קונסי היה בפורום של בטי !!!

Juliann

New member
קונסי היה בפורום של בטי !!!

בעיקרון אסור להם לכתוב בפורומים אבל הוא ישב ליד המתופף של הלהקה וכתב מהיוזר של המתופף [המבוסי]. אז ככה:
למי שתהה מאיפה הצלקת שיש לו על האף- קטטת בר לפני כמה שנים, הוא הלך מכות עם מישהו שדפק לו את הראש... הוא אמר שהוא לא גאה בקטטה והוסיף שהבחור השני לא נראה ממש טוב אחרי זה גם...
לגבי האזיקים שהוא שם בגוד דיי ניו יורק ובתמונות מהמסיבה המוקדמת של MTV... הוא אמר ששמו את זה עליו להצטלם עם זה ונתנו לו את זה.. ושהוא DIG IT! למרות שג'ואו מהלהקה חושב שזה יותר מדי "הוליווד".
מידת נעליים שלו היא 10.5-11 שזה נדמה לי סביבות 47 במידות שלנו תקנו אותי אם אני טועה [לא מצאתי מידות אמריקאיות רק אנגליות ואני חושבת *לא בטוחה* שזה אותו דבר].
שאלו אותו אם מפריע לו שמדברים על הPACKAGE שלו הוא אמר שאם בא להם שידברו על זה...
לא מפריע לו שקוראים לו CONNIE וזה מה שאני זוכרת ... אם אני אמצא עוד אני אוסיף...

darklighter

New member
../images/Emo51.gifאיזה חמוד../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אפשר קישור לטופיק המלא?

Juliann

New member
הנה לינק ההודעה הראשונה שלא כתבתי

http://www.thebettyboards.com/viewtopic.php?t=230 Hi guys, [המבוסי] We just finished a photoshoot on a Brooklyn Rooftop right by the Williamsburg bridge as the sun was setting...it was beautiful. Then we went over to rehersal for a couple of hours that was amazing. And now me and Connie are hangin w/ some friends and wanted to say hi. Say somethin' bro. [המבוסי] Im shy... [קונסי עד הסוף] Boussi is right, the sunset was rad!! All is well here sexy people...heading back to LA on wed to start rehearsals and get ready for the party!! If you haven't got your tix...get them now!! Sorry I don't get a chance to play on the boards much... I know i suck...
I love you all very much and I would be SHIT without your support!! Be good girls...and boys!! In earth we trust, Constantine ~ AWWW חמוד

darklighter

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ושוב המון

14מתן

New member
../images/Emo12.gif למה אסור להם לכתוב בפורומים ?

חלק מהחוזה המפלצתי של איידול ?

Juliann

New member
אין לי שמץ של מושג מה ההיגיון

יש להם חוקים מוזרים. הם גם לא נותנים לו להופיע במסיבה של הלהקה ולא אישרו לו פגישה עם מעריצי בטי אחרי ההופעה ב DC! בלעעעע גדול עליהם כי אולי אני הולכת להופעה הזאת.

בקרש לקוני....

מזעזע ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי בהלם, כשהוא אמר שזה לא אכפת לו........... קוני זה שם של בת!!!!!!!!! וזה לא מתאים לו בכלל, לאיזה רוקר שמעת שקוראים קוני?!!!!!!!!!! אני שמעתי על קונס/י

אין לו חברה זה בדוק!

הוא אמר בעצמו מיליון פעם בערך שאין לו חברה כרגע... ובקשר לג'ניפר אניסטון גם הוא שם עין עליה והוא דיבר עליה בתוכנית אחת שהוא התארח בה ועשה את סימן ה-call me המפורסם שהוא עשה באיידול...

Juliann

New member
חחחחחחח לכו לראות גוד דיי ניו יורק

המראיינים מדברים על ג'ניפר-בראד-אנג'לינה וקונס מציע לג'ניפר לצלצל אליו חחחחחחחחח

למעלה