קונסולה XBOX 360

doss39

New member
קונסולה XBOX 360

האם שווה לקנות לילד את הקונסולה הבסיסית .
עומדת בתקציב שלי.
800 ש"ח.

תודה

אם לא מדובר באקבוקס סלים לא קונים!!

המחיר נשמע חשוד. כאילו מדובר בגירסת הארקיד השמנה והישנה של ה360. תקנה ר ק ואני חוזר רק אקסבוקס 360 סלים עם לפחות 200gb בהארדיסק. הדגמים הישנים נוטים למות מהר

doss39

New member
אתמול נגשתי לKSP לקנות את המכשיר

http://ksp.co.il/?uin=28224

המוכר ערער את בטחוני בכך שהמכשיר חלש מאוד וחבל על הכסף.
לבסוף לא קניתי ואני ממש מבולבל.

PlayGirl3

New member
זה Xbox 360 E

זה הדגם הכי חדש של הקונסולה הזו (יצא ב-2013), אבל נחשב פחות טוב מהדגם הקודם (slim). לא סתם הוא יותר זול. יש איתו יותר בעיות והדיסק הקשיח שלו קטן יותר ככה שאי אפשר להוריד יותר ממשחק אחד (וגם משחק אחד זה בסימן שאלה כי רוב המשחקים יותר גדולים מ-4 ג'יגה), כלומר אפשר לשחק משחקים רק מדיסקים.

doss39

New member
בקיצור מה מומלץ לילד בן 12.

ואיפה מומלץ לקנות.

הא ילד גדול! PS4/ONE אין שאלה בכלל.

קנה בVGS.לילד בן 12 אין טעם כיום לקנות PS3 360. כי בקרוב יגיעו הדרישות לפלייסטישן 4 או לאקסבוקס one.סתם תרגיש ששפכת כסף על 360.

CallMeCavanaugh

New member
טענות על מכשיר "חלש" או "חזק" אינן רלוונטיות לקונסולות

במחשב יש משמעות לכמה הוא חזק או חלש. בקונסולה - כל המכשירים מאותו סוג נותנים לך את אותו הדבר. אין הבדל בין משחק שישוחק על אקסבוקס 360 מההשקה ואקסבוקס 360 הכי חדשה.
נכון, קיימת קונסולת אקסבוקס חדשה יותר אבל אתה צריך לבדוק אם אתה צריך אותה. מה שחשוב בסופו של דבר הוא רשימת המשחקים הזמינים לקונסולה, ואם הילד לא גדול מדי או שיש לו הרבה חברים עם 360 או שזה בשביל הקינקט, שבקונסולה החדשה יותר אין לו מגוון משחקים רחב - בהחלט ייתכן שזו הקונסולה בשבילך למרות שטכנית היא חלשה יותר.

המוכר בטח מנסה לדחוף לך את הPS4/אקסבוקס וואן.

וזה לא בהכרח מה שמתאים לך. כל מקרה לגופו.הכול תלוי בגילו של הילד, בכיס שלך וכמובן כמה הילד הוא "שחקן כבד".מנ

אם מדובר בילד קטן שלא מתעקש על פלייסטישן 4 ואקסבוקס וואן, ולא מבלה את עיקר זמנו הפנוי על משחקים, אז האקסבוקס 360/PS3 יספיקו בעיני.

מנגד, אם עסקינן בילד דעתן עקשן שכזה, שמתעקש על פלייסטישן 4 ואקסבוקס וואן, ומבלה את עיקר זמנו במיינקראפט, פיפא, או בעיקר ילד שנושם משחקים וביקש קונסולה מתקדמת במפורש.

אז במקרה הזה, בהחלט הייתי משקיע בקונסולת אקסבוקס וואן/פלייסטישן 4.
מדובר בהשקעה שתחזיק לך כמה שנים טובות ותתן לך שקט תעשייתי רב.

או במילים אחרות, זמן לסמול טוק עם הילד שלך.
בהצלחה :)

בהחלט, הפס4 חזק יותר

אם כי לרוב רק גיימרים כבדים יבחינו בהבדל הכוח הזה, רוב המשחקים הגדולים נמצאים על שתי הקונסולות.

בגדול אני ממליץ על הPS4, כי הוא חזק יותר ספריית המשחקים עשירה ומגוונת יותר, ולרוב אתה תמצא אותו בארץ במחיר יותר זול מהONE.

אילת. There's no place like home

אבל ברצינות, איפה היית במבצעים של יום השישי השחור? דמט, מה קורה איתך?
עזןב יותר יקר פחות יקר, מה שחשוב זה שתקנה את הדגם עם ה1TB ותקנה דיל
עם שנתיים אחריות או משהו כזה.
אל תהיה יהודי, תשקיע והתמורה תהיה בהתאם.

voguemaster

New member
למה רק ביום שישי השחור?

ה-PS4 מתומחרת יחסית אטרקטיבי כיום גם בלי המבצעים האלה..

למעלה