קונסילר ירוק....

katykr

New member
קונסילר ירוק....../images/Emo5.gif

אמורים למרוח אותו עד כדי כך שהוא כמעט ולא יראה על העור ואז למרוח מייק אפ? או שהוא אמור להראות ממש ירוק, לחכות קצת ש"יתייבש" ואז למרוח מייקאפ? כלומר השאלה אם צריך ממש "להספיג" אותו עד שהופך לכמעט לבן או להשאירו ירוק?

tootik

New member
את הקונסילר הירוק את צריכה

להניח עם הספוגית על האיזור האדמומי, לחכות קצת ומעל זה לשים מייק אפ. אני לא חושבת שהוא אמור להיות לבן באיזשהו שלב...

katykr

New member
הוא לא הופך ללבן.....

פשוט אם מורחים אותו ממש חזק וממש הרבה הצבע הירוק הופך לירקרק בהיר מאד מאד מאד, כמעט לבן.

ככה שמים:

שימי את הקונסילר הירוק ועליו (בלי צורך של ייבוש) שימי בתנועות טפיחה (לא מריחה!!!) את המייק אפ הרגיל. רק ככה! אני משתדלת להימנע מהקונסילר הירוק, את רוב סוגי האדמומית אפשר לכסות ע"י מייק-אפ רגיל (פשוט שמים באותו מקום בתנועות טפיחה או כמה שכבות). בהצלחה:)

לא. שמים אותו מעל המייק אפ...

ומורחים אותו מסביב לעין עד שלא רואים ירוק אלא מין גוון של ירקרק לבן כזה זה נותן אור לעיניים... ואז את הפודרה... רעות

katykr

New member
לא נראה לי.

אני לא חושבת שמה שאמרת זה נכון כי קראתי בהמון מקומות ששמים את זה מתחת למייק אפ, אחרת את תהיי ירוקה וזה די מוזר.

אני לא סתם אומרת דברים....

ואת לא תראי ירוקה... אני מאפרת ככה בקורס שאני עושה לאיפור מקצועי וזה גם מה שהמורה שלי הראתה לנו וזה בסדר גמור.. אני לא אומרת סתם דברים לפני מבררת... רעות

רז בת

New member
רעווווווווווווו../images/Emo6.gifוווווווות

נראה לי המורה שלך צריכה לצאת לפנסיה חחחחחחחחחחחחחחחחחח.. פעם ראשונה אני שומעת מייק אפ ירוק על הרגיל.. חחחח זה חזק !

לא היא לא!!!!!!

המורה שלי מצויינת!!!! לא נורא תמיד יש פעם ראשונה... לפחות זה משהו מקצועי באמת... ואני מבקשת ממך, פעם הבאה תחשבי פעמיים לפני שאת אומרת משהו על המורה שלי כי אני ממש אוהבת אותה וסומכת עלייה בעיניים עצומות ואין כמוהה!!!!! חוץ מזה שהיא כבר 35 שנה במקצוע ככה שאותה את בחיים לא יכולה ללמד! רעות

תשמעי רגע

גם אני לא חושבת ששמים קונסילר ירוק מסביב לעיניים. קונסילר ירוק נועד לכסות אדמומית בעור שמייק אפ רגיל לא מכסה, כמובן שמאפרת מקצועית יכולה להגיע איתו לכל מיני שימושים אבל להציע את זה כמתכון להבהרה מסביב לעיניים? עד כאן! מסביב לעיניים שמים ענן לבן או צבע בהיר יותר מהמייק אפ שעל העור . לא צריך לעבוד עבודה מיותרת בטישטוש הירוק כשאר יש אופציות נוחות יותר.

תראי...

קונסילר ירוק אפשר לשים גם מסביב לעין... זה נכון שהוא גם מכסה את האדמומיות הפנים לא אמרתי שלא, אבל לפי מה שראיתי זה גם נותן יותר אור לעיניים... וזה לא שום מתכון ושום נעליים, זה משהו שחשבנו על זה בקורס כשעשינו את זה.. לא אמרתי שהמורה שלי הציעה לנו על זה. אל תכניסי לי סתם מילים לפה. וזה נכון יש גם דברים אחרים שיכולים לתת אור לעיניים אבל אני חושבת שקונסילר ירוק הוא אחד הדברים שמתאימים לזה... רעות

למעלה