם עמדו לשאול אותו על הבעיטה (לפי מה שהבנתי הם שמו את הקליפ שלו שהוא נפל אז באתר שלהם) אז הוא אמר למנחה "קוראים לך BJ נכון, שם טוב בשבילך, מאוד נוצרי"(הוא ירד עליו והמנחה לא קלט חח...למי שלא הבין BJ זה ראשי תיבות של משהו גס...) אז המנחה שאל אותו אם הוא זוכר את הבעיטה והוא אמר "לא" ואז המנחים המגעילים האלה סיפרו לו שהם שמו באתר קליפ שלו נופל עם הבעיטה שאנשים לוחצים עליו שוב ושוב.(גועל נפש!!!
) וקוני עשה להם U think???? אז הם שאלו אותו על המראה שלו והוא אמר "אתם מרגישים את זה? הדיג'יי הפרצופי תחת האלה (תרגום צולע) צועקים "פלדה כחולה". ואז היו להם עוד הערות מעצבנות והם ביקשו ממנו להיכנס לאתר והוא ניתק להם בפרצוף... צודק
לדעתי הוא יצא גבר והם סתם יצאו טיפשים מגעילים...

darklighter

New member
הקשבתי לזה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

טוב בהתחלה הם צחקו על בו שאמר שהוא שמח שהוא הפסיד... מניאקים
כבר זה עיצבן אותי
... שמו את קוני בהמתנה
קוני סיפר שהוא בניו יורק, ושהוא שמח שקארי זכתה... קון מפרגן לבו
מספר על האופנוענים שהתחילו לראות את התכנית בגללם... קוני מספר על מה שהוא עושה איידול טור בוהמיין וכו'... המנחה מספר על האתר-וקוני צחק על השם שלו כדי להעביר נושא... כל הכבוד
המנחים צוחקים על הנפילה שלו
ומספרים על האתר שהיו לקטע מלא כניסות... בקשו ממנו לתת את המבט הידוע לתוך המיקרופון... והם עושים blue steel הם מציעים לו להיכנס לאתר
והוא מנתק ובצדק!!!!!!!!! ואז הם צוחקים עליו ועל הadditude שלו!!! חוצפנים!!!
ויורדים על הנפילה שלו...ואמרו בציניות כזה hes a big giant rockNroll star ועל בוהמיין
אבל חפיף אני לא לוקחת את זה קשה... סתם מטומטמים הם לא רצו בכלל לראיין אותו כל המטרה שלהם הייתה להסתלבט!!!! אני רוצה להגיד לקונסטנטין: WE LOVE U CONSTANTINE!!!!(חבל שהוא לא קורא את זה)

darklighter

New member
אה ושוב אני מציינת-קונסטנטין יצא

גבר לדעתי!!!!!!! הוא לא התעצבן הוא היה בגישת whatever כזאת והוא ירד על המנחה הBJ הזה והוא לא הבין... סה"כ הם יצאו המטומטמים... יו עכשיו הולכים להרוג אותי ששמתי את זה פה...אבל כמו שאמרתי לדעתי הוא יצא גבר וזה רק גורם לי להעריך אותו יותר!!!!

darklighter

New member
ויש גם הטוענים כי הראיון מפוברק!!!!

יש בזה משהו.... ציטוט של Fnygal מIDF: Something was weird about that Denver interview. First certain parts sounded like he wasn't even on the phone, that it was taped segments and they made it sound like they were talking to him live. The last bit where he hung up I think was fake. That they made it look that way by playing a dial tone. When they all started saying to him "Why are you such a jerk" etc....after the comment he made about him and 2 others clicking on the website, sounded very rehearsed. What he said wasn't even bad and they all chimed in like they were planning to say he was a jerk and make it look like he hung up. It just seemed kind of like a skit. The interview was supposedly done on Friday so I think they dubbed him in and tried to play it off as a live interview. That is why before hand the DJ was stating that they were worried they put him in a bad mood.

Juliann

New member
למה להביא את השליליות הזאת לפה?

מאמי את לא חושבת שאם היינו רוצים שזה יהיה פה היינו מביאים את זה? אני מעדיפה להתעלם מדברים דפוקים. ככה שזה היה מיותר לגמרי לפתוח שרשור על זה.. נגיד לחנה'לה למחוק את זה או משהו.
סבבה?

כן מסכימה...

הם באמת היו מגעילים לחלוטין!!! הוא היה בסדר גמור הם נתנו לו כל סיבה לנתק להם אם זה באמת מה שקרה קיצור יאללה בוא ניצא מזה מה שקרה קרה אל תדאגו זה לא יזיק לקריירה שלו סך הכל הוא הולך ליהיות ענק עם או בלי הראיון הטיפשי הזה..

whatever4

New member
לא בדיוק מבינה על מה המהומה...

סתם עשו קצת צחוקים לא יותר מזה...אני אישית חשבתי שהם היו די מצחיקים- גם הקטע על בו היה מצחיק. קונסטנטין פשוט לא היה צריך לקחת אותם כל כך ברצינות. (במיוחד כי הנפילה שלו הייתה באמת מצחיקה:))

טוב אין לי כוח לריב איתך...

אבל זה ממש לא היה מצחיק וקונס לדעתי היה צריך לנתק להם כבר בהתחלה כי הם צחקו עליו עוד לפני שהוא בכלל דיבר ובמהלך שהוא דיבר שמעו צחוקים מרחוק!!! אז תחשבי מה שבא לך כבר אבל בתור מעריצת בו וקונס אני מזועזעת כאילו לא מספיק שהם צחקו על קונס בפנים הוא היה צריך גם לשמוע את הירידות המפגרות שלהם על בו!!

Fairywitch

New member
הפואנטה- קונסי שלנו כוכב. למה? כי..

אחרת לא היו מטרידים אותו. איך לומר. הוא לא היה מספיק חשוב/מעניין כאייטם להטרדה... אז זה אולי מעצבן, אבל המסקנה ברורה. הבחור הפך לאישיות חשובה-דיה לצרכי הטרדות...

darklighter

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

למעלה