קונסיפרצית רשת Sbarro

love_asp

New member
קונסיפרצית רשת Sbarro

אוקיי, אז ברשת סברו כל העובדים (למעט הכמעט-לא-חשובים) הולכים עם חולצות של גיבורי-על ...! פעם זה היה סופרמן, היום זה באטמן!!! האם זה כדי להכניס לתת-מודע של האנשים שקונים/לא-קונים שם שהם הכי טובים והם מצילים את המצב? האמנם? הי, רגע, אופס... עכשיו אני נזכר שיש להם איזה מבצע עם קלטת וידאו של באטמן, וכשהיה סופרמן, היה את זה רק לאחד מהם. כל מה שכתבתי למעלה לא נכון
לא נורא, אולי זה בכל זאת קונספירציה ! מה דעתכם?

RedStorm

New member
לא נראה לי ...אבל....

שמי שרואה...עובד עם חולצה של סופרמן יקנה מאותה רשת....... אממממממ טוב אולי......... ילדים קטנים... "אם אתם יכולים להגיע לילדים עד גיל שנתיים ולכוון אליהם פרסומות בצורה בלתי פוסקת בין הגילאים 3 ל 8 אז הם הופכים לצרכנים לכל החיים של המוצר שלכם" מתוך נאום של נשיא חברת השיווק לרנינג קופני בע"מ לא יודע אם זה קשור במדויק...אבל...עדיין...

כRובי

New member
../images/Emo45.gif יפה ! זו בדיוק הקונספרציה !

תבדקו טוב טוב ברשימת בעלי המניות ומחזיקי הבעלות של רשת סברו העולמית... האם אותם בעלי מניות מחזיקים חלק כלשהו בחברה שמחזיקה את הזכויות על הדמויות בטמן / סופרמן ? אני חושב שכן... וגם אם לא , אז בוודאי תגלו שאחת מהחברות שמחזיקה בבעלות על סברו עובדת עם (או מול) החברה שמחזיקה בזכות על הדמויות...

RedStorm

New member
מעניין..!

באמת איפה אפשר לבדוק כזה דבר.....? (אני אישית אוהב את זורו!)

כRובי

New member
עם קצת רצון וקצת יכולת..

חפש באתרים של אותן חברות (SBARO) למשל את רשימת בעלי המניות... ואולי אצל הבורסה הניו יורקית וכאלו... לא חסר מקורות...

למעלה