קונכיות בצק עלים במילוי כבד עוף../images/Emo3.gif
קונכיות בצק בכבד עוף מכינים את הקונכיות לפי הוראות האריזה,(מוציאים את העיגול שמפנים) החומרים לכבד עוף:/אילנית12 כבד עוף בערך חצי קילו,אשר לפני כן צליתי ברשת על הגז בצל גדול חתוך לעיגולים שום טרי לפי הטעם. עגבניה אדומה קצוצה כוסברה טריה קצוצה(לא חובה) מעט מים תבלינים: מלח,פלפל שחור,כוסברה טחונה,כמון. ההכנה: לטגן בצל עד להשחמה,להוסיף את הכבד,ושאר המרכיבים(חוץ מהכוסברה) מבשלים בערך 20 דקות, על אש בינונית ,ולקראת סוף הבישול מוסיפים את הכוסברה ממלאים את הקונכיות, אפשר למזוג גם מעט רוטב מעל.. (אצלי נישאר קצת כבד,אז הכנתי גם פירה .) עצמי.
קונכיות בצק בכבד עוף מכינים את הקונכיות לפי הוראות האריזה,(מוציאים את העיגול שמפנים) החומרים לכבד עוף:/אילנית12 כבד עוף בערך חצי קילו,אשר לפני כן צליתי ברשת על הגז בצל גדול חתוך לעיגולים שום טרי לפי הטעם. עגבניה אדומה קצוצה כוסברה טריה קצוצה(לא חובה) מעט מים תבלינים: מלח,פלפל שחור,כוסברה טחונה,כמון. ההכנה: לטגן בצל עד להשחמה,להוסיף את הכבד,ושאר המרכיבים(חוץ מהכוסברה) מבשלים בערך 20 דקות, על אש בינונית ,ולקראת סוף הבישול מוסיפים את הכוסברה ממלאים את הקונכיות, אפשר למזוג גם מעט רוטב מעל.. (אצלי נישאר קצת כבד,אז הכנתי גם פירה .) עצמי.