קונסולות

Arik123452

New member
קונסולות

שלום אני אריק : ואני מתלבט קשות מה לקנות xbox one s או ps 4 והתקציב שלי זה עד 1300. והוספתי כאן תמונה של המסך שאני קונה של Panasonic 43"דגם:TH43DX400 שזה מסך 4k ואני רוצה שהמשחקים זל הקונסולה ירוצו לי באיכות טובה בזה וגם מבחינת fps(בבקשה אני כבר כמעט חודש שאני חופר את כל האינטרנט בשביל לבדוק מה יותר טוב )תודה למי שיכול. לנסות לעזור!

מישהו 2

New member
אז ככה...

אם ההתלבטות היא בין PS4 לאקסבוקס וואן s . הבחירה הנכונה לדעתי היא PS4.
לסוני יש יותר משחקים בלעדיים מעניינים. וקהל רחב יותר של אנשים לשחק נגדם במשחקי רשת.
&nbsp
לסוני יש את היתרון בכל האספקטים המשמעותיים יותר של המהות של קונסולה.
&nbsp
עם זאת, האקסבוקס יוקרתי יותר - מניסיון, קונסולה שקטה מאוד, לא מתחממת. מערכת הפעלה שמקבלת עדכוני מערכת על בסיס קבוע. וכמכשיר מדיה מרכזי בבית (מכשיר לראות דרכו סרטים, לגלוש, סטרימינג, יוטיוב) לאקסבוקס יש יתרון.
&nbsp
אז תעשה את השיקולים ותחליט מה יותר נכון לך. תראה משחקים שיוצאים באופן בלעדי לכל אחת מהקונסולות וכו'..
אבל לדעתי האישית אם אתה רציני בגישה של משחקים, ה- PS4 בחירה טובה יותר.
&nbsp
&nbsp
לגבי הטלוויזיה, אני בכלל לא ממליץ לקנות טלוויזיה של Panasonic רק בגלל שכתוב שם שהיא 4K ושהיא יחסית זולה.
&nbsp
לדעתי תלך על אחד הדגמים המודרניים של סמסונג, מאשר תעשה קנייה שתתחרט עליה.
סמסונג זאת בחירה בטוחה, יש להם את המסכים הכי טובים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Arik123452

New member
קונסולות

שמע אתה צודק אבל לגבי המסך אני אישית יכול לומר לך שיצא לי כבר להשתמש בו ולפי דעתי הוא מסך מאוד נוח זה לפי דעתי אבל סתם שאלה לדעתך ה slim יותר טוב מ ה ps 4 הרגיל?

מישהו 2

New member
לא הבנתי על מה אתה שואל

אם אתה שואל על האקסבוקס סלים מול PS4, אז כמו שכתבתי בהודעה המקורית - PS4.
&nbsp
אם אתה שואל על הדגם הישן של ה- PS4 מול ה- PS4 סלים. אין בינהם שום הבדל כמעט.
הדגם הישן של ה-PS4, נראה "יוקרתי יותר" המראה החיצוני של הקונסולה קצת יותר יפה,
יש נורית חיווי וכפתורי מגע. יש לו יציאת AUX שלדגם סלים החדש אין.
&nbsp
זה לא חדש אצל שסוני שבדגמי הסלים לקונסולות שלה היא חוסכת המון בעלויות וזה בא לידי ביטוי בחומרים מהם מורכבת הקונסולה, יציאות מסוימות וכדומה.
אבל בגדול.. ה- ps4 slim חסכוני יותר בחשמל. ומבחינת איך שהקונסולות רצות במשחקים אין שום הבדל.

amithas190

New member
בדור הזה יצא מצב נדיר בו החומרה לא באמת משנה

כי יש פער אדיר בין המשחקים הבלעדיים שיצאו לכל קונסולה.
&nbsp
במילים אחרות - תקנה ps4 כדי שתהי לך אופציה לשחק במשחקים הגדולים של הדור הזה

למעלה